- 19 Mayıs 2011
- 2.347
- 56
- 113
- Konu Sahibi tourmaline
-
- #2.321
kızzlarr bana da akıl verin ne olur...1 seneden fazladır aralıklarla netten konuşuyoruz...bir forumda bir konu hakkında tartışma içinde tanıştık...ilk zamanlar 1 2 konuştuk bana numarasını verdi ben hiç aramadım o zamanlar...uzun bir süre sadece nette konuştuk ve sadece arkadaştık...ben ewliydim o zamanlar..asla bana sarkma durumları olmadı...zaten çok konuşmazdık..arada sırada...uzun bir süre görüşmedik...ben ayrıldım eşimden vs...derken birkaç hafta önce konuştuk yine msnden ve ona eşimden ayrıldığımı söyledim...biraz konuştuk...aradan birkaç hafta geçti ve benden telefon numaramı istedi...verdim..o akşam uzun uzun konuştuk...birkaç gündür sürekli arıyor ve kısa da olsa sesimi duyuyor...hatta beni bu duruma alıştırdı diyebilirim..ama biz farklı şehirlerde yaşıyoruz...yani benden hoşlanıyor mu bilmiyorum ama bana artık ewlenmek istediğini söyledi...bi de her aradığında sen ne zaman ist.a geleceksin diye soruyo...bende yaza diyorum belki...sonra dedi olmazsa ben 1 günlüğüne ayarlayabilirsem uçağa atlar gelirim diyo..bana bi çay ısmarlarsın diyo...bende olur gel dedim ayyy sizce bu çocuğun bana ilgisi var mı?yada acaba ciddi midir??bi de o beni kaç seferdir arıyo..bugün aramadı bi boşluk hissettim..acaba bi mesaj atsam üstüne düşmüş gibi olur muyum?? ayy allahım napıcam ben yaaaa...bana acil bi akıl verin kızlar...nooolurrrr!!!!!
bence kesin hoşlanıo cnm.
ama sen mesaj atma. bekle o arasın yine. bi kaç gün üstüne aramazsa o zaman atarsın..
bekleyeyim değil mi??ayy haklısın yaa..ben çok çekingenim bu konularda bu yüzden karşı taraf benim birşey hissetmediğimi sanıp arkasını dönüp gidiyo...arıza mıyım neyim işte...ayy 14 şubat da yaklaşıyo..acaba bana çıkma teklifi eder mi acaba???ben yandım tutuşuyorum valla...
ben de çok çekingenimdir. ama hiç belli edemedim diye düşünme. belli etmişsin bence. anlamıştır o da. isteyen erkek gelir merak etme cnm. hani bağlasan durmaz derler ya aynen öyle. istemiosa da ne yaparsan yap olmaz.
bana teklif eder gibi gelio. hoşlandığı besbellierkek ne de olsa çokda emin konuşamam tabi
inşallah olur cnm :))
kızlar anlatmıştım ben iş yerine gelip giden biri var diye sonra açılmıştı falan ama bana daha önceki ilişkilerinden bahsetmişti gizli birşey kalmasın diye ama bu kişi ısrarla bana kendi evinde kahve içmek isetediğini söylüyor herseferinde hayır dedim ama bir bakıyorum çok iyi tamama dityorum normal biri düzgün düzgün konuşuyo mesajlaşıyor ama sonra yine aynı konu bende gitmek istemediğimi sana söyledim bunu konudaki tavrımı biliyorsun dedim akşam ne güzel mesajlar yazdı sonra bir şekilde konu gene oraya geldi bende iyi geceler görüşürüz diye mesaj atıp uzatmadım.
Sabah büroya geldi patronun odasına geçti mesaj sana küsüp çay falan getirme bana bende zaten tepişmedim yerimden patronum geldi 2 çay deyince götürdüm neyse içti o sırada başkaları gelince kalaktı bu bende mesaj yazdım neden küstün seni kıracak bir şey yaptığımı asnmıyorum ama nedenini söylersen bende öğrenmek isterim eğer konu evinde kahve içmekse küslüğünü sonuna kadar destekliyorum pekii yazmak istersen yazarsın dedim gelecekmisin diye bir mesaj bende tekrara bir mesaj yazdım
;Yok Valla gelemem sen ne kadar inatsan bu konuda bende o kadar inatım kusura bakma dışarda bir yerde oturup çay kahve içelim dersen eyvallah ama diğeri olmaz kolay gelsin dedim cvp yok ..
ben bu ısrarından ne kadar rahatsız olduğumu belirtmeme rağmen ısrarla çağırması beni korkutuyo ve ben bunu ona o kaadr çok söyledim ki daha ne şekilde anlatmalıyım bilmiyorum iş konusundan dolayıda görüşüyoruz oysa geçen akşam ne kadar güzel konuşmuştuk her akşam nbr falan diye mesajlar atmaya başlamıştuı meğerse beni kandırıp eve götürmekmiş amacı bunu bugün birkere daha anladım çok tatlı çok beğeniyorum ama gidemem onun elinin altındakii kızlardan olmak istemiyorum ....
kızlar anlatmıştım ben iş yerine gelip giden biri var diye sonra açılmıştı falan ama bana daha önceki ilişkilerinden bahsetmişti gizli birşey kalmasın diye ama bu kişi ısrarla bana kendi evinde kahve içmek isetediğini söylüyor herseferinde hayır dedim ama bir bakıyorum çok iyi tamama dityorum normal biri düzgün düzgün konuşuyo mesajlaşıyor ama sonra yine aynı konu bende gitmek istemediğimi sana söyledim bunu konudaki tavrımı biliyorsun dedim akşam ne güzel mesajlar yazdı sonra bir şekilde konu gene oraya geldi bende iyi geceler görüşürüz diye mesaj atıp uzatmadım.
Sabah büroya geldi patronun odasına geçti mesaj sana küsüp çay falan getirme bana bende zaten tepişmedim yerimden patronum geldi 2 çay deyince götürdüm neyse içti o sırada başkaları gelince kalaktı bu bende mesaj yazdım neden küstün seni kıracak bir şey yaptığımı asnmıyorum ama nedenini söylersen bende öğrenmek isterim eğer konu evinde kahve içmekse küslüğünü sonuna kadar destekliyorum pekii yazmak istersen yazarsın dedim gelecekmisin diye bir mesaj bende tekrara bir mesaj yazdım
;Yok Valla gelemem sen ne kadar inatsan bu konuda bende o kadar inatım kusura bakma dışarda bir yerde oturup çay kahve içelim dersen eyvallah ama diğeri olmaz kolay gelsin dedim cvp yok ..
ben bu ısrarından ne kadar rahatsız olduğumu belirtmeme rağmen ısrarla çağırması beni korkutuyo ve ben bunu ona o kaadr çok söyledim ki daha ne şekilde anlatmalıyım bilmiyorum iş konusundan dolayıda görüşüyoruz oysa geçen akşam ne kadar güzel konuşmuştuk her akşam nbr falan diye mesajlar atmaya başlamıştuı meğerse beni kandırıp eve götürmekmiş amacı bunu bugün birkere daha anladım çok tatlı çok beğeniyorum ama gidemem onun elinin altındakii kızlardan olmak istemiyorum ....
canım siz hiç birbirinizi gördünüz mü ? yoksa hiç görmeden mi hoşlanıyorsunuz anlayamadım ?bekleyeyim değil mi??ayy haklısın yaa..ben çok çekingenim bu konularda bu yüzden karşı taraf benim birşey hissetmediğimi sanıp arkasını dönüp gidiyo...arıza mıyım neyim işte...ayy 14 şubat da yaklaşıyo..acaba bana çıkma teklifi eder mi acaba???ben yandım tutuşuyorum valla...
bu adamdan uzak dur bence, arkadaş falan olma, amacı bozuk bunun ben sana diyim canım..sevgili bile değilsiniz sana teklif ettiği şey çok salakça..kızlar anlatmıştım ben iş yerine gelip giden biri var diye sonra açılmıştı falan ama bana daha önceki ilişkilerinden bahsetmişti gizli birşey kalmasın diye ama bu kişi ısrarla bana kendi evinde kahve içmek isetediğini söylüyor herseferinde hayır dedim ama bir bakıyorum çok iyi tamama dityorum normal biri düzgün düzgün konuşuyo mesajlaşıyor ama sonra yine aynı konu bende gitmek istemediğimi sana söyledim bunu konudaki tavrımı biliyorsun dedim akşam ne güzel mesajlar yazdı sonra bir şekilde konu gene oraya geldi bende iyi geceler görüşürüz diye mesaj atıp uzatmadım.
canım siz hiç birbirinizi gördünüz mü ? yoksa hiç görmeden mi hoşlanıyorsunuz anlayamadım ?
ilgili bence de ama görmediyseniz çok garip..
bu adamdan uzak dur bence, arkadaş falan olma, amacı bozuk bunun ben sana diyim canım..sevgili bile değilsiniz sana teklif ettiği şey çok salakça..
henüz karşı karşıya gelmedik..ayrı şehirlerdeyiz tatlım...ama birbirimizi hep fotoğraflarda,camda falan gördük...hergün arıyo...iş saatlerinde bi boşluk olsa bile mutlaka arıyo...gerçi artık kısa tutuyo konuşmaları konuşacak bişey de kalmadıbi yüzyüze gelsek herşey daha netleşecek ya...bakalım hayırlısı
nie bu kadar ısrarcı olduğunu sormadın mı ?
dışarda buluşsun. niyeti kötü gibi geldi bana. uzak dur bence cnm.
en başından beri okuyorum garip biri zaten normal değil.
bende o yüzden en son küstüm sana dedi bende eğer konu evine gidip kahve içmekse sana katılıyorum küsmeni onaylıyorum dedim bir daha birşey gelmedi ya böyle birşey olabilirmi herkesi aynı sanıyorlar en sinir olduğum şey parası var yakışıklı diye herkes etrafında pervane olacak sanki bende gitmedim gitmem de zaten ama nasıl birileri bunlar ya tek amaçları tövbe tövbe yaaa...
kızzzzlarr...bugün bana ''istanbula bi bilet ayarlayayım ben...akşamına dönersin yine''dedi...bende ''yaz gelmeden gelemem dedim...öyle bi baya konuştuk...sonra bana''çıkma teklifleri alıyorsundur sen baya''dedi...bende''zannettiğin gibi değil,adam akıllı teklif eden yok dedim...aklınca ağzımdan laf almaya çalışıyo uyanık...o da ''yok canım teklif eden oluyodur,hiç mi kimse tel.numaranı istemiyo?''dedi...bende ''isteyen oluyo tabi ama ben bunu çıkma teklifi olarak algılamıyorum,zaten herkese vermem numaramı dedim...ayy bunda var sinsiden bi planlar...galiba çıkma teklifi geldi geliyo milleeeetttttttt
yuppiiii
gelio gelio kesin cnm..
ama sen yine de ağırdan al. evet teklif edenler oluo tabi filan deseydin
bugün zaten mesajı vardim ben ona''sen beni çok alıştırdın böööle hergün hergün ilgileniyosun,arıyosun...sonra sıkılır da aramazsan bozulurum''dedim...o da ''yok ben sıkılmam dedi''[
mesajı almıştır umarım canımbu mesaj konusunda azıcık özürli oluyolar bilinizdir
bugün zaten mesajı vardim ben ona''sen beni çok alıştırdın böööle hergün hergün ilgileniyosun,arıyosun...sonra sıkılır da aramazsan bozulurum''dedim...o da ''yok ben sıkılmam dedi''[
mesajı almıştır umarım canımbu mesaj konusunda azıcık özürli oluyolar bilinizdir
almamışsa yuhh derim yaaniiiyarın aradığında açmamayı düşünüyorum telefonu...yarın da ulaşamayıversin bana her aradığında açıyorum...bir kere cevapsız kalmadı telefonları...sonraki gün de zaten kandil...bi kandil mesajı atıveririm olur biter
sizce iyi bir fikir mi yarın telefona cevap vermemek???tecrübeli arkadaşlar bi el atın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?