Ee gelip sorun ozaman? Neden sorum dışındaki herşeye saçma saçma yorum katıyorsunuz ben size adam benden hoşlanıyomu aşıkmı diye birşeymi sordum? Adamı kırıdmı erkeklerin egoları böyle seylerde zedeleyor ya öylemi oldu diye merakım buydu ya tek bir soru buydu geçe geçe her detaya indiniz bişeyleri bilmeden etmeden ayşe fatma ahmet nerden bilecek ben buraya yazmadan bu adamla olan ilişkimi? Kendi kendinşze kurup kurup yazıyorsunuz sonra bana kafanda kuruyorsun diyolar iyide benim adamla olan ilişkimş bana sorun sonra birde bi başka birisinin sordugu soruyu bu kişi sendin diyolar bir tayfa var burda her sordugum soruda buraya bana yazıyolar ben onları takmıyorum sorularını bile görmüyorum hesaplarına dahi girmiyorum adamlar her sorumda yorum yapıyor git bak istersen demeki okadar önemliyimki okadar takıyolar beniYav sınav misin akşam akşam millet ne dese bunu bu yazdığım küçük anımdanmi çıkardın e ne diyelim öncesinde konusuyoruz arada msjlasiriyoruz vs desen zaten ona göre yorum yapılır adam hayır demiş sonrada incelik edip sorun değil demiş bunu 50 yaşındaki ahmet amcada yapabilir 25 yaşındaki berkecanda incelik sende bir incelik yapmak istemissin zaten yarın gelip odicek diye istememiş
Leyla hanım çoook ciddi sıkıntılarınız var. Bir psikoloğa görünmenizi öneriyorum ciddiyim. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor, size kötü davranan kadınlar sizi kıskanmıyor, sadece rahatsız edici birisiniz. Sizinle göz göze gelen erkekler sizinle flört etmiyor. Ay o bana baktı bu bana ödünç kalem verdi diye abuk subuk şeyleri kafaya takıp sitelere yazdığınızda insanlar size üzüldüğü için cevap veriyor 3 like almak için değil.
Ben daha gencim leyla hanım üniversite okuyorum hayatımda bir sürü şey var ama kendini evde kalmış olarak gören kendine bakan her erkeğe kesin flörtüz çok aşık bana triplerine giren herkesin en ufak davranışını takan ve koşa koşa sitelere yazan yalnız bir kadın için aynı şeyi söyleyemeyeceğimm
Sert oldu azıcık ama artık insanların gözünüzü açması gerekiyor. İnsanlar için sandığınızdan daha değersizsiniz bunu kötü bir şey olarak almayın tam tersine belki rahatlarsınız biraz <3
Arkadaşım neden önemseyeyim? Gece yola çıkacağım, kendimi uyutmamak için kadinlar kulübünde dolaşıyorum. Ne ben seni önemsiyorum, ne bu çocuk seni önemsiyor, ne kıskanıyorlar dediğin is arkadaşların seni kıskanıyor. Öyle alalade, sıradan, herkes gibi bir insansın.E git sor? Peki neden bukadar cok merak ediyorsun o olup olmadıgıma? Yani meden bukadsr önemsiyorsun bukadar uzun yorumlar yapıyorsun madem önemli değilim benim yazdıklarımı görmezdne gel? Hesabımı görmezden gel? Her sorumda yorum yapma? Ben sana gelip yorum yapıyormuyum? Hiç gördünmü
Bak aynı şeyPsikoloğa gitmek ya da başkasına önermek kötü bir şey değildir. Sadece "deliler" gitmiyor psikoloğa. Zorla adamın yemeğini ödemeye çalışmışsınız hayır demiş siz oturup tüm gün bunu düşünmüşsünüz ve bunun gibi bir sürü mesajınız var. Sağlıklı bir durum değil bu.
Üniversite meselesine gelince akıllı gözükmek için neden bunu söyleyeyim, yazdıklarımla bir alakası var mı? Yok. Bana senin bir hayatın yok benimkine taktın kafayı gibi bir ima yaptınız bense üniversiteye giden ve uğraşacak bir sürü şeyi olan genç bir kızın mı yoksa tüm gün insanların en ufak davranışından nem kapan, tüm dünyanın kendisi etrafında döndüğünü sanan ama kimsenin umurunda olmayan, bu yaşına gelip hala flörtle nezaketi ayırt edemeyen bir kadının mı hayatı yok diye sorguladım o kadar <3 lütfen daha fazla uzatmayın huyunuz bu demek ki yapacak bir şey yok
Söylemeden de geçemeyeceğim, fırsatınız varsa bir reality showa katılın tam oranın kadınısınız, baya reyting getirirsiniz
Biz niye kurup kurup yazalım siz kuruyorsunuz hayal dünyasında yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla hiç ciddi ilişkiniz olmadimi erkekler bu dünyadaki en kolay canlılar aç kapa tuşları var. Ayrıca gururu kırılmaz bu sebebten zaten sizden hoslansa o günün akşamı bu olayı bahane eder yazardı demekki ne borçlu kalmak ne de muhattap olmak istemiyor.Ee gelip sorun ozaman? Neden sorum dışındaki herşeye saçma saçma yorum katıyorsunuz ben size adam benden hoşlanıyomu aşıkmı diye birşeymi sordum? Adamı kırıdmı erkeklerin egoları böyle seylerde zedeleyor ya öylemi oldu diye merakım buydu ya tek bir soru buydu geçe geçe her detaya indiniz bişeyleri bilmeden etmeden ayşe fatma ahmet nerden bilecek ben buraya yazmadan bu adamla olan ilişkimi? Kendi kendinşze kurup kurup yazıyorsunuz sonra bana kafanda kuruyorsun diyolar iyide benim adamla olan ilişkimş bana sorun sonra birde bi başka birisinin sordugu soruyu bu kişi sendin diyolar bir tayfa var burda her sordugum soruda buraya bana yazıyolar ben onları takmıyorum sorularını bile görmüyorum hesaplarına dahi girmiyorum adamlar her sorumda yorum yapıyor git bak istersen demeki okadar önemliyimki okadar takıyolar beni
Yok alınmadı kesin bilgibenim merak ettigim bu adam bana alındımı bilmek istedigim buydu açaba egosunumu kırdım öğrenmek istedigim bu
Buraya konu açtıysanız yorum yapılacak tabii ki de ne bekliyordunuz? Ayrıca siz kimsiniz de sizin sayenizde ünlü olsunBende kahkaha atıyorumbenim hayatım senin meselem olmuş sende haklısın hayatında birşey yokya işte anca gelip böyle yorum yapabiliyorsun neyse sen yaz sayemde belki ünlü olursun
Sizden hoşlanan birini yok gözüme baktı gülümsedi, yok sıramı verdim ama geçmek istemeyip incelik yaptı diye anlatmazsınız ki. Sizden hoşlanan adam yemek almanızı kabul edip akşam da iş çıkışı size ısmarlamak isterdi. Ya da akşam mesaj atıp şu şu nedenle istemedim derdi.benden cevap bekleyen birisi benden hoşlanıyor
Bak aynı şeyyukarıyı okuyun ben piskologa deliler gidiyor demedimki bu senin varsayımın demekki sen böyle düşünüyorsun. Kendi düşünceni benim üzerimden yorumlama. Zorla değildi yine okumamışsın konu o değildiki benim sorumda merak ettigim şuydu bu adamı acaba kırdımı bu hareketimle benden cevap bekleyen birisi benden hoşlanıyor oyuzden tabiki bende düşündüm gayet sağlıklı ve normal bir durum bunu düşünmicemde neyi düşüncem? Bu arada aşagıda yazdıgınıda okumicam canım istemiyor sadece interneten bşr soruyla tanımadıgınız bir insana piskologa git sorunlusun vs va demek tehlikeli şeyler bu iplere girmeyin
Terapi seçeneğinin önerilmesi neden rahatsız etti . Burda kurduğunuz iletişim aşırı negatif gerçekten sağlıksız görünüyor ve bence de gitmelisinizOphelia ünversiteli olduğunu vurgulamakla akıllı ve aklı başında gözükmüyorsun bak sorun nerde biliyormusun sen bana bu adamla olan ilişkimi sordunmu bana hiç adamın senden hoşlandıgını nerden biliyorsun diye sordunmu? Peki onunla olan ilişkimi biliyormusun peki benim hayatımı onunla yaşadıklarımın nekadarını biliyorsun ve sen kimsinki bana piskologa git diyorsun yani beni ne kadar tanıyorsun böyle birşeyi sosyal medya üzerinden tanımdıgınız birisine yazman nekadar doğru?
Siz yurt dışında mı yaşıyorsunuz, kassa dediğiniz kasse mi?Biz aynı iş yerinde calışıyoruz kartla ödüyoruz bugün onun kartı yokmuş unutmuş ve hesabına yazdıracaktı bende yanındaydım ve duydum ardından kassadaki kadına bunuda ben ödicem dedim o duydu ve izin vermedi elimde olan kartımı tutu ama ben yinede yapıştırdım düğmeye ama galiba olmadı ve kassadaki kadına ben yanındayken işaret yaptı sessizce konuştu duymamı istemedi galiba ve hesabına yazdırdı sonra göz göze geldik, gülümsedi bana teşekkür ederim dedi. Ben anlamıyorum sizce bunu neden yaptı? Ayrıca ondan öncede o sırada benden önce yemek alıyordu sonra birşey unutup geri gitti bende onu tekrardan sırasına öne gitmesine müsade ettim öne geç sen önümdeydin dedim hayır dedi ve bekledi benim öne geçmemi şimdi şunu merak ediyorum neden böyle izin vermedi hayır dedi hemen ödememe ve bunu sizce yanlış mı anladı? Ben insanca birşey yapmak istedim v
Yok kırılmadı. Hani özel bi yemek olur, hesap fazla çıkar o zaman belki ama iş yeri yemeğinde biri "ben öderim" Diyince kırılacak, ego zedelenecek bir durum yok. Sadece o an istememiş senin ödemeni o kadar.Adamı kırıdmı erkeklerin egoları böyle seylerde zedeleyor ya öylemi oldu diye merakım buydu ya tek bir soru buydu
Ayyy aşırı cringe utanç verici youda JoeEki Görüntüle 3288547
Bence siz buluttan nem kapan tarzda bir insansiniz
Bence sizde görünün derim. Böyle konuları bilmeden başka kişilerin konuşmalarına damlayıp yorum yapmak hiç iyi görmedim sizi kendinizi yalnız mı hissediyorsunuz? Boş zamanınız cok gibi duruyor sohbet etmek istermisiniz?Terapi seçeneğinin önerilmesi neden rahatsız etti . Burda kurduğunuz iletişim aşırı negatif gerçekten sağlıksız görünüyor ve bence de gitmelisiniz
Cevap sahibi bukadar yazmaktan bukadar boş vaktinşzi bana cevap vermek için mi kullandınız gif bile eklemişsinizKonu sahibesi sizden tam bir Hababam Sınıfı Hürrem Hoca havası aldım.
O da öyle sizin gibi her laftan, sözden, hareketten anlam çıkartan bir karakterdi.
Hürrem : Bana müstehcen tatlılar yedirmek istiyorsunuz. ?
Ekrem : Estağfurullah bu da nerden çıktı?
Hürrem : Ne demek vezir parmağı ?Ne demek?!Hem de benim gibi gencecik bi kıza. Ben bunu kendime hakaret sayıyorum. Laf atma sayıyorum. Tecavüze yeltenme sayıyorum.
Ekrem : Rica ederim efendim.
Hürrem : Buyurun bir müstehcen laf daha. Rica ediyormuş. Altında yatan anlamı bir ben bilirim. Ahlaksızlar ,terbiyesizler! Al sana hanım göbeği, al sana dilber dudağı, al sana bilmem kimin parmağı!
Kız ben dün zamanımı size harcamamak için kapatım sabah uyandım baktım bu neAyyy aşırı cringe utanç verici youda Joe
Cevap sahibi bukadar yazmaktan bukadar boş vaktinşzi bana cevap vermek için mi kullandınız gif bile eklemişsinizay bayılıyorum tanımadıgım insanların benş bukadsr önemsemesine gerçekten ilk cümleden sonra okumadım bile değer mi bukadar up uzun yorum
Terapi aldım ve hayatımda yaptığım en güzel şey ve de alandan gelen biriyim burda size iylik yapmaya çalışıyor insanlar . Hepimiz zaman zaman yalnız hissediyoruz kendimizi , yeterince arkadaşım var teşekkür ederim . Boş zamankm şu anda evet varBence sizde görünün derim. Böyle konuları bilmeden başka kişilerin konuşmalarına damlayıp yorum yapmak hiç iyi görmedim sizi kendinizi yalnız mı hissediyorsunuz? Boş zamanınız cok gibi duruyor sohbet etmek istermisiniz?