- Konu Sahibi tourmaline
-
- #2.341
ya kızlar akşam facebooka bir resim atmıştım onu görmüş bir baktım artistdiye bbir mesaj baktım bu çocuktan bende pardon dedim arkadan artistsin işte yalanmı :44::44::44:demiş bende ne demek istiyorsun anlamıyorum ne artistliğimi gördün bu güne kadar yazdım .cvp resim diyorum düzgünmüş dedi .bende hımm şöyle başta söylesen şimdi anladım dedim cvp gelmedi. yazmadı küstüm dedi onu dedi bunu dedi ama kendine de yediremiyo reddedilmeyi anladığım kadarı ile 3 gün geçiyo 5 gün geçiyo yazmadan duramıyo saçma sapan birşey ya sanki 3 yaşında çocuk gibi ya adam akıllı çekersin karşına konuşursun ne yapmaya çalışıyo aslında onunda farkındayım . bir gün bir söz yazmış facebook a 2dk salağa yatarım ömür boyu aptalım olursun sanırım bu sözü hayata geçirmeye çalışıyo ama bu sefer yemedi
canım ya ilgi çekmekte ya ben böyle yapınca onu sapuık gibi görmeye başlıyorum .taktik yanlış hala anlamadı ben ona bir söz söylemiştim ona takılmış dün bir şekilde bunu ima etti neden böyle davransdığını anladım . alınmış ve o demişti ben birşeyi bir kere söylerim demişti şimdi ikinciye de söyleyemiyo ay bu erkekelerin gururu ya öldürecek beni vallabakalım yine ilgisiz olacağım ne yapacak ben birşey yapmayıncada dayanamıyo illa mesaj atıyo ama iğneleyici .
dediğini yapıyorum canım zaten soru sorarsa kısa ve kestirme cevaplar veriyorum sinir olduğu herhalinden belli ama oda adam olaydı canım ben ne yapayım Allah Allah demi ama
of ya bu 14 şubatta da yalnzıım valla bizim bu çocuğun doğum günü 19 şubat bende aklıma muzurluk geliyo 1 tane tespih alıp yabır çekmen için diye için doğum günün kutlu olsun deyip versemmi diyorum ama kızlar görüşme dediler bende ilgilenmiyorum artık biraz amacı farklı gibi duruyo o yüzden buradakileri dinliyorum
ayy kızlar ben bu işten hiçbişi anlamadım...yine gelmemi istedi..ne zaman geleceğimi sordu...tmm ben 10-15 güne kadar gelicem oraya dedi...yolda kızlara baksam oyar mısın gözlerimi?diye sordu..bende herhalde...ben arkadaşımı kıskanan cistenim dedim... sonra''annem seni sorup duruyo...bana''çıktığın biri var mı diye soruyo''dedi...bende''biz çıkıyo muyuz ki?''diye sordum...o da''yok henüz çıkamadık da....''falan dedi laf arada karıştı gitti....yaa bu çocuk bizim çıktığımızı mı zannediyo acaba??????biz çıkıyoruz da benim mi haberim yok????ayyyyyy çıldırıcaaaaammmm....birileri bişi söylesinn!!!!
senin ağzını aramış sanki bana öyle geldi cnm.
geldiği zaman belli olur. hele bi gelsin bakalımm..
ayy kızlar ben bu işten hiçbişi anlamadım...yine gelmemi istedi..ne zaman geleceğimi sordu...tmm ben 10-15 güne kadar gelicem oraya dedi...yolda kızlara baksam oyar mısın gözlerimi?diye sordu..bende herhalde...ben arkadaşımı kıskanan cistenim dedim... sonra''annem seni sorup duruyo...bana''çıktığın biri var mı diye soruyo''dedi...bende''biz çıkıyo muyuz ki?''diye sordum...o da''yok henüz çıkamadık da....''falan dedi laf arada karıştı gitti....yaa bu çocuk bizim çıktığımızı mı zannediyo acaba??????biz çıkıyoruz da benim mi haberim yok????ayyyyyy çıldırıcaaaaammmm....birileri bişi söylesinn!!!!
evet kızlar soruyorum size
açık açık bir adım atıp olumlu sonuç alan var mı merak ediyorum
evet kızlar soruyorum size
açık açık bir adım atıp olumlu sonuç alan var mı merak ediyorum
yoktur bence cnm.
çünkü seven erkek o zamana çoktan gelir söylerdi . illa ki belli etmişsindir.
bişe yapmıosa demek ki sevmiodur. basit mantık yani.
katılıyorum hoşlanan gelip açık açık söler bence de, ama biz hoşlanıyorsak kendimiz için birşeyler yapabiliriz..
kendimizi ona alıştırmamız gerek..aklına girmek gerek :)
evet boş durmak olmaz tabi belli etmek lazım illaki.
o da hoşlanıosa gelio zaten bi şekilde
hoşlanmısa da olmuo( tecubeyle sabitledim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?