bir erkek yemekhane kartını unutuysa ve bir kadın olarak siz ödemek isterseniz o izin vermezse bu yanlış birşey midir

Ee gelip sorun ozaman? Neden sorum dışındaki herşeye saçma saçma yorum katıyorsunuz ben size adam benden hoşlanıyomu aşıkmı diye birşeymi sordum? Adamı kırıdmı erkeklerin egoları böyle seylerde zedeleyor ya öylemi oldu diye merakım buydu ya tek bir soru buydu geçe geçe her detaya indiniz bişeyleri bilmeden etmeden ayşe fatma ahmet nerden bilecek ben buraya yazmadan bu adamla olan ilişkimi? Kendi kendinşze kurup kurup yazıyorsunuz sonra bana kafanda kuruyorsun diyolar iyide benim adamla olan ilişkimş bana sorun sonra birde bi başka birisinin sordugu soruyu bu kişi sendin diyolar bir tayfa var burda her sordugum soruda buraya bana yazıyolar ben onları takmıyorum sorularını bile görmüyorum hesaplarına dahi girmiyorum adamlar her sorumda yorum yapıyor git bak istersen demeki okadar önemliyimki okadar takıyolar beni

+1

Arkadaşım neden önemseyeyim? Gece yola çıkacağım, kendimi uyutmamak için kadinlar kulübünde dolaşıyorum. Ne ben seni önemsiyorum, ne bu çocuk seni önemsiyor, ne kıskanıyorlar dediğin is arkadaşların seni kıskanıyor. Öyle alalade, sıradan, herkes gibi bir insansın.
Çocuğu da çok düşünüyorsan git teklifini kabul et, bir adım da sen at.
21. Yüzyıldayiz, kimse kimsenin peşinden yıllarca koşmaz. Senden ekmek çıkmayacağını anladığı gibi o iş yerinde fingirdedigi kızlara yürümeye başlamıştır/ başlayacaktir. Madem hoşlandın başla bir. Olur mu olmaz mı diye endişen boşuna. Çünkü söz konusu gönül isi olunca asla emin olamazsın. Belki seni mutsuz edecek, iş yerinde yaşadığınız şeyleri bire beş koyup anlatacak,ayrılınca huzur bırakmadı diye işten ayrılmak zorunda kalacaksın bin pişman olacaksin. Belki de birbirine iyi gelen, tatlı bir çift olacaksınız, çok geçmeden aileler tanışacak, evlenip mutlu olacaksıniz.
Bundan nasıl emin olabilirsin ki? Denemeden bilemezsin, sonra ömrün geçer boooyle geçmişe bakar kalır, farklı davransan nasıl bir hayatın olacağını düşünüp durursun.
27 yaş, hayatında bir sevgilisi bile olmamis olmak için geç bir yas. Hayatını kaçırma, bir cesaret düşünmeyi bırak, yaşamaya bak

Bak aynı şey yukarıyı okuyun ben piskologa deliler gidiyor demedimki bu senin varsayımın demekki sen böyle düşünüyorsun. Kendi düşünceni benim üzerimden yorumlama. Zorla değildi yine okumamışsın konu o değildiki benim sorumda merak ettigim şuydu bu adamı acaba kırdımı bu hareketimle benden cevap bekleyen birisi benden hoşlanıyor oyuzden tabiki bende düşündüm gayet sağlıklı ve normal bir durum bunu düşünmicemde neyi düşüncem? Bu arada aşagıda yazdıgınıda okumicam canım istemiyor sadece interneten bşr soruyla tanımadıgınız bir insana piskologa git sorunlusun vs va demek tehlikeli şeyler bu iplere girmeyin

Biz niye kurup kurup yazalım siz kuruyorsunuz hayal dünyasında yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla hiç ciddi ilişkiniz olmadimi erkekler bu dünyadaki en kolay canlılar aç kapa tuşları var. Ayrıca gururu kırılmaz bu sebebten zaten sizden hoslansa o günün akşamı bu olayı bahane eder yazardı demekki ne borçlu kalmak ne de muhattap olmak istemiyor.

benim merak ettigim bu adam bana alındımı bilmek istedigim buydu açaba egosunumu kırdım öğrenmek istedigim bu
Yok alınmadı kesin bilgi
Bende kahkaha atıyorum benim hayatım senin meselem olmuş sende haklısın hayatında birşey yokya işte anca gelip böyle yorum yapabiliyorsun neyse sen yaz sayemde belki ünlü olursun
Buraya konu açtıysanız yorum yapılacak tabii ki de ne bekliyordunuz? Ayrıca siz kimsiniz de sizin sayenizde ünlü olsun
benden cevap bekleyen birisi benden hoşlanıyor
Sizden hoşlanan birini yok gözüme baktı gülümsedi, yok sıramı verdim ama geçmek istemeyip incelik yaptı diye anlatmazsınız ki. Sizden hoşlanan adam yemek almanızı kabul edip akşam da iş çıkışı size ısmarlamak isterdi. Ya da akşam mesaj atıp şu şu nedenle istemedim derdi.

Sizin gibiler yüzünden insanlara gülüp teşekkür de edemeyeceğiz galiba ya ondan hoşlandığımı sanarsa diye

Yav leyla kolpa atma, biliyoruz burdaki herkesin yorumunu 5 defa okuyosun sonra sinirlenip beni kıskanıyorlar hayatı yok bunların diye kendini teselli ediyosun.
Adam seni beğense der ki aa tamam sen öde, ama çıkışta bir kahve içelim telafi edeyim. Adam rahatsız olduğunu belli etmiş. Gitmiş çalışan kadına bir şeyler fısıldamış. Bu karı deli istemiyorum onun kartını falan demiştir o sırada wğxmwşmsşcmeğfmdl
Şimdi kandırma kimseyi yok erkeklik gururu bilmem ne 50 tane mesaj yazmışsın göz göze geldik kolu koluma değdi beni umusamıyo gibi yaptı amaaa aslında umursuyor. Git hobi falan bul kendine onunla uğraş lise 2den sonra sıkıyor bu muhabbetler.
Neyse sen yine de çok takma beni, ben senin bu bol aksiyonlu romantizm ve paranoya dolu hayatını çok kıskanıyorum. Adamın paranı almadığı iyi olmuş. Bir kenara biriktir onları gelecekteki çocuklarınızın okul masrafına harcarsın belki okurlar yapacak önemli işleri olur da senin gibi kadın sitelerinde o bana şunu dedi diye dolaşmazlar

keşke kasadaki kadına ben ödicem diyerek işgüzarlık yapmak yerine
direkt adama teklif etseydin kartı unuttuğunu duyduğun anda
istersen benim kartımdan geçelim derdin
kabul eder veya etmezdi
yani böyle adama sormadan kasadaki kadına ben ödicem demeler, çat diye kartı basmalar falan
çok itici hareketler
ki kibarlık etmek istemişsin ama bu ısrarın, bu emrivakinle batırmışsın bence
--
yorumlarda adamın senden hoşlandığını söylemişsin
düşündüm de, hoşlandığım biri yemeğimi ödemeyi teklif etse
kabul ederdim ve ona, yarın da ben ısmarlarım sana, derdim
çünkü eğer hoşlanıyorsam bu durum benim için bi fırsat olurdu
hem jest yapma hemde daha yakın bir arkadaşlık kurabilmek amaçlı
ama adam tam tersi davranmış
ya senden hoşlandığı falan yok ya da seninle oyun oynuyor bu hoşlanma meselesinde
itiraf etti demişsin ama duygularının gerçek olduğunu pek düşünemedim ben
özellikle bu hareketi sonrası

Terapi seçeneğinin önerilmesi neden rahatsız etti . Burda kurduğunuz iletişim aşırı negatif gerçekten sağlıksız görünüyor ve bence de gitmelisiniz

Siz yurt dışında mı yaşıyorsunuz, kassa dediğiniz kasse mi?

Adamı kırıdmı erkeklerin egoları böyle seylerde zedeleyor ya öylemi oldu diye merakım buydu ya tek bir soru buydu
Yok kırılmadı. Hani özel bi yemek olur, hesap fazla çıkar o zaman belki ama iş yeri yemeğinde biri "ben öderim" Diyince kırılacak, ego zedelenecek bir durum yok. Sadece o an istememiş senin ödemeni o kadar.

Ya, habire bu kadar şeyden benden hoşlanmadığını nasıl düşünürsünüz, diyorsun da anlatılacak ve üzerinde durulacak mevzu bu kadarcıksa orada hoşlanma yoktur. Hele ki bu devirde. Şu an anlatacağın konular yemeğe çıktık, bana şu hediyeyi aldı, mesaj atıyor, arıyor vs. olmalıydı. Bu kadarcık şey anlattığın için kendi kendine kurduğunu düşünüyoruz. Erkek bu kadar basit basit uğraşmaz. Adam öylesine vakit dolduruyor, sıkıcı iş yerinde eğlenceli bi şeyler buluyor iste.Bence sen de uğraşma kes. Hayatına odaklan, yeni ilişkilere yelken aç Leyla.

Konu sahibesi sizden tam bir Hababam Sınıfı Hürrem Hoca havası aldım.
O da öyle sizin gibi her laftan, sözden, hareketten anlam çıkartan bir karakterdi.

Hürrem : Bana müstehcen tatlılar yedirmek istiyorsunuz. ?

Ekrem : Estağfurullah bu da nerden çıktı?

Hürrem : Ne demek vezir parmağı ?Ne demek?!Hem de benim gibi gencecik bi kıza. Ben bunu kendime hakaret sayıyorum. Laf atma sayıyorum. Tecavüze yeltenme sayıyorum.

Ekrem : Rica ederim efendim.

Hürrem : Buyurun bir müstehcen laf daha. Rica ediyormuş. Altında yatan anlamı bir ben bilirim. Ahlaksızlar ,terbiyesizler! Al sana hanım göbeği, al sana dilber dudağı, al sana bilmem kimin parmağı!

Eklentiler

• snapshot20090328155045.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 25
Terapi seçeneğinin önerilmesi neden rahatsız etti . Burda kurduğunuz iletişim aşırı negatif gerçekten sağlıksız görünüyor ve bence de gitmelisiniz
Bence sizde görünün derim. Böyle konuları bilmeden başka kişilerin konuşmalarına damlayıp yorum yapmak hiç iyi görmedim sizi kendinizi yalnız mı hissediyorsunuz? Boş zamanınız cok gibi duruyor sohbet etmek istermisiniz?

Cevap sahibi bukadar yazmaktan bukadar boş vaktinşzi bana cevap vermek için mi kullandınız gif bile eklemişsiniz ay bayılıyorum tanımadıgım insanların benş bukadsr önemsemesine gerçekten ilk cümleden sonra okumadım bile değer mi bukadar up uzun yorum

Cok detaylara takiliyorsunuz yukardaki kizlara cevap vermisiniz iki uc cumleden bunumu anladiniz diye ama sizin buraya actiginiz konuyu ozetleyerek yazmanizdan bunu anliyoruz. Zaten asıl detaylari vermissiniz ve hepimiz aninda anladik. Ben lise birde platonik asik oldugum cocuga karsi boyleydim okuyunca aklima hemen o geldi sinif baskani secimlerinde uc kiz arasindan secimini benden yana kullandigi icin bir sene boyunca beni sevdigini dusunurdum hep ama suan yasiniz kac bilmiyorum.lise ucte beynime dank etti gercek askla karsilasinca. Heleki bu yaslardayiz 30, lu yaslarda. Evliyim.ve hayata bakis acım net. Kimseyi arastirsrak detaylandirarak cozmeye calisarak hareket etmiyorum. Seviyorsa soyleyecek dili var. Kaşindan gozunden elinden anlamakla ugrasmiyorum.ne aşkin ne akrabanin ne komsunun ne arkadasinin beden dilini cozecek takatim yok zira. Hayat tamamen kolaylasiyor haberiniz olsun

Ayyy aşırı cringe utanç verici youda Joe
Kız ben dün zamanımı size harcamamak için kapatım sabah uyandım baktım bu ne ay siz bu cringe utanç verici yerde ne barınıp kendinşzş yırtıp yorum yapıyorsunuzki? Takmadığımı bildiginiz halde neyse sorun yok zamanınız bolsa boşsanız buyrun devam yazın

Yok yahu ne yorucam kendimi kopyala yapıştır yaptım altta yazan metni.
Size yorulan parmaklarım sadece 2 cümlecikti.
Bakın sandığınız kadar da değeriniz yokmuş.
Tıpkı her yazılan yorumdan kendinizi dünya starı zannetmeniz gibi.
Neyin fakiriyseniz onun zenginiymiş gibi davranmayın rica ederim.
Bizleri annemiz sizi babanız doğurmadı neticede.

Terapi aldım ve hayatımda yaptığım en güzel şey ve de alandan gelen biriyim burda size iylik yapmaya çalışıyor insanlar . Hepimiz zaman zaman yalnız hissediyoruz kendimizi , yeterince arkadaşım var teşekkür ederim . Boş zamankm şu anda evet var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…