- Konu Sahibi tourmaline
-
- #2.481
bu arada arkadaşlar benimde bir sorunum var.bir süredir hoşlandığım biri var.bu kişi haftaiçi iş çıkışı bazen arkadaşlarla oturduğumuz mekanın sahibi.ilk önce onun bakışlarını üzerimde hissettim.ama üzerime alınmamaya çalıştım.havaya girmedim.emin olmak için arkadaşlarıma sordum.yav böyle birşey hissediyorum sizde gözlemler misiniz diye.onlarda teyit ettiler.sorun şu ki kendisi biraz ağır ve mesafeli biri ve baktığı halde bir adım atmıyor.aksi gibi bende kasılıyorum,utanıyorum ve cesaret verecek birşey yapmıyorum ona.bakamıyorum bile fazla düşünün.giderek bende hoşlanmaya başladım ama hangi yolu izlesem bilemiyorum.birşey yapmalı mıyım?yada ne yapmalıyım?tecrübelerinize ihtiyacım var.teşekkür ederim.
Erkek eğer hoşlanıyorsa seviyorsa kesinlikle gelir söyler. Sakın benim gibi adım atıp hata yapmayın kızlar. Yok çekingen, yok utangaç söyleyemez diye ilk siz duygularınızı açmayın çünkü alacağınız cevap bellidir "Ben seni arkadaşım olarak görüyorum, sana o gözle hiç bakmadım, sen benim için çok değerlisin seni kaybetmek istemem"
O size uzun uzun bakan,sürekli ilgilenen adam gitmiştir yerini arkadaşım olarak görüyorum diyen adam gelmiştir. Sakın ama sakın içinizi açmayın bırakın o uğraşsın sizi anlamak için, bırakın o acaba hoşlanıyor mu diye düşünsün..
kızlar sizce neden hep hayatında birisi olan erkek bana geliyor yaa..yani ben karakter olarak ciddi bir insanımdır, öyle haha hihi birisi değilimdir..kimseyi yanıma kolay kolay yaklaştırmam da yani..ama şu ana kadar bana gelenlerin ya kız arkadaşı, ya nişanlısı vardı..öff ya(( niye sizce benim suçum ne olabilir ki? ben asla ve asla böyle birşeyi kabullenmem ..
Biz aynı şirkette olduğumuz için ne zaman odasına gitsem kıpkırmızı oluyordu benimle konuşurken.
Birgün neden kızarıyosun,gözlerinin içi gülüyor dediğimdeyse açık tenli olduğum için öyle oluyor demişti haspam
Ama nedense 6 ay oldu hiç kızarmadı o açık olan teni
Bulmuş mis gibi hatunu tabii kızarır.
Hıh alçak enişte
selam kızlar...geçen sene bu topikte sizlerle arkadaşımla aramda olan şeyler hakkında bahsetmiş ve anlayamadığım davranışları hakkında sorular sormuştum...ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorummm.......o zamandan bu zamana çoook şey değişti...anlaştık,birsüre çıktık veeeee geçtiğimiz eylül ayının başında nikah masasına oturduk ....Allahıma çooookkk şükürler olsun çok mutluyum...dilerim burada derdine çare arayan herkes bulur devasını...ben erdim muradıma siz çıkın kerevetine hatta şu anda yanımda vee bana çay veeeerrr diye bağırıyor
nası oldu cnm? o mu açıldı? sen bişiler yaptın mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?