- Konu Sahibi tourmaline
-
- #2.301
işte biraz da gurur baskın ya bunlarda güya ağırdan alıyor çaktırmıyor =)
kızlar merhaba, direk konuya giriyorum.
işyerinde bir şefimiz var adam işe başladığım ilk günden beri bana bakıyor.Başta önemsememiştim aman ben yanlış anlıyorum falan demiştim ama yok bildiğin bakıyor yani.Hani Allah için yakışıklıda biri zamanla benimde ilgimi çekti tabii.Hani biz bayanlarda bir his vardır karşımızdaki insanın bizi beğenip beğenmediğini mutlaka öyle yada böyle anlarız, şimdi diyceksiniz kuruntu yapıyor olamazmısın inanın yapmıyorum.Bakışları kendini çok fazla ele veriyor benden mümkün olduğunca hoşlandığımı belli etmeye çalışıyorum ama utangacım biraz inşallah anlıyordur.Kendisi benden 10 yaş büyük.Aynı zamanda üniversitede ders veriyormuş birde sanırım.Ordada birsürü güzel kız var keza bizim işyerindede.Diyorum bu adam napsın beni (yanlış anlaşılmasın çirkin olduğumu düşündüğümden değil ama çevresinde birsürü güzel kız var diye söylüyorum).Ama bir taraftanda bakıyor.Çok muhabbetimiz yok ama birşey konuşcaksak eğer gözlerimin içine bakar sürekli bende onunkine bakarım, kouşcağımız şey bitse bile 3-4 saniye bakar kalırız öyle.Bilmiyorum nolcak böyle.
Napsam bilmiyorum.Ne zamana kadar böyle sürer? benim ne yapmam gerekir yada ondan birşeyler beklemelimiyim ? Fikirlerinizi paylaşırsanız hiç fena olmaz.
edit: bu arada kendisi boğa burcu erkeği.Bu burcun erkeğini bilen bilir çok zor insanlardır, tipik boğadır bütün özelliklerini taşıyor.
Abulsam çakar çakmaz çakan çakmağına da bakıcam ama öyle önden siparişle de olmuyor ki bu işler şekerim =)
her zaman yanlış anlaşılma payı vardır. adam sana açılmadan kendini kaptırma. şef mef diyemez deme, aynı şekilde amiriyle evlenen arkadaşlarım var ve adamlar hiçç vakit kaybeden söylemişler kızlara. öyle dediğin gibi kadın erkek kalabalık yerde adamlar anında kapıyolar beğendikleri kızları yoksa başkası kapar diye korktuklarındanzamana bırak, senden hoşlanmadığını düşünerek hareket et bence.
Hoşlandığım biri olsaydı eğer,bunu belli ederdim.Hatta belli bir süre sonra,onun için hissettiklerimi kendisine açıklardım. "Söylesem mi,söylemesem mi?" , "Söylersem beni tersler mi?" , "Hakkımda kötü düşünür mü?" yada "Gururum ne olur ya? " gibi şeyler düşünmek için hayatın oldukça kısa olduğunu düşünüyorum. Gururla,sevgini birine açıklamanın ne alakası var zaten anlamıyorum. Hissettiklerini birine açıklamanın ayıp yada gururunuzun kırılacağınızı düşünüyorsanız,inanın daha çok yolunuz var. : )
Diyelim sizi redetti,tamam belli bir süre üzülürsünüz belki içiniz bile acır,ama sonra gün geçtikçe azalır. Size karşılık vermediyse herşeyin bir nedeni olduğunu unutmayın.Demekki o hayatınız boyunca beklediğiniz kişi değilmiş. O kişi çıkınca zaten ne siz rededersiniz ne o rededer sizi. :)
Hoşlandığım biri olsaydı eğer,bunu belli ederdim.Hatta belli bir süre sonra,onun için hissettiklerimi kendisine açıklardım. "Söylesem mi,söylemesem mi?" , "Söylersem beni tersler mi?" , "Hakkımda kötü düşünür mü?" yada "Gururum ne olur ya? " gibi şeyler düşünmek için hayatın oldukça kısa olduğunu düşünüyorum. Gururla,sevgini birine açıklamanın ne alakası var zaten anlamıyorum. Hissettiklerini birine açıklamanın ayıp yada gururunuzun kırılacağınızı düşünüyorsanız,inanın daha çok yolunuz var. : )
Diyelim sizi redetti,tamam belli bir süre üzülürsünüz belki içiniz bile acır,ama sonra gün geçtikçe azalır. Size karşılık vermediyse herşeyin bir nedeni olduğunu unutmayın.Demekki o hayatınız boyunca beklediğiniz kişi değilmiş. O kişi çıkınca zaten ne siz rededersiniz ne o rededer sizi. :)
ne kadar güzel bu şekilde düşünmen ben de senin gibi düşünüyorum ama uygulayamıyorum
attığım mesajdan bile çok utandım, ne zaman onun çalıştığı yerden geçsem herkes bana bakıyor neden acaba ya sinirim bozuluyor, kim bilir onlar ne düşünüyor ne biliyorayrıca birine sevdiğini söylediğinde onun elinde oyuncak oluyorsun eğer ki karşındaki kötü niyetliyse..
bu arada kaç yaşındasın merak ettim ?
evet kızlar görüştük çok güzeldi2 kere kahve içmeye çıktık ama çok alıngan ve artık görüşmeme kararı aldı o yani her söyleneni yanlış anlıyo ya suratın asılsa onu bile yanlış anlıyo ama çok da tatlı tam buldum derken gene aynı sıkılan günlerime döndüm yok işte olmuyo olmuyo ben mutlu olamayacağım bunu biliyorum artık içimden bağıra bağıra ağlamak gliyo nişanlımdan sonra ilkbeni heyecanlıdıran insandı her falımda çıkan insandı ama olmadı gene fallarda evleneceksiniz diyorlardı ama gene olmadı kötüyüm ya
Uzun zamandır takip ediyordum da siteyi üye olup akıl danışmak bugüne kısmetmiş.
Kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Aynı şirkette çalıştığımız (büyük bir firma) birisi var ve sürekli maille yazıstık daha sonra beden tel istedi verdim. Gece yarılarına kadar msj atıyor. Artık mesajların içeriği değişmeye de başladı. gözlerin beni etkiledi, harika birisin süpersin vs... başka bahaneyle iş yerinde ziyarete gittim görüştük. 2 defa öğlen buluştuk kısmetse 3. sü yarın olacak. Ama adamın müthiş çapkın bi hali var. Yani sanki bana dediklerini başkasına da diyormus gibi geliyor. bilmiyorum oldukça sosyal. Gerçekten aşık mı aslında itiraf bile etti diyeblirim. Seni görmek heyecanlandırıyor falan diyor.ama samimi gelmiyor bazen bana. Sizce samimi olabilir mi
kızlar yazdıklarımı okumuşsunuzdur en son büroya gelmişti sonra bürodan çıkınca mesaj yazmış bana hayran hayarn bakıyorsunuz özlediniz mi yoksa diye bende cvp verdim yok canım sana öyle gelmiş sadece muhabbet güzeldi eee tek konuşanda sen olunca malum biri konuşurken ona bakılır ama bunu farkettiğinize göre siz beni takip ettiniz sonra o bana tekrar mesaj yazdı ilk başta kahve teklifimi kabul edip sonra niye geçeceksin sen onu dedin diye bende dedim ki şu anlattığın kadınlar gibi olmak istemiyorum bir yerle anlatılmak istemiyorum senin tarafından he ilaa kahve içelim dersen tabiki benim istediğim yere gider kahvemizi ,içeriz problem değil dedim cvp kendini onlarla aynı katagoriye koyduğumu nasıl düşünüyorsun eğer gerçekten böyle düşündü isen yazık çok yanlış tanımışsın beni eğer uğraşıyorsam bu kadar ısrar ediyorsam vardır bir sebebi dedi bende cvp verdim ama bilmiyorum korkuyorum ondan bir taraftan da ama hoşumada gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?