Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

bence şey yapabilirsin ilk areadığında açma ama sonra kusura bakma duymamışım yada müsait değildim falan diyerek durumu bildiren bir mesaj at yada ara bir geri dönüş yap çünkü sonuçta aradığında telefonda aradığın görünüyor sonrasında niye geri dönüş yapmadın diye istemediğini düşünebilir ertesi gün cvp verdiğinde yani bende böyle birşey yapabilirsin

ya kızlar akşam facebooka bir resim atmıştım onu görmüş bir baktım artist diye bbir mesaj baktım bu çocuktan bende pardon dedim arkadan artistsin işte yalanmı :44::44::44:demiş bende ne demek istiyorsun anlamıyorum ne artistliğimi gördün bu güne kadar yazdım .cvp resim diyorum düzgünmüş dedi .bende hımm şöyle başta söylesen şimdi anladım dedim cvp gelmedi. yazmadı küstüm dedi onu dedi bunu dedi ama kendine de yediremiyo reddedilmeyi anladığım kadarı ile 3 gün geçiyo 5 gün geçiyo yazmadan duramıyo saçma sapan birşey ya sanki 3 yaşında çocuk gibi ya adam akıllı çekersin karşına konuşursun ne yapmaya çalışıyo aslında onunda farkındayım . bir gün bir söz yazmış facebook a 2dk salağa yatarım ömür boyu aptalım olursun sanırım bu sözü hayata geçirmeye çalışıyo ama bu sefer yemedi

aranızda geçenlerden yada ne derece samimi olduğunuzdan haberim olmadığı için net bi yorum yapamam ama bence sürekli olarak senin ilgini çekmeye çalışıyo...senden ilgi bekliyo anladığım kadarıyla tatlım

bana gelince;valla ben düşündüğüm şeyi uygulayamadım...dayanamadım telefonu açtım ama az konuştum...bu da bişey değil mi??:44: içerden çağırıyorlar işim var şimdi kapatmam lazım dedim..o da tamam dedi...2 saat sonra dayanamadı tekrar aradı...uzun uzun konuştuk...ayyy kızlar alttan alttan veriyo bana benden hoşlandığının sinyalini...dün gece mesajlaştık...buralar soğuk dedim...olsun uçarak gelir sizin pencereye konarım dedi...bende ''tmm nasılsa gelirken donarsın burada anca 3 günde çözülür,1 hafta da hasta yatarsın patronun seni kovar..sende burda kalısın dedim..o da''senin için kalırım ama sen dokunursan bana donmam belki yanarım''dedilafı değiştirdim hemen

canım ya ilgi çekmekte ya ben böyle yapınca onu sapuık gibi görmeye başlıyorum .taktik yanlış hala anlamadı ben ona bir söz söylemiştim ona takılmış dün bir şekilde bunu ima etti neden böyle davransdığını anladım . alınmış ve o demişti ben birşeyi bir kere söylerim demişti şimdi ikinciye de söyleyemiyo ay bu erkekelerin gururu ya öldürecek beni valla bakalım yine ilgisiz olacağım ne yapacak ben birşey yapmayıncada dayanamıyo illa mesaj atıyo ama iğneleyici .

ilgilenme tatlım...zaten nereye kadar iğneleyici konuşabilir ki...sen aldırmadıkça deliye dönecek ve sökülmeye başlayacak...iyi bilirim ben bu tipleri...

dediğini yapıyorum canım zaten soru sorarsa kısa ve kestirme cevaplar veriyorum sinir olduğu herhalinden belli ama oda adam olaydı canım ben ne yapayım Allah Allah demi ama

dediğini yapıyorum canım zaten soru sorarsa kısa ve kestirme cevaplar veriyorum sinir olduğu herhalinden belli ama oda adam olaydı canım ben ne yapayım Allah Allah demi ama

kesinlikle....adam olmayana kız yok!!!

benimki de daha açılmadı henüz...zaten iki-üç gündür taşınma işlerim var...genelde kısa kesip kapatıyorum telefonları...ben asıl 14 şubatı bekliyorum...bakalım o güne kadar tam olarak niyetinden bahsetmezse o gün artık söyler yaaniii....

of ya bu 14 şubatta da yalnzıım valla bizim bu çocuğun doğum günü 19 şubat bende aklıma muzurluk geliyo 1 tane tespih alıp yabır çekmen için diye için doğum günün kutlu olsun deyip versemmi diyorum ama kızlar görüşme dediler bende ilgilenmiyorum artık biraz amacı farklı gibi duruyo o yüzden buradakileri dinliyorum

14 şubatta bende yalnız mıyım bu gidişle ne??bilemiyorum...sana sıkça triple laf atması benim de hoşuma gitmedi...bence de görüşme...başka alternatiflere açık ol derim ben...ne de olsa çivi çiviyi söker...kimse vazgeçilmez değildir şu kısacık hayatta...

ayy kızlar ben bu işten hiçbişi anlamadım...yine gelmemi istedi..ne zaman geleceğimi sordu...tmm ben 10-15 güne kadar gelicem oraya dedi...yolda kızlara baksam oyar mısın gözlerimi?diye sordu..bende herhalde...ben arkadaşımı kıskanan cistenim dedim... sonra''annem seni sorup duruyo...bana''çıktığın biri var mı diye soruyo''dedi...bende''biz çıkıyo muyuz ki?''diye sordum...o da''yok henüz çıkamadık da....''falan dedi laf arada karıştı gitti....yaa bu çocuk bizim çıktığımızı mı zannediyo acaba??????biz çıkıyoruz da benim mi haberim yok????ayyyyyy çıldırıcaaaaammmm....birileri bişi söylesinn!!!!

Son düzenleyen: Moderatör:

senin ağzını aramış sanki bana öyle geldi cnm.

geldiği zaman belli olur. hele bi gelsin bakalımm..

ağzını aramış senin genelde ben yaparım bunu ertkili oluyo

evet kızlar soruyorum size

açık açık bir adım atıp olumlu sonuç alan var mı merak ediyorum

ben buraya yazmadım ama 1-2 haftadır onunla konuştum netten, benim olduğumu bilmiyordu, durumu anlattım ona, böyle böyle dedim, senden hoşlanan ama sana söyleyememiş biriyim dedim,daha fazla açıklayamam kim olduğumu hoşçakal sana son mesajım falan dedim..ama deli gibi merak etti, sürekli mesaj attı, güzel sözler söyledi, söyle belki aramızda bir aşk doğar ben de seni beğenirsem falan dedi..2 hafta sürdü bu mevzu..kim olduğumu söyledim orta şekerli gülücüklü bir cevap attı ama hepsi bu kadar işte..son bir soru sordum beni affettin mi diye ona bile cevap vermedi..
olmayınca olmuyor....ama kuş gibi hafifledim ve içimde büyüttüğüm şeyin aslında o kadar da büyük olmadığını gördüm, söyleyemediğim için büyümüş içimde..karşı tarafa açılınca çok rahatlıyorsunuz kızlar..içinizden geleni yapın bence kendinizi çok sıkmayın..ilerde sevmediğiniz biriyle evlenmek zorunda kalmayın, hazır hoşlandığınız sevdiğiniz birileri varken şansınızı deneyin, yoksa ilerde daha da pişman olabilirsiniz, içinizde kalabilir..bunu rahatlamak için yapın kendinizi ifade edin, bu bizim en doğal hakkımız bunu anladım ben artık utanmıyorum walla iyi ki söyledim kurtuldum..ama sonuçlarına katlanacak kadar da cesaretli olun tabii..benim için işin kötüsü çocukla burun burunayım, gidip brad pitte hoşlandığımı söyledim :) beni beğenmemesi normal aslında gerçi beğenmiyorum da demedi ama cevap atmaması bunu gösteriyor

Son düzenleme:

yoktur bence cnm.

çünkü seven erkek o zamana çoktan gelir söylerdi . illa ki belli etmişsindir.

bişe yapmıosa demek ki sevmiodur. basit mantık yani.

yoktur bence cnm.

çünkü seven erkek o zamana çoktan gelir söylerdi . illa ki belli etmişsindir.

bişe yapmıosa demek ki sevmiodur. basit mantık yani.

katılıyorum hoşlanan gelip açık açık söler bence de, ama biz hoşlanıyorsak kendimiz için birşeyler yapabiliriz..
kendimizi ona alıştırmamız gerek..aklına girmek gerek :)

katılıyorum hoşlanan gelip açık açık söler bence de, ama biz hoşlanıyorsak kendimiz için birşeyler yapabiliriz..
kendimizi ona alıştırmamız gerek..aklına girmek gerek :)

evet boş durmak olmaz tabi belli etmek lazım illaki.

o da hoşlanıosa gelio zaten bi şekilde

hoşlanmısa da olmuo ( tecubeyle sabitledim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…