Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

kılzra akşam facede paylaştığı şarkım var şimdi gördüm ve ekliyorum ..
Git beni düşünme
Git kalbimi de götür
Zaten sende kalsın çok yormuşsun çok üzmüşsün
Git güvenimi götür inancımı öldür
SON UMUDA BİR TOKATTA SENDEN OLSUN,VUR...
Olmaz bu bize yapılmaz
Kalbim uslu durmaz bir çılgınlık yapar
Olmaz bu bize yakışmaz
[ kaynak: http://sarki.alternatifim.com/goster.asp?ac=16801 ]
Korkarım aşkımın şiddetinden
Duy sessiz çığlığım bu
Nadir bulunur su
Düşün NE DERİN mevsimlere renk katmışız
Biz artık biz yok mu
Dur ölümü gör otur
Öyküme ömrünü kat ihtiyaç budur
Olmaz bu bize yapılmaz
Olmaz bu bize yakışmaz
Korkarım aşkımın şiddetinden..

Kenan Doğulu dinle

Çok kolay her hareketleri belli ediyor.
Benim sevipte açıldığım yada açılmak istediğim hiç olmadı,hep birileri bana geldi.
Ruhsuz muyum neyim ya

Çok kolay her hareketleri belli ediyor.
Benim sevipte açıldığım yada açılmak istediğim hiç olmadı,hep birileri bana geldi.
Ruhsuz muyum neyim ya

canım bende bu güne kadar hiç açılmadım zaten yapmam çok katıyım bu konuda karşıdakinden bekklerim emin olmadan hareket etmem
ya uzun zamandır heyecanlanmamıştım böyle çok güzel duygular ya görsen bi tripler bi tripler arabadan indim durakta bir pati yapıp gidişi vardı mesaj yazayım hava yapma diye dedim ama vazgeçtim bu gün bu saat oldu gelmedi ya alışmışım valla suratta yapsa gelip gitmesine

akşam çıkmadan geldi tam karşımda somurtuyo gene bende zaten önceden mesaj hazırlamıştım karşımda otururken patlattım mesajı hoşgeldinde ne bu surat hiç gülmüyor o kadarmı kötüyüm ben ? sen hertürlü espiriyi yap bize gelince espriyi kaldırma iyiymiş valla sana reset attırıp eski GÜLER YÜZLÜ XXXXXugeri getirsek olmazmı ?öylesi daha iyiydi sanki ? yazıp yolladım .
bir baktım yüzünde bir gülümseme hafiften kaşlarını kaldırıp yan yan bir bakışı vardı ama hödük işan sonra bulur ya sadece bir espiri yapmıştım oda sen benim numaramı da silmişsindir dedi bende pardon tanıyamadım kim olduğunuzu öğrenebilirmiyim yazdım 10 dk büroya damladı ama o gün bugündür surat yapıyo oysa kahve içtiğimiz gece sen simdi benim nuamaramı silermişsin arabadan inince önce bir mesaj sakın beni bir daha arama deyip demişti bende ertesi sabah mesajına böyle cvp verince kızdı galiba ama sonra yine o gün geldiğinde büroda mesaj atmıştım hımm şidmi hatırladım az önce bir yığın fatura getiren xxxxx sun sen deyip :) gülen yüz yaptım yok sonra ama çayın gene yarım kaldı olmuyo böyle dedim gene yok bugünde karşımdayken mesaj yazdım ama yok eeee artık kendi bilir yapacak birşey yok kızlar zaten 2 espiri kaldıramıyorsa yapacak birşey yok hiçbirşey gelmez elimden nasılsa hergün gelmek görmek zorunda olmadı 2 günde bir bizde heheheh

ama sinir oldum ukala ya

kızlar ya ben şimdi nasıl davranayım birşeyler söyleyin yani hiç birşey yok gibi davranıyorum da çalışıyorum ama bir taraftanda içim içimi yiyiyorum ya en son hafta sonuna kadar beklicem bakalım olmazsa kahveye çağırıp niye böyle yapıyorsun diye soracam ama bu seferde havaya girecek bakalım offffffff ya espiri özürlü ne olacak uyku uyuyamıyorum ya sinir yaptı bende ne güzel işe hevesle giderdim valla kalmadı artık o heves beya

bir yakalayayım yalnız onu çiğ öiğ yiyecem çatalımı bıçağımı hazırladım

walla canım üzerine gitme bence, çünkü zaten mesaj çekip gönlünü almışsın..

Ve evet bana uygun olan yeri sonunda buldum gibi :)
Ben artık eridim Çok zor begenen biriyim ve buzamana kadarda 1 kişiyle çıkmışımdır. (Kendi tercihimdi). Üniversitede çok nadir ortada görünen birine kaptırdım kalbimi 23 kasımda :/ Haftada 2 gün sadece öğlen görebiliyordum. Naptım ne ettim ona baktığımı hissettirdim. Ancak gelin görün ki o okadar ağır ve çevresiyle ilgisi olmayan biri ki napcağımı şaştım. Gördüğüm an bacağımın ipleri kopuyor :) Bana bakıyor en azından ben arkamı döndüğüm sıra falan bakıyormuş arkadaşlarım çok söyledi, genelde kaçırıyor gözlerini ben yakaladığımda. Artık kesinlikle biliyor ondan hoşlandığımı. Bana bakmasının sebebi niye bakıyor acaba diye anlamaya çalışmasımı yoksa gerçekten hoşlandığından mı çözemedim Gözüm heryerde onu arıyor 2hafta sonra finaller var sonra dönem biticek onla tanışmadan biterse dönem çok üzülürüm. Zaten bi var bi yok. Bana kıl verin napcam ben kendim tanışmaya gidemem oda daha gelmedi Bana yardım edin lütfen hiç böyle bi duruma düşmemiştim. :/

Son düzenleme:
of ya bugün geldi yüzüme bile bakmıyor ama ben sadece bir espri yaptım o kadra bukadar büyütmeye ne gerek var anlamıyorum ki ya birşey bile içmiyo hemen kaçıyo ya bide ben kimseyle kötü olmak istemiyorum o yüzdende içim hiç rahat değil birde büyük birşey yaparım kzıdıracak anlarım da böyle sebepsiz olunca kaldıramıyorum şeytan diyo ara konuş konuş kapat ama olmaz iş durumu var müşterimiz geldiğinde daha büyük tepki verirse diye korkuyorum başka türlü olsa 50 kere arar canına okurdum ama işte çok zor üzülüyorum çok

pöf hoşlanma ihtimali vardı kendimi tutamayıp yazdığım saçmasapan esprili bir mesaj yüzünden artık o da yok napacaz şimdi =(
cevap bilem yazmadı ya

kızlar erkeklerin hepsi mesaja cevap verme özürlü, biz burda sayfalarca konuştuk, mesajlar yazdık bize cevap vermediler..kaç kişinin başına geldi bu burda..hepsinde var bir hödüklük..beni görünce aşık gibi bakıo, peşimden geliyor falan ama mesaja cevap vermiyor işte öyle bir hödük..

kızlar bir erkek sizden hoşlanıyorsa eğer gelir açık bir şekilde derdini anlatır.

Eğer gelmiyorsa, bişeyler sürüncemede kalıyorsa gerçekten istemiyor demektir.

Sakın adım atmayın, ondan bekleyin.

malesef bu böyle..

aynen katılıorumm..

Bencede herzaman erkek adım atmalı kadın bir adım geride kalmalı.Çünkü siz adım attığınız zaman erkekler sizi biraz hafife indirgiyo.Dikktali adım atmak gerek ve kendinden emin olduğunu karşı tarafa göstermek çok önemli.

Kesinlikle cok dogru :) kafasi karisik olanlar soru isaretleri olanlar direkt bu yoruma kulak versinler

Kesinlikle cok dogru :) kafasi karisik olanlar soru isaretleri olanlar direkt bu yoruma kulak versinler

valla bende atmıyorum adım madım biz atölyeyi taşıyoruz geldi büroya ben rezil ayağımda koca botlar üstüm kat kat lahana gibi birde şirketin bastırdığı bir tişört buldum 4 benden onuda geçirdim üstüme saç baş iğrenç ama bekliyorum da bu kesin gelir diye neyse geldi oturdu patronun karşısına ama tam bana dönük durdu durdu bende önlük istiyoruma ama kırmızı değil mavi olsun dedi bende patronuma bak gene kıskandılar beni falan yaptım neyse 1 saatten fazla oturdu akşam eve gittim saat 7 falan mesaj gelmiş

canın kahve içmek isterse haber ver .
bende tamam aklımda bir kenara yazdım canım isterse haber veririm .
mesaj senin aklında durduğu sürece benim aklımdan silinmesin .
bende silinirse ne yapalım herkes kahvesini kendi başına içer yazdım .
aynen demiş sadece
bende dedim ki bu akşam zaten olmazdı halimizi görmedin mi dedim
sonra bir mesaj daha attım sana birşey sorabilirmiyim ?
buyur yazmış
bende patlattım sen niye böylesin istediğin şey hemen olacak olmayınca mızıkçıklık yapıyorsun neden:?
yapım böyle yapacak birşey yok ..
bende başka birşey yazmadım o günden sonrada gelmedi daha bakalım gelince nasıl olacak sanki herşeyi istedikleri anda yapacaz kusura bakmasın kimse nişanlımda sesimii çıkarmadan her dediğini yaptım ama artık benimde istediklerim olacak daha şimdiden ezdiremem kendimi ama ben böyle yaptıkça etrafımda dolanıyo
bir ileri iki geri bundan sonra birde ısrar etmeyi sevmem diyo ama herseferinde mesaj atıyo gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…