Yalancının mumu yatsıya kadar yanarEki Görüntüle 3289314
Bak, çıktı doğum günü konusunun senin olduğu.
Bu konuda haklı çıktık, diğer konularda da haklıyız. Adamın umru bile değilsin, zamanında teklif ettiyse de şansını denemiş, artık onun icin herkes gibisin.
siz kibarlığı sizden hoşlanmasıyla karıştırıyor olabilir misiniz? Adam belki hemen işin bitsin git diye öne geç dediBenden hoşlanan birisi oyuzden merak ettim
of of neyse tekrar anlatayım belki anlarsın kendisi benim önümdeki sıradaydı birşey unutu geldi önce geç dedim incelik yapıp hayır sen öne geç dedi benim çne geçmemi istedi bu mesafe değil bir inceliktir. Yemekhanede iş yerindeyiz kartı yok gelmiş fırsata cevirir diyorsun?bana özel olarak adım attı zaten önceden bu durum yemekhanede gecen kısa bir olay benden hoşlanan birisyle aramda gecen 2 dakikalık bir anı diyelim oldumu şimdi?
Leylacığım, girip okuyup yazmıyorsun, darılıyorum ama. İfşa olmadan evvel saniyede şak şak cevap veriyordun. Çok agresif, çok hazırcevaptın. Doktor bana kendi halimde bırakılmam gerektiğini söylemişti filan. Neden sessizliğe gömüldün? Gelinlik mi seçiyorsun?
Hala her cevaba cemkiriyor mu diye baktim da. Megerse olay baskaymis suan
böyle ölmez füze at
Hesaba bir girdim unutmuşum baktım bu ne ya birşey dicem hep aynısını yazıyor diceksin sanane?Yalancının mumu yatsıya kadar yanarEki Görüntüle 3289314
Bak, çıktı doğum günü konusunun senin olduğu.
Bu konuda haklı çıktık, diğer konularda da haklıyız. Adamın umru bile değilsin, zamanında teklif ettiyse de şansını denemiş, artık onun icin herkes gibisin.
En sonunda anladı komik duruma düştüğünü sanırım. Allah herkese bu ferasetten versin.Leyla toz olmuş.
Al işte kaçırdınız kızı.Leyla toz olmuş.
Leyla toz olmuş.
Konu başlığı erkekse Rainy de olabilir hemen şey yapmayın. Konu başlığı şiir gibiyse Leyla'dır.Bir gün yeni bir üyenin "bir erkek neden hoşlandığı halde suratımıza bakmıyormuş gibi yaparrr" konusu açtığını görürseniz anlayın ki Leyla aramızdahatta ipucu vereyim: konunun başlığı "bir erkek..." olarak başlıyorsa konu sahibi Leyla,
Konu başlığı tek kelimeden oluşuyor ve içerisinde sadece erkekkk anlatılıyorsa konu sahibi rainy'dir.
Konu başlığı erkekse Rainy de olabilir hemen şey yapmayın. Konu başlığı şiir gibiyse Leyla'dır.