E git sor? Peki neden bukadar cok merak ediyorsun o olup olmadıgıma? Yani meden bukadsr önemsiyorsun bukadar uzun yorumlar yapıyorsun madem önemli değilim benim yazdıklarımı görmezdne gel? Hesabımı görmezden gel? Her sorumda yorum yapma? Ben sana gelip yorum yapıyormuyum? Hiç gördünmü
Arkadaşım neden önemseyeyim? Gece yola çıkacağım, kendimi uyutmamak için kadinlar kulübünde dolaşıyorum. Ne ben seni önemsiyorum, ne bu çocuk seni önemsiyor, ne kıskanıyorlar dediğin is arkadaşların seni kıskanıyor. Öyle alalade, sıradan, herkes gibi bir insansın.
Çocuğu da çok düşünüyorsan git teklifini kabul et, bir adım da sen at.
21. Yüzyıldayiz, kimse kimsenin peşinden yıllarca koşmaz. Senden ekmek çıkmayacağını anladığı gibi o iş yerinde fingirdedigi kızlara yürümeye başlamıştır/ başlayacaktir. Madem hoşlandın başla bir. Olur mu olmaz mı diye endişen boşuna. Çünkü söz konusu gönül isi olunca asla emin olamazsın. Belki seni mutsuz edecek, iş yerinde yaşadığınız şeyleri bire beş koyup anlatacak,ayrılınca huzur bırakmadı diye işten ayrılmak zorunda kalacaksın bin pişman olacaksin. Belki de birbirine iyi gelen, tatlı bir çift olacaksınız, çok geçmeden aileler tanışacak, evlenip mutlu olacaksıniz.
Bundan nasıl emin olabilirsin ki? Denemeden bilemezsin, sonra ömrün geçer boooyle geçmişe bakar kalır, farklı davransan nasıl bir hayatın olacağını düşünüp durursun.
27 yaş, hayatında bir sevgilisi bile olmamis olmak için geç bir yas. Hayatını kaçırma, bir cesaret düşünmeyi bırak, yaşamaya bak