bir erkek yemekhane kartını unutuysa ve bir kadın olarak siz ödemek isterseniz o izin vermezse bu yanlış birşey midir

yemeğini ödemek istemişsiniz o da izin vermemiş. çok sıradan bir durum bu. normali budur yani.neye takıldınız anlamadım.

Evet bu olay böyle düşündürdü de benim fikrime siz niye bozuldunuz niye büyüttünüz ki? Adam her dediğinize hayır demiş mesafeyi asma orada dur demek aman neyse nasıl biliyorsanız öyle yapin
Her dediğime derken? Sarece ödemee izin vermedi adamı durdurdu bana başka türlü hayır gibi bir çümle kurmadı fikrinize bozulmadım aramızdaki konuyu ilişkiyi bilmeden yorum yaptınız mesafe istiyor dediniz de onun için

Sıraya da geçmemiş ya hani para ilişkisi samimiyet gerektirir hayır diyorsa mesafe istiyor demektir yoksa aksi olsa fırsatı kaçırmaz yemek kahve tatlı gibi karşı adıma atardı

Özel bir anlamı olduğunu hiç sanmıyorum. Durduk yere borçlu hissetmek istememiş olabilir, kendi hesabına yazdırabiliyormuş sonuçta. O kadar. Nesi kafanızı karıştırdı?
Benden hoşlanan birisi oyuzden merak ettim
Sıraya da geçmemiş ya hani para ilişkisi samimiyet gerektirir hayır diyorsa mesafe istiyor demektir yoksa aksi olsa fırsatı kaçırmaz yemek kahve tatlı gibi karşı adıma atardı
of of neyse tekrar anlatayım belki anlarsın kendisi benim önümdeki sıradaydı birşey unutu geldi önce geç dedim incelik yapıp hayır sen öne geç dedi benim çne geçmemi istedi bu mesafe değil bir inceliktir. Yemekhanede iş yerindeyiz kartı yok gelmiş fırsata cevirir diyorsun? bana özel olarak adım attı zaten önceden bu durum yemekhanede gecen kısa bir olay benden hoşlanan birisyle aramda gecen 2 dakikalık bir anı diyelim oldumu şimdi?

Tamam sizsiniz. Uzaktan bakınca pek hoşlanma belirtisi yok ama siz nasıl isterseniz öyle düşünün. Adam herhangi biriymiş gibi davranmış istese fırsat görüru diyorum kabul etmiyorsunuz çünkü hoşlanan erkekler ufacık şeyler ile büyük adımlar atar çünkü öyle istiyordur. Burda öyle birsey yok ister kabul edin ister etmeyin
Bu arada insan ilişkilerinde mesafeler konusunda ciddi sorunlarınız var gibi duruyor, ben size siz demişim sen diye hitap etmezseniz sevinirim.

Burdan bakınca istediği gibi anlayan ben değilim gibi duruyor ama siz bilirsiniz üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…