• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

kızlar merhaba, direk konuya giriyorum.
işyerinde bir şefimiz var adam işe başladığım ilk günden beri bana bakıyor.Başta önemsememiştim aman ben yanlış anlıyorum falan demiştim ama yok bildiğin bakıyor yani.Hani Allah için yakışıklıda biri zamanla benimde ilgimi çekti tabii.Hani biz bayanlarda bir his vardır karşımızdaki insanın bizi beğenip beğenmediğini mutlaka öyle yada böyle anlarız, şimdi diyceksiniz kuruntu yapıyor olamazmısın inanın yapmıyorum.Bakışları kendini çok fazla ele veriyor benden mümkün olduğunca hoşlandığımı belli etmeye çalışıyorum ama utangacım biraz inşallah anlıyordur.Kendisi benden 10 yaş büyük.Aynı zamanda üniversitede ders veriyormuş birde sanırım.Ordada birsürü güzel kız var keza bizim işyerindede.Diyorum bu adam napsın beni (yanlış anlaşılmasın çirkin olduğumu düşündüğümden değil ama çevresinde birsürü güzel kız var diye söylüyorum).Ama bir taraftanda bakıyor.Çok muhabbetimiz yok ama birşey konuşcaksak eğer gözlerimin içine bakar sürekli bende onunkine bakarım, kouşcağımız şey bitse bile 3-4 saniye bakar kalırız öyle.Bilmiyorum nolcak böyle.
Napsam bilmiyorum.Ne zamana kadar böyle sürer? benim ne yapmam gerekir yada ondan birşeyler beklemelimiyim ? Fikirlerinizi paylaşırsanız hiç fena olmaz.

edit: bu arada kendisi boğa burcu erkeği.Bu burcun erkeğini bilen bilir çok zor insanlardır, tipik boğadır bütün özelliklerini taşıyor.

Son düzenleme:
kızlar merhaba, direk konuya giriyorum.
işyerinde bir şefimiz var adam işe başladığım ilk günden beri bana bakıyor.Başta önemsememiştim aman ben yanlış anlıyorum falan demiştim ama yok bildiğin bakıyor yani.Hani Allah için yakışıklıda biri zamanla benimde ilgimi çekti tabii.Hani biz bayanlarda bir his vardır karşımızdaki insanın bizi beğenip beğenmediğini mutlaka öyle yada böyle anlarız, şimdi diyceksiniz kuruntu yapıyor olamazmısın inanın yapmıyorum.Bakışları kendini çok fazla ele veriyor benden mümkün olduğunca hoşlandığımı belli etmeye çalışıyorum ama utangacım biraz inşallah anlıyordur.Kendisi benden 10 yaş büyük.Aynı zamanda üniversitede ders veriyormuş birde sanırım.Ordada birsürü güzel kız var keza bizim işyerindede.Diyorum bu adam napsın beni (yanlış anlaşılmasın çirkin olduğumu düşündüğümden değil ama çevresinde birsürü güzel kız var diye söylüyorum).Ama bir taraftanda bakıyor.Çok muhabbetimiz yok ama birşey konuşcaksak eğer gözlerimin içine bakar sürekli bende onunkine bakarım, kouşcağımız şey bitse bile 3-4 saniye bakar kalırız öyle.Bilmiyorum nolcak böyle.
Napsam bilmiyorum.Ne zamana kadar böyle sürer? benim ne yapmam gerekir yada ondan birşeyler beklemelimiyim ? Fikirlerinizi paylaşırsanız hiç fena olmaz.

edit: bu arada kendisi boğa burcu erkeği.Bu burcun erkeğini bilen bilir çok zor insanlardır, tipik boğadır bütün özelliklerini taşıyor.

her zaman yanlış anlaşılma payı vardır. adam sana açılmadan kendini kaptırma. şef mef diyemez deme, aynı şekilde amiriyle evlenen arkadaşlarım var ve adamlar hiçç vakit kaybeden söylemişler kızlara. öyle dediğin gibi kadın erkek kalabalık yerde adamlar anında kapıyolar beğendikleri kızları yoksa başkası kapar diye korktuklarından :P zamana bırak, senden hoşlanmadığını düşünerek hareket et bence.

Hoşlandığım biri olsaydı eğer,bunu belli ederdim.Hatta belli bir süre sonra,onun için hissettiklerimi kendisine açıklardım. "Söylesem mi,söylemesem mi?" , "Söylersem beni tersler mi?" , "Hakkımda kötü düşünür mü?" yada "Gururum ne olur ya? " gibi şeyler düşünmek için hayatın oldukça kısa olduğunu düşünüyorum. Gururla,sevgini birine açıklamanın ne alakası var zaten anlamıyorum. Hissettiklerini birine açıklamanın ayıp yada gururunuzun kırılacağınızı düşünüyorsanız,inanın daha çok yolunuz var. : )
Diyelim sizi redetti,tamam belli bir süre üzülürsünüz belki içiniz bile acır,ama sonra gün geçtikçe azalır. Size karşılık vermediyse herşeyin bir nedeni olduğunu unutmayın.Demekki o hayatınız boyunca beklediğiniz kişi değilmiş. O kişi çıkınca zaten ne siz rededersiniz ne o rededer sizi. :)

her zaman yanlış anlaşılma payı vardır. adam sana açılmadan kendini kaptırma. şef mef diyemez deme, aynı şekilde amiriyle evlenen arkadaşlarım var ve adamlar hiçç vakit kaybeden söylemişler kızlara. öyle dediğin gibi kadın erkek kalabalık yerde adamlar anında kapıyolar beğendikleri kızları yoksa başkası kapar diye korktuklarından :P zamana bırak, senden hoşlanmadığını düşünerek hareket et bence.

haklısın tabiki.Hoşlanmama payını her zaman bırakıyorum.Ancak benim yaşım 19 haliyle 9-10 yaş var aramızda, evlenme şu bu gibi durumlar saten olamaz.Öyle birşey varsa bunu mutlaka düşünür.
Zamana bırakıyorum çokta kasmıyorum.Bakalım hayırlısı.

Hoşlandığım biri olsaydı eğer,bunu belli ederdim.Hatta belli bir süre sonra,onun için hissettiklerimi kendisine açıklardım. "Söylesem mi,söylemesem mi?" , "Söylersem beni tersler mi?" , "Hakkımda kötü düşünür mü?" yada "Gururum ne olur ya? " gibi şeyler düşünmek için hayatın oldukça kısa olduğunu düşünüyorum. Gururla,sevgini birine açıklamanın ne alakası var zaten anlamıyorum. Hissettiklerini birine açıklamanın ayıp yada gururunuzun kırılacağınızı düşünüyorsanız,inanın daha çok yolunuz var. : )
Diyelim sizi redetti,tamam belli bir süre üzülürsünüz belki içiniz bile acır,ama sonra gün geçtikçe azalır. Size karşılık vermediyse herşeyin bir nedeni olduğunu unutmayın.Demekki o hayatınız boyunca beklediğiniz kişi değilmiş. O kişi çıkınca zaten ne siz rededersiniz ne o rededer sizi. :)

haklısın aslında ama.

çıkıp söylemek öyle kolay değil ki. belli bile etmek çok zor bence bi kız için :p

ne kadar güzel bu şekilde düşünmen ben de senin gibi düşünüyorum ama uygulayamıyorum :(
attığım mesajdan bile çok utandım, ne zaman onun çalıştığı yerden geçsem herkes bana bakıyor neden acaba ya sinirim bozuluyor, kim bilir onlar ne düşünüyor ne biliyor :( ayrıca birine sevdiğini söylediğinde onun elinde oyuncak oluyorsun eğer ki karşındaki kötü niyetliyse..

bu arada kaç yaşındasın merak ettim ?

Son düzenleme:
ne kadar güzel bu şekilde düşünmen ben de senin gibi düşünüyorum ama uygulayamıyorum :(
attığım mesajdan bile çok utandım, ne zaman onun çalıştığı yerden geçsem herkes bana bakıyor neden acaba ya sinirim bozuluyor, kim bilir onlar ne düşünüyor ne biliyor :( ayrıca birine sevdiğini söylediğinde onun elinde oyuncak oluyorsun eğer ki karşındaki kötü niyetliyse..

bu arada kaç yaşındasın merak ettim ?

Merhaba
Herkes birileri hakkında her zaman bir şeyler düşünür ve düşünecek. İyi yada kötü. Ama sadece düşünüyorlar. Sen zaten kendini biliyorsun,sevdiklerin de seni biliyor.O zaman onların ne düşündüğü pekte önemli değil. Kim bilir onlar hakkında da kimler ne düşünüyordur. : ))) Herkesin ne düşündüğü hakkında endişe edersek,hayat pek yaşanılmaz. Zor olsa da milletin ne düşündüğüne kulak tıkamalıyız. Ki zaten kulak tıkadıktan sonra pekte zorluğu kalmıyor. : ) Bir de bizim türk aile yapısında,çocuklara küçüklükten öğretilen şey : " Aman evladım,böyle yapma,böyle giyinme,millet ne düşünür bak." lafıdır. Bu öğretiyle büyütülenler kendi içinde sıkışıp kalıyor resmen, etrafındakilere göre davranıyor ve kendini kısıtlıyor. Kendi olmayan bambaşka bir birey çıkıyor ortaya. Huzurevinde yaşayan bir yaşlı hanım vardı mesela. Yanlış hatırlamıyorsam 75 yaşlarındaydı şöyle demişti; "İnsanlar ne düşünecek diye endişe duymaktan sevdiğim,istediğim şeyleri yapamadım. İstediğim gibi yaşanılmamış bir gençlik var arkamda.Şimdi gençliğime dönmeme imkan verselerdi,kulaklarıma bir sürü pamuk tıkar,kendi yolumda öyle ilerlerdim.Bir daha dönemeyeceğim ama.". Kısaca diyeceğim şu ki milletin ne düşündüğüne göre hareket edersek kendimiz olamayız,hayatımızı kısıtlayarak yaşarız. Sonuçta bir kere yaşıyoruz,milleti boşver,sevdiklerinin düşüncesine odaklan,gerisini kısaca SALLA. : )
Seni elinde oyuncak etmesine de izin verme,sen hissettiklerini söylediysen başka bir şey yapmana gerek yok,sıra onda,o ne yapacağına karar verecektr,bir şey yapmıyorsa kendi bilir, sen de tekrar o doğru kişiyi bulmak için hayatta yoluna devam edersin.
Bir de unutmadan,biliyor musun? Bir insan birine hissettiklerini söyleyip karşılık alamıyorsa eğer,onu rededen kişi ömür boyu onu unutamıyormuş. Yani ileride evlense bile bazen aklına gelirmiş " Bir zamanlar bir kız vardı benden hoşlanan..Ne oldu acaba?" diye düşünürlermiş hep. Mutlaka beyninde bir yerlerde yer edinirmiş. Bu güzel bir şey demek ki birilerinin aklına kazınıyoruz ömür boyu. : ))))

kızlar yazdıklarımı okumuşsunuzdur en son büroya gelmişti sonra bürodan çıkınca mesaj yazmış bana hayran hayarn bakıyorsunuz özlediniz mi yoksa diye bende cvp verdim yok canım sana öyle gelmiş sadece muhabbet güzeldi eee tek konuşanda sen olunca malum biri konuşurken ona bakılır ama bunu farkettiğinize göre siz beni takip ettiniz sonra o bana tekrar mesaj yazdı ilk başta kahve teklifimi kabul edip sonra niye geçeceksin sen onu dedin diye bende dedim ki şu anlattığın kadınlar gibi olmak istemiyorum bir yerle anlatılmak istemiyorum senin tarafından he ilaa kahve içel:1:im dersen tabiki benim istediğim yere gider kahvemizi ,içeriz problem değil dedim cvp kendini onlarla aynı katagoriye koyduğumu nasıl düşünüyorsun eğer gerçekten böyle düşündü isen yazık çok yanlış tanımışsın beni eğer uğraşıyorsam bu kadar ısrar ediyorsam vardır bir sebebi dedi bende cvp verdim ama bilmiyorum korkuyorum ondan bir taraftan da ama hoşumada gidiyor

evet kızlar görüştük çok güzeldi2 kere kahve içmeye çıktık ama çok alıngan ve artık görüşmeme kararı aldı o yani her söyleneni yanlış anlıyo ya suratın asılsa onu bile yanlış anlıyo ama çok da tatlı tam buldum derken gene aynı sıkılan günlerime döndüm yok işte olmuyo olmuyo ben mutlu olamayacağım bunu biliyorum artık içimden bağıra bağıra ağlamak gliyo nişanlımdan sonra ilkbeni heyecanlıdıran insandı her falımda çıkan insandı ama olmadı gene fallarda evleneceksiniz diyorlardı ama gene olmadı kötüyüm ya :50::43::43:

evet kızlar görüştük çok güzeldi2 kere kahve içmeye çıktık ama çok alıngan ve artık görüşmeme kararı aldı o yani her söyleneni yanlış anlıyo ya suratın asılsa onu bile yanlış anlıyo ama çok da tatlı tam buldum derken gene aynı sıkılan günlerime döndüm yok işte olmuyo olmuyo ben mutlu olamayacağım bunu biliyorum artık içimden bağıra bağıra ağlamak gliyo nişanlımdan sonra ilkbeni heyecanlıdıran insandı her falımda çıkan insandı ama olmadı gene fallarda evleneceksiniz diyorlardı ama gene olmadı kötüyüm ya :50::43::43:

canım hayırlısı olsun üzülme..

Uzun zamandır takip ediyordum da siteyi üye olup akıl danışmak bugüne kısmetmiş.
Kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Aynı şirkette çalıştığımız (büyük bir firma) birisi var ve sürekli maille yazıstık daha sonra beden tel istedi verdim. Gece yarılarına kadar msj atıyor. Artık mesajların içeriği değişmeye de başladı. gözlerin beni etkiledi, harika birisin süpersin vs... başka bahaneyle iş yerinde ziyarete gittim görüştük. 2 defa öğlen buluştuk kısmetse 3. sü yarın olacak. Ama adamın müthiş çapkın bi hali var. Yani sanki bana dediklerini başkasına da diyormus gibi geliyor. bilmiyorum oldukça sosyal. Gerçekten aşık mı aslında itiraf bile etti diyeblirim. Seni görmek heyecanlandırıyor falan diyor.ama samimi gelmiyor bazen bana. Sizce samimi olabilir mi

Uzun zamandır takip ediyordum da siteyi üye olup akıl danışmak bugüne kısmetmiş.
Kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Aynı şirkette çalıştığımız (büyük bir firma) birisi var ve sürekli maille yazıstık daha sonra beden tel istedi verdim. Gece yarılarına kadar msj atıyor. Artık mesajların içeriği değişmeye de başladı. gözlerin beni etkiledi, harika birisin süpersin vs... başka bahaneyle iş yerinde ziyarete gittim görüştük. 2 defa öğlen buluştuk kısmetse 3. sü yarın olacak. Ama adamın müthiş çapkın bi hali var. Yani sanki bana dediklerini başkasına da diyormus gibi geliyor. bilmiyorum oldukça sosyal. Gerçekten aşık mı aslında itiraf bile etti diyeblirim. Seni görmek heyecanlandırıyor falan diyor.ama samimi gelmiyor bazen bana. Sizce samimi olabilir mi

aman canım semn dikkatli ol erkek sonuçta kafasında ne kurdukları belli olmuyor :35:o yüzden sen sen ol içindekileri çok belli etme önce ondan emin ol

Geçen gün arkadaşlarla toplandık, bayağı kalabalığız
Aralarında tanımadığım insanlarda var( arkadaşın arkadaşı :) )
İlk defa orda tanıştım
Neyse bir oğlan var hep benle ilgileniyor , bana sorular filan soruyor
İlk önce kız arkadaşım dedi ....... de senle ilgileniyor , abayı yaktı sana diye
Bende yok canım , olur mu öyle şey diyip durdum
Sonra Gruptan bi erkek arkadaşta söyleyince , dur test ediyim gerçektende öylemi dedim kendi kendime
Ablamın doğum günü pastası kesilirken konfeti patlatmışlardı , haliyle bardakların içi saçım üstüm başım hep konfeti olmuştu
Bende bardağımı değiştirmeye çalışıyorum , ama ne gelen garson var , ne ilgilenen , bende başka arkadaşa söyledim
O arada bi baktım bana gidip bardak getirmiş bu benimle ilgilenen şahıs sonra saçımdaki konfetileri filan temizlemeye çalıştı
Beni dansa kaldırdı :)))

Yani erkek bi bayanı beğenirse , onla çok ilgilenir , üstüne düşer
Misal bende tam tersiyimdir birinden hoşlansam eğer katiyen ilgilenmem o kişiyle , umursamaz davranırım :))

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar yazdıklarımı okumuşsunuzdur en son büroya gelmişti sonra bürodan çıkınca mesaj yazmış bana hayran hayarn bakıyorsunuz özlediniz mi yoksa diye bende cvp verdim yok canım sana öyle gelmiş sadece muhabbet güzeldi eee tek konuşanda sen olunca malum biri konuşurken ona bakılır ama bunu farkettiğinize göre siz beni takip ettiniz sonra o bana tekrar mesaj yazdı ilk başta kahve teklifimi kabul edip sonra niye geçeceksin sen onu dedin diye bende dedim ki şu anlattığın kadınlar gibi olmak istemiyorum bir yerle anlatılmak istemiyorum senin tarafından he ilaa kahve içel:1:im dersen tabiki benim istediğim yere gider kahvemizi ,içeriz problem değil dedim cvp kendini onlarla aynı katagoriye koyduğumu nasıl düşünüyorsun eğer gerçekten böyle düşündü isen yazık çok yanlış tanımışsın beni eğer uğraşıyorsam bu kadar ısrar ediyorsam vardır bir sebebi dedi bende cvp verdim ama bilmiyorum korkuyorum ondan bir taraftan da ama hoşumada gidiyor

kızlar dün iş için bu çocuğu aramam gerekiyordu aradım bende resmi şekilde konuşuyorum kim var yanında dedi kimse yok dedim niye kibar ve resmi konuşuyorsun dedi:17: bende sana nasıl konuşsam yaranamıyorum dedim:21::21: sonra bu kekeledi falan sonra dur heyecanlandım söyleyeceklerimi karıştırdım dedi bende o anda dedim ki xxxxx bey kim heyecanlanıyormuş bak senmi ben mi herşey ortada dedim cvp sende bu kadar güzel olmasaydın:53::53: bende konu başka yerlere gitmesin diye neyse görüşürüz kolay gelsinnnnn görüşürüzzzz iyi akşamlarrrrr deyip kapattım .ya ne yapsam anlamadım şimdi bu benden hoşlanıyomu beni beğeniyomu yoksa dalgamı geçiyo bir türlü anlamadım birde ısrarı sevmezmiş arakadaş öyle diyo göya :33::33::33: her iş için dahi arasam ne zaman kahve içecez diyo:52::52::27::27::35::35: valla aramaya korkar oldum yawwww

kızzlarr bana da akıl verin ne olur...1 seneden fazladır aralıklarla netten konuşuyoruz...bir forumda bir konu hakkında tartışma içinde tanıştık...ilk zamanlar 1 2 konuştuk bana numarasını verdi ben hiç aramadım o zamanlar...uzun bir süre sadece nette konuştuk ve sadece arkadaştık...ben ewliydim o zamanlar..asla bana sarkma durumları olmadı...zaten çok konuşmazdık..arada sırada...uzun bir süre görüşmedik...ben ayrıldım eşimden vs...derken birkaç hafta önce konuştuk yine msnden ve ona eşimden ayrıldığımı söyledim...biraz konuştuk...aradan birkaç hafta geçti ve benden telefon numaramı istedi...verdim..o akşam uzun uzun konuştuk...birkaç gündür sürekli arıyor ve kısa da olsa sesimi duyuyor...hatta beni bu duruma alıştırdı diyebilirim..:1: ama biz farklı şehirlerde yaşıyoruz...yani benden hoşlanıyor mu bilmiyorum ama bana artık ewlenmek istediğini söyledi...bi de her aradığında sen ne zaman ist.a geleceksin diye soruyo...bende yaza diyorum belki...sonra dedi olmazsa ben 1 günlüğüne ayarlayabilirsem uçağa atlar gelirim diyo..bana bi çay ısmarlarsın diyo...bende olur gel dedim:17: ayyy sizce bu çocuğun bana ilgisi var mı?yada acaba ciddi midir??bi de o beni kaç seferdir arıyo..bugün aramadı bi boşluk hissettim..acaba bi mesaj atsam üstüne düşmüş gibi olur muyum??:30:ayy allahım napıcam ben yaaaa...bana acil bi akıl verin kızlar...nooolurrrr!!!!!

Back
X