bir erkek yemekhane kartını unutuysa ve bir kadın olarak siz ödemek isterseniz o izin vermezse bu yanlış birşey midir

Sen istediğini de bacım ben birşey duymak istemiyorum😂 yaz sen
Sen istediğini de bacım ben birşey duymak istemiyorum😂 yaz sen
Geçenlerde iki kez doğum gününü unutmuş numarası yapmış olduğuna dair konu açtın. İkisinde de adamın senden hoşlanmadığını düşündü herkes. Bu mesajlara da agresif yanıtlar verdin. Yine incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden nem kapmış, konu açmışsın. Tamam, adam sana aşık.

Geçenlerde iki kez doğum gününü unutmuş numarası yapmış olduğuna dair konu açtın. İkisinde de adamın senden hoşlanmadığını düşündü herkes. Bu mesajlara da agresif yanıtlar verdin. Yine incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden nem kapmış, konu açmışsın. Tamam, adam sana aşık.
Bence konu sahibi ile evlenmek istiyor o yüzden deniyor adam assd

şimdi bana da kızacaksınız ama bu adam geçende bahsi geçen adamsa sizin ona olan ilginizden ve umtlanışınızdan egosal tatmin sağlıyor, ama en ufak bir mesafe aşımına karşıda tetikte duruyor. olur da fazla ileri gitmiş sayılırım ve doğrudan bir adıma sebebiyet veririm diye. bu adamın evli olmadığından da emin miyiz?

of of neyse tekrar anlatayım belki anlarsın kendisi benim önümdeki sıradaydı birşey unutu geldi önce geç dedim incelik yapıp hayır sen öne geç dedi benim çne geçmemi istedi bu mesafe değil bir inceliktir. Yemekhanede iş yerindeyiz kartı yok gelmiş fırsata cevirir diyorsun? 😅 bana özel olarak adım attı zaten önceden bu durum yemekhanede gecen kısa bir olay benden hoşlanan birisyle aramda gecen 2 dakikalık bir anı diyelim oldumu şimdi?

O kadar iyi biliyorsunuz madem bize niye soruyorsunuz? Kendi kendinize anlatıp yorumlayın böyle ☺☺

Doktor kendi haline bırak dedi 😂

şimdi bana da kızacaksınız ama bu adam geçende bahsi geçen adamsa sizin ona olan ilginizden ve umtlanışınızdan egosal tatmin sağlıyor, ama en ufak bir mesafe aşımına karşıda tetikte duruyor. olur da fazla ileri gitmiş sayılırım ve doğrudan bir adıma sebebiyet veririm diye. bu adamın evli olmadığından da emin miy

Flörtleşme burdan belli olmaz yine çok bilmişler yorum atmış. Adam hesap ödetmek istememiş gayet mertçe davranmış. Bunu niye anlamadınız? Ya da ne gibi bir cevap istiyorsunuz

Biz aynı iş yerinde calışıyoruz kartla ödüyoruz bugün onun kartı yokmuş unutmuş ve hesabına yazdıracaktı bende yanındaydım ve duydum ardından kassadaki kadına bunuda ben ödicem dedim o duydu ve izin vermedi elimde olan kartımı tutu ama ben yinede yapıştırdım düğmeye ama galiba olmadı ve kassadaki kadına ben yanındayken işaret yaptı sessizce konuştu duymamı istemedi galiba ve hesabına yazdırdı sonra göz göze geldik, gülümsedi bana teşekkür ederim dedi. Ben anlamıyorum sizce bunu neden yaptı? Ayrıca ondan öncede o sırada benden önce yemek alıyordu sonra birşey unutup geri gitti bende onu tekrardan sırasına öne gitmesine müsade ettim öne geç sen önümdeydin dedim hayır dedi ve bekledi benim öne geçmemi şimdi şunu merak ediyorum neden böyle izin vermedi hayır dedi hemen ödememe ve bunu sizce yanlış mı anladı? Ben insanca birşey yapmak istedim v
Erkek gurur yapar, özellikle para söz konusu olunca.

Adam doğum gününüzü bildiği hâlde kutlamıyor,hiç bir şekilde size borcu olsun istemiyor ,araya hep bir mesafe koyuyor ve bunu tabiri caizse gözünüze soka soka yapıyor ,ama size göre sizden çok hoşlanıyor ya adam bir değişik ya da siz msj yanlış anlıyorsunuz .
Ya senin peoblemin mi var? Ya allah aşkına benim burda ulabilecegim bir admin birşey yokmu? Siz kafayı neden başka insanlara bukadar takıyorsunuz? Başka işiniz hayatınız yokmu? Benim şuan burda yazdıgım ve merak ettigim konuya belirli kişiler düzgün bir cevap verdi gerisi benim hayatımı bilmedne yorum yaptı sizde öyle şuan sorumu okusana adamın benden hoşlanıp hoşlanmadıgınımı sordum ve takmışsın bir dogum gününe on kere dedim o kişi ben değilim diye dalgaya aldım yine olmadı anlamadım rahat bırakırmısınız beni? Benim sorularıma cevap vermeyin gözünüze batan ne anlamadım kendimce bir sorum var burda başka insanlara soruyorum sürekli hastalıklı gibi başka bir userin sorusunu benmişim gibi benim her soruma aylamayın yeter bir yetkili yok mu burda ya şikayete edemiyorum

Flörtleşme burdan belli olmaz yine çok bilmişler yorum atmış. Adam hesap ödetmek istememiş gayet mertçe davranmış. Bunu niye anlamadınız? Ya da ne gibi bir cevap istiyorsunuz
Ya valla cok teşekkür ederim aklı başında biri daha yahu benim merak ettigim bu adam bana alındımı bilmek istedigim buydu açaba egosunumu kırdım öğrenmek istedigim bu adam bendne hoşlanıyor hoşlanmıyor vs vs sormadımki saçma saçma sorular ya gayet açık bir şekilde yazdım o sorum dışında herşeye birşeyler katmışlar yeter ya ayrıca gecen burda birşeyler olmuş bşr tayfa var hastalıklı insanlar her sorumda beni bulup bana yorum yapıyolar burda yokmu bşr yetkili ben bıktım ya her sorumda gelip saçma saçma yorumlar yapılıyor engeleme kısmıda yok yaptıgım birşey yok gelip normal bazen sorunumu paylaşıyorum gelip hiç bişey bilmeden ben o değilim dediğim halde bana atlıyolar bıktım ya yeter

Biz aynı iş yerinde calışıyoruz kartla ödüyoruz bugün onun kartı yokmuş unutmuş ve hesabına yazdıracaktı bende yanındaydım ve duydum ardından kassadaki kadına bunuda ben ödicem dedim o duydu ve izin vermedi elimde olan kartımı tutu ama ben yinede yapıştırdım düğmeye ama galiba olmadı ve kassadaki kadına ben yanındayken işaret yaptı sessizce konuştu duymamı istemedi galiba ve hesabına yazdırdı sonra göz göze geldik, gülümsedi bana teşekkür ederim dedi. Ben anlamıyorum sizce bunu neden yaptı? Ayrıca ondan öncede o sırada benden önce yemek alıyordu sonra birşey unutup geri gitti bende onu tekrardan sırasına öne gitmesine müsade ettim öne geç sen önümdeydin dedim hayır dedi ve bekledi benim öne geçmemi şimdi şunu merak ediyorum neden böyle izin vermedi hayır dedi hemen ödememe ve bunu sizce yanlış mı anladı? Ben insanca birşey yapmak istedim v
Erkeklerin bazıları çok eziliyor böyle şeylerde , o sebeple istememiştir . Sizin jestinizi görmüş hoşuna da gitmiştir ama yine de ödetmek istememesi normal .

Bu adam size hesabı odetmiyorsa Alman usulü takılmak istiyordur.Yani karakteri böyledir.Siz de ondan beklentiye girmeyin istiyordur.Sonra o da size ısmarlamak zorunda kalacak.Ya da mesafe koymak istiyordur ,sevgili olmak istemiyordur...

Adam doğum gününüzü bildiği hâlde kutlamıyor,hiç bir şekilde size borcu olsun istemiyor ,araya hep bir mesafe koyuyor ve bunu tabiri caizse gözünüze soka soka yapıyor ,ama size göre sizden çok hoşlanıyor ya adam bir değişik ya da siz msj yanlış anlıyorsunuz .
Ben sizin kaç hesap kaç gurup olduğunuzu bilmiyorum siz milletin sorduğu soruya kadar herşeyi ezberliyorsunuz okadar ki hayatınızın içinde vay be 😅 neyse dahada size benden cvp yok

ona karşı bi ilginiz varsa da en azından darda kalırsam yardımıma koşar intibası bile oluşmuş olabilir

X