- Konu Sahibi tourmaline
-
- #2.281
Çok kolay her hareketleri belli ediyor.
Benim sevipte açıldığım yada açılmak istediğim hiç olmadı,hep birileri bana geldi.
Ruhsuz muyum neyim ya
kızlar ya ben şimdi nasıl davranayım birşeyler söyleyin yani hiç birşey yok gibi davranıyorum da çalışıyorum ama bir taraftanda içim içimi yiyiyorum ya en son hafta sonuna kadar beklicem bakalım olmazsa kahveye çağırıp niye böyle yapıyorsun diye soracam ama bu seferde havaya girecek bakalım offffffff ya espiri özürlü ne olacak uyku uyuyamıyorum ya sinir yaptı bende ne güzel işe hevesle giderdim valla kalmadı artık o heves beya
bir yakalayayım yalnız onu çiğ öiğ yiyecem çatalımı bıçağımı hazırladım
walla canım üzerine gitme bence, çünkü zaten mesaj çekip gönlünü almışsın..
yani sürüntürme politikası yapıp vicdan azabı çektirmek istiyo anladım canım çok sağol her zamanki gibi hoşgeldin birşey içermisin güle güle olay budur çok istiyorsa o uğraşsın
pöf hoşlanma ihtimali vardı kendimi tutamayıp yazdığım saçmasapan esprili bir mesaj yüzünden artık o da yok napacaz şimdi =(
cevap bilem yazmadı ya[/Q
canım sendemi ya bu erkekler espririden analmıyobende bir espiri yaptım bir haftadır geliyo gidiyo surat yüzüme bakmıyodu aynı durumdaydım yani ama akşam bir mesaj daha yolladım eğer müsaitsen geçen akşamki kahveyi ısmarlıyayım sana ama lütfen cvp yaz bekliyorum dedim şuan montajdayız başka akşam inşaallah tabi siz bizi unutup hatırlarsanız yazmış bende ama bu kadar alınacağınızı bilemezdim sonuçta bir espiri idi artık geldiğinizde suratınız asmazssınız herhalde bir de 2 kere içmezseniz 1 kere birşeyler için büroya geldiğiniz de yazdım baya yola geldi yani
pöf hoşlanma ihtimali vardı kendimi tutamayıp yazdığım saçmasapan esprili bir mesaj yüzünden artık o da yok napacaz şimdi =(
canım sendemi ya bu erkekler espririden analmıyobende bir espiri yaptım bir haftadır geliyo gidiyo surat yüzüme bakmıyodu aynı durumdaydım yani ama akşam bir mesaj daha yolladım eğer müsaitsen geçen akşamki kahveyi ısmarlıyayım sana ama lütfen cvp yaz bekliyorum dedim şuan montajdayız başka akşam inşaallah tabi siz bizi unutup hatırlarsanız yazmış bende ama bu kadar alınacağınızı bilemezdim sonuçta bir espiri idi artık geldiğinizde suratınız asmazssınız herhalde bir de 2 kere içmezseniz 1 kere birşeyler için büroya geldiğiniz de yazdım baya yola geldi yani
seninki de baya bozulmuş demek ki baya hoşlanmış senden..
kızlar bir erkek sizden hoşlanıyorsa eğer gelir açık bir şekilde derdini anlatır.
Eğer gelmiyorsa, bişeyler sürüncemede kalıyorsa gerçekten istemiyor demektir.
Sakın adım atmayın, ondan bekleyin.
malesef bu böyle..
canım sendemi ya bu erkekler espririden analmıyo
aynen canım ya bundan sonra o espri no mesaj yes resmiyet yani illa hanımefendi takılıcağız başka türlü yok =D
kızlar bir erkek sizden hoşlanıyorsa eğer gelir açık bir şekilde derdini anlatır.
Eğer gelmiyorsa, bişeyler sürüncemede kalıyorsa gerçekten istemiyor demektir.
Sakın adım atmayın, ondan bekleyin.
malesef bu böyle..
Kesinlikle cok dogru :) kafasi karisik olanlar soru isaretleri olanlar direkt bu yoruma kulak versinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?