Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

o istemiosa eğer yapcak bişeyin yok cnm maalesef ( zor yani :26:

neden olmasın ki anlamadım ?
senden düpedüz hoşlanıyor, kahve içmek istiyor seninle..nişanlanıp ayrılmış olmanla ne alakası var ?

kızlar bu akşam kahve içmeye gideceğiz iş çıkışı birşey çıkmaz sa tabi ya bilmiyorum hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden biraz heyecan biraz tedirginlik offf akşam olmaz artık bu gün canım bilirsin belki problem olabilir bu durum onun için bu güne kadar bir iki kişi ile tanıştım problem olmadı ama olursa da olur ben böyleyim yaşadım bitti ben kabulendim hayatıma girecek olan insanın da bunu kabullenmesi gerek ne yapalım

sanki beni tarif ettinn

veee dün akşam kahvemizi içtik ama olmaz kızlar nedene gelince aslında çok hoş sohbeti güzel biri benimle ilgilendiğini her anlamda belli ediyor merak ediyo öğrenmek istiyor bunu gördüm biliyorum ama işte bana fazla rahat geldi anlattığına göre 2002 senelerinde falan bir kızla çıkmış evi aynı yerde ollmasına rağmen kızla aynı evde kalmış ve birşeyler de yaşamış ya ciddi birşey dğildi o da bende halimizden memnunduk dedi neyse bunu geçtim üstüne birlikte iş yaptığımız birşirket var orada bayan dul biri var geçenler de iş yemeğine çıkıyorlar aslında işte kadın işyerine falan gelip zorla kendini yemeğe çıkarttırmış falan neyse dönüşte evden birşey almaya giriyorlar ama sabah çıkıyorlar anladınız siz neyse sonra kadından zor kurtuldum falan dedi birde bak bunları herkes anlatmaz ama ben birşey saklamak istemiyorum sana anlatıyorum falan dedi işte ya bilmiyorum zaten ailesinin hep müdür falan olması beni olumsuz etkilemişti şimdi birde bu böyle anlatınca bir tarafım istiyor ama bir tarafımda olmaz sonu yok diyor yarın gelecek hep bizim orada mecbur beraber iş yapıyoruz bilmiyorum kafam rahattı ne kadar güzel bir girdi hayatıma allak bullak oldum yine birde tekrar çay içmek için çok ısrar etti bende ben senden korktum anlattıklarına baksana falan dedim sakayla karışık bilmiyorum ama tedirginim kimseye güvenemiyorum ama evlenip yuva kurmayı çok istiyorum çok sevsin çok korusun beni Allahım hayırlı olanı bir ömür mutlu olacağımız insanı tez zamanda çıkarsın karşımıza

evet şimdi de kısaca anlattıma ama sizinde yorumlarınızı almak isterim kızlar

canım açıkcası böyle birisi beni de çok korkuturdu..ya her zaman aynı rahatlığı gösterirse..:26:
çok mu yakışıklı biri kadınlar hep peşinden koşuyormuş gibi anlatmış?

fena değil yakışıklılık konusunda ama tabi para da olunca malesefki ben tanıdığımda bilmiyordum ufak bir dükkanı var sanmıştım öyle hoşuma gitmişti üstü başı yağlı elleri pis yüzünde kara yağlar falan o hali hoşuma gitmişti. öğrenince durumunu çektim kendimi ister istemez

bakalım zaman ne gösterecek akşam mesaj atmış bende uyumuştum sen şimdi benim numaramıda silmişsindir diye bende sabah 9:30 gibi mesaj attım akşam mesaj atmışsınız numaranız kayıtlı değil kim olduğunuzu öğrenebilirmiyim diye 10 dk da büroda bitti gittikten sonra mesaj attım tekrar tamam tamam şimdi tanıdım az önce büroya gelip bir yığın fatura bırakan kişisiniz ama çayınızı yine yarımbıraktınız bu 2 etti dedim cvp yok bu gün geldi hoşgeldin dedim her zamanki gibi hiç birşey olmamış hiç görüşmemiş gibi sonuçta iş yeri bakalım daha neler olcak bilmiyorum harbi değişik varlık bunlar ... hemde çok

evet ama seninki seni baya baya tavlamaya çalışıyor, bak bizimkileri okuduysan geçmiş sayfalarda ne yaptıkları belli değildi hiç..adam kapımın önüne kadar geldi ama hoşlanıyorum senden demedi bir türlü..o kadar tuhaftı..

hımm biraz ılımlı mı olsam dur bakalım ama fazla açık ya bunlarda anlatılmazki birde ben baştan söylüyorum herşeyi bana söylemedin deme sonra diyo bakalım akşam çıkışta geldi patronla bir yere gideceklerdi beni de durağa bıraktılar ama surat bir karış terslenmek işine gelmedi küçük beyin belli alışmışlar herşeyi kolay elde etmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…