bir erkek yemekhane kartını unutuysa ve bir kadın olarak siz ödemek isterseniz o izin vermezse bu yanlış birşey midir

Teklif etmeniz insani olmuş ama reddetmiş, çaresiz de değil sonuçta yine yemeğini alıp hesabına yazdırabiliyor. Sizin burada ısrar etmeniz gereksizdi hem hemen kartınızı yapıştırmışsınız bu emrivaki olmuş. Öyle çok samimiyetiniz olan birisi olsa neyse diyeceğim ama bu durumda biraz da ayıp olmuş.
Ama çok üzerinde durulacak bir şey değil, o iyi niyetinizden yaptığınızı anlamıştır. Ancak emrivakiler hoş değildir.

Bırak şunları konu sahibi, ben tüm detayları okuyunca size hak verdim. Bakın:
benden cevap bekleyen birisi benden hoşlanıyor
demişsiniz ya, anlamak için tekrar tekrar okudum ve özellikle sırasını size verdiği yerde adam resmen aşkını ifade etmiş, sonra gülümsemiş falan. Bu adamın duygularının olmadığını düşünmek için ya kör olmak lazım ya da haset olmak lazım ki yorum yapanların hepsi haset. Şunu şuraya iliştireyim yaşanacak aşk ve tutku dolu gelişmelerden bizi mutlaka haberdar edin sizin adınıza ben heyecanlandım burada, amour amour ah...

Ya benim dün yazdığım soruda onunla olan ilişkimi belirtmedimki ben anlamıyorum burdaki bu haset edenlerin derdi ne bir grup var sürekli her soruma atlamış her soru sordugumda bana yorum yapılıyor dogum gününü şu bu anlamadıgım şu gelmiş diyolarki senden sogudu mesafe istiyor gelin güveysin sonra bir kaçına anlatım yazdığım o yemekhane olayı kısa bir andı zaten ordan cıkardıklarımla adam benden hoşlanıyor demedimki adam bizzat kendisi gelip söyledi ben cevap vermedim bu olaylarda burda sordukklarımda ondan sonra oldu sorumdada bh adam hoşlanıyormu hoşlanmıyomu diye sormadımki kendi kendine hayatımı adamla olan ilişkimi bilmeden gelip yorum yapıyolar beni sinif ettiklerini düşünüyolar ben sinir olmuyorumki onun duygularının farkındayım benim korkum kendi içimde oyuzdende adama net cevap veremiyorum ve onun hareketlerinin bazı yaşanan olayları 2/3 dakikalık aktarmaya calışıyorum anlamadıgım şu beni tanımıyolar bilmiyolar kendi kendilerine kurup kurup yazıyolar bazılarını hayretle okuyorum ne diyeyim

Adamla ilişkimi bilip bilmeden yazıyorsunuz ya eski konuların başlığına bakarak çok anlaşılıyor adamla ilişkiniz ondan bahsediyoruz . Bence siz insanlara kızmışsiniz da insanlar yine sizin iyiliğiniz için yazmış . Bence de boşuna ugrasmislar insanlar gözümün içine bakıp bana nazar değdirmeye çalışıyor falan çok tuhaf laflar. Bence bir destek almayı düşünmeniz lazım topluma adapte olmakta zorluk çekiyorsunuz

İstediğin kadar hayır de ilk üyelik ve bu üyeliğin birleşmiş aynı konular aynı kişi bunu bile reddeden değişik bir şahsiyet ilk 3 e girer yani
Yeni gelişmelerden mahrum etme bizi evlenme teklifi fln eder

Flörtleştiniz diye yakın olmanız gerekiyor mu ki? Yakın arkadaş olsanız neyse.

Ben de bazen ödetmiyorum. Ne gereği var ki? Başkasının parasını yemek gibi geliyor bana. Saçma ama böyle yapıyorum

Erkek adam kadına para ödetmez gibi de düşünmüş olabilir. Birkaç kere ben de böyle bir atak yapınca tepki görmüştüm.

Size de sırada öncelik vermesi centilmenliğindendir.

Bunları flört etmeseniz de yapardı, eşiniz olsaydı da. İzin vermemesini kızdı gibi de düşünmeyin ama belli ki hoşlanmıyor para konusundan. Bir daha para konusu geçerse ödemede ısrar etmeyin.

Ay o kız bu kız mı? Valla zehir gibisiniz bdv'nin piri olmuşsunuz

O kişi sizsiniz. Yani neden yalan söylüyorsunuz anlam veremiyorum.

Eklentiler

• IMG_20230820_172655.jpg
    131,4 KB · Görüntüleme: 78
Cidden bunu mu taktiniz? Buraya yazacak kadar..
Odetmemis tesekkur etmis gulumsemis. Yesilcamda misiniz neyi yanlis anlayacak?

1. Size borclu hissetmek istemedi. Bunda alinacak abir sey yok, ben de cok yakin olmadigim insanlarin bana bir sey ismarlqmasindan pek hoslanmam.
2. Erkek kadina odetmez dusuncesi vardir belki. centinmenlik geregi.

takmışsın bir dogum gününe on kere dedim o kişi ben değilim diye dalgaya aldım yine olmadı
Yalancının mumu yatsıya kadar yanar
Bak, çıktı doğum günü konusunun senin olduğu.
Bu konuda haklı çıktık, diğer konularda da haklıyız. Adamın umru bile değilsin, zamanında teklif ettiyse de şansını denemiş, artık onun icin herkes gibisin.

böyle ölmez füze at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…