bir erkek yemekhane kartını unutuysa ve bir kadın olarak siz ödemek isterseniz o izin vermezse bu yanlış birşey midir

Yalancının mumu yatsıya kadar yanarEki Görüntüle 3289314
Bak, çıktı doğum günü konusunun senin olduğu.
Bu konuda haklı çıktık, diğer konularda da haklıyız. Adamın umru bile değilsin, zamanında teklif ettiyse de şansını denemiş, artık onun icin herkes gibisin.

Dur hele ben bir rainy bir umutsuz potansiyeli görüyorum bence keşfedilmemiş bir cevher :KK70: çok vurma ölmesin:KK70:

Benden hoşlanan birisi oyuzden merak ettim

of of neyse tekrar anlatayım belki anlarsın kendisi benim önümdeki sıradaydı birşey unutu geldi önce geç dedim incelik yapıp hayır sen öne geç dedi benim çne geçmemi istedi bu mesafe değil bir inceliktir. Yemekhanede iş yerindeyiz kartı yok gelmiş fırsata cevirir diyorsun? 😅 bana özel olarak adım attı zaten önceden bu durum yemekhanede gecen kısa bir olay benden hoşlanan birisyle aramda gecen 2 dakikalık bir anı diyelim oldumu şimdi?
siz kibarlığı sizden hoşlanmasıyla karıştırıyor olabilir misiniz? Adam belki hemen işin bitsin git diye öne geç dedi :KK70: ne malum ?

böyle ölmez füze at:bicak:
Yalancının mumu yatsıya kadar yanarEki Görüntüle 3289314
Bak, çıktı doğum günü konusunun senin olduğu.
Bu konuda haklı çıktık, diğer konularda da haklıyız. Adamın umru bile değilsin, zamanında teklif ettiyse de şansını denemiş, artık onun icin herkes gibisin.
Hesaba bir girdim unutmuşum baktım bu ne ya birşey dicem hep aynısını yazıyor diceksin sanane? 😂 adamın bana ilgisinden sanane benim ilişkimden hayatımdan sanane benim o kişi olup olmamadan sanane kısacası SANANE? Neden bukadar dert edindin beni? Neden benim hayatımı merak ediyorsun 😂 daha dogrusu ediyorsunuz ben senin sayfana girip senin 1 sorunu bşle incelemedim yorum yapmadım özellikle resim cekip atmadım kimsin nesin bilmiyorum neden biliyormusun cünkü umrumda değil 😂 sen veya o istediğinizi yazın veya yaz ama anla şunu sen veya senin tayfandakiler umrumda değilsiniz neden kabullenemiyorsun bunu? Neden bukadar caba gösteriyorsun sosyal medya üzerinde tanımadığın birine ben boşsun boş zamanın cok diyincede cemkiriyorsun işte anla artık istedigini yaz söyle benim umrumda değil 😂 hadi öptüm seni

Leyla toz olmuş. :KK43:

Bir gün yeni bir üyenin "bir erkek neden hoşlandığı halde suratımıza bakmıyormuş gibi yaparrr" konusu açtığını görürseniz anlayın ki Leyla aramızda:KK45: hatta ipucu vereyim: konunun başlığı "bir erkek..." olarak başlıyorsa konu sahibi Leyla,
Konu başlığı tek kelimeden oluşuyor ve içerisinde sadece erkekkk anlatılıyorsa konu sahibi rainy'dir.

Bir gün yeni bir üyenin "bir erkek neden hoşlandığı halde suratımıza bakmıyormuş gibi yaparrr" konusu açtığını görürseniz anlayın ki Leyla aramızda:KK45: hatta ipucu vereyim: konunun başlığı "bir erkek..." olarak başlıyorsa konu sahibi Leyla,
Konu başlığı tek kelimeden oluşuyor ve içerisinde sadece erkekkk anlatılıyorsa konu sahibi rainy'dir.
Konu başlığı erkekse Rainy de olabilir hemen şey yapmayın. Konu başlığı şiir gibiyse Leyla'dır.

Konu başlığı erkekse Rainy de olabilir hemen şey yapmayın. Konu başlığı şiir gibiyse Leyla'dır.

Eğer konudaki adamın tek yaptığı şey var olmaksa ama konu sahibini arzuladığı ve hoşlandığı iddia ediliyorsa konu sahibi Leyladır.

Eğer konu erkekse ama ortada 1(bir) erkek bile yoksa rainy'dir. :confused:

X