Bir Elti Vakasi da Benden??

Ben olsam açık açık konuşurdum baktım hala aynı.. bir daha asla ne cağırırdım ne giderdim ne de arar sorardım..
Eger bir laf gecerse konusacagim acik acik zaten ben lafimi esirgemem. Soylerim ne varsa..
ne zaman ıstıyorsan o zaman çalış cnm bunları takmak aklına bıle gelmezzz bır de bebiş gelir ohh missss
Ayy aynen canim. Insallah ikimizin de hayirli saglikli bebişleri olur insallah

Bence sizde onun telefonlarini acmayin, onada gitmeyin davet etsede, sizde davet etmeyin elinizden geleni yapmışsınniz zaten daha ne yapicaksiniz, esinizde size hak veriyo......

Eşin farkında,kayınvalidende şahit olmuş yani herkes kimin ne olduğunun farkındadır salla gitsin sende. Çünkü forumda bile insanlara uzun uzun mesaj yazıp fikir veren birisin senin yakınındakilere böyle umursamaz davranmaları için bir şey yaptığını düşünmüyorum-ki sebepsizmiş zaten-.Boşver bu karakterdeki bi insan yalnız kalmayı sonuna kadar hakediyodur. Sen prosedür neyse doğumunda o şekilde davranır sonrasında onun hakettiği tavrı alırsın.

evet cook dogru. ben onun abisinin kinasinda dugununde evlerinin kzii gibi her seylerini de yaptim. Yaparim zaten hiç gocunmam. Ne diyeyim elbet vardir kendince sebepleri muhakkak.

Hah işte o elti benim aslinda Benim kaynanam hic demedi ne yapıyorsunuz her seyi kendimiz yaptik esimle. Biz onlara karismadik. Onlarin hzurunu bozmadik. Hah sadece soyle bir sey var. Evleri alinmis her seyi hazirdi ama kaynim bir turlu evlenmiyordu. 2 yili gecmisti. Esim de kaynima artik evlen yoksa ben evlenecegim diyordu. Bu kadar beklemek de neyin nesi. Kaynim hep.acelesi yok diyordu. Neyse bi şekilde dugunleri oldu. Ama kendi esyasini bile kendisi begenmemis. Ya benim dugunume misafir gibi gelip gittiler. Asil benim kirilmam lazim. Kinadan bir gun once esimle isimiz var yetistirememisiz esimin damatligini falan alacagiz esim onu annesine birakacak diye saatlerce gec kaldi. Hicbir sey yapamadik dogru duzgun dusunebiliyor musun? Benim kaynanam kinalari cerezleri hazirlamakla ugrasiyormus. Bu eltim de diger eltime diyormus ki yaa ben babamlara gidicem hadi sen de gel. Kaynanam da 60 yasinda kadin kizlari hep memlekette tek başına kinayi cerezi nasil yapsin. O halde birakmis onlari gitti ve esimle o gun aramizin bozulmasina sebep verdi cunku esim cok gec kaldi.
Kendi mobilyasini bile esi almis. Kendisi secmemisse bu benim sucum mu mesela arkadasim?? Hepimizin maddi imkani ayniydi. Ben her seyi kendi kafama gore esimle gittim begendim aldim. En guzellerini. O en guzellerini almadiysa bu benim sucum mu?? Mesela benim hayalim hep kır dugunuydu. Cok şükür o da oldu. Onlarin ki dugun salonunda oldu. O salonu bile kendileri tutmadilar esimle bana tutturdular yani. Gidip siz bakin falan diye.
mesela onun dugununde cok az kisi vardi.
Kaynanam bana dediki siz acele ediyorsunuz 2 ay arayla dugun yapiyorsunuz kimse olmaz sizin dugunuzunde falan. Ki esimin arkadaşları cok fazla. Dugun geldi bizim dugun doldu tasti. Ben gerçekten Allaha sukur guzel olmustim. Hala konusurlar dugunumu. E ben cok ugrastim ama boyle olmasi icin. Ablam duymus eltim demis iste benim dugunumde Bilgece isini biliyor diye.
herkesin bir fikri hayali vardir. Kendisinin gelinligi cok kotuydu dugunu cok kotuydu. Bunlara ben asla sebep olmadim. Herkesin maddi imkani ayniydi. Onlar yapmadiysa benim bır suçum yok ki.
Mesela sey diyormus kaynanam bana nisan yapmadi Bilgeceye yapti. Ama inan kaynanam sadece yuzuk takacakti biz evde eglence olsun cok kisiyi cagiralim dedik akrabalari esi dostu cagirdik. Evin icinde nisan gibi oldu. E onlar da kendi nisanlarinda cagirsaydi. Benim sucum yok yanI. Dusunuyorum dusunuyorum bulamiyorum inanki...

Iste o mesafeyi sadece bana koymasi ve en buyuk eltime koymasi tuhaf. Inan ben ona yardim bile ettim. Ablamin kina gecesinde onun dusuk yaptiginu duydum kahrolduM. Milllet yanima kostu ne oldu ne oldu diye sok oldular. O kadar uzuldum. Hemen aradiM. Dugunden cikar cikmaz yanina gittim.
Hep bi ihtiyacın var mi dedim. Hic cekinme dedim.
Bilemiyorum. Hic kiracak laf etmem yanlarinda. Aksine onlar ediyorlar.
Eger konusu acilirsa sorarim. Acilmazsa hic sormam inanki.
Mesela kimse benim evime gelmesin ne demektir ki??
ilk evlendigimde bi kere geldiler. Evi tertemiz etmistim kaynanam sahit.
Neyse en buyuk eltimin cocuklari vardi. Bende kaliyorlardi. En buyuk eltim onlari terk etmisti.
Neyse kaynanam en buyuk eltimin kizina kizdi iste kapiyi aciyorsunuz disari cikiyorsunuz sizin corabiniz kirlenmis diye. Baktim bu buyuk eltim de arkamdan demis iste yoo bak benim kizi sabah giydirdim getirdim onun da corabi simsiyah olmus. Evden herhalde demis. Bu x eltim de demis ki herhalde yerleri silmiyor. Kaynanam da demis ki valla kadin benim gozumin onunde temizledi Allahtan korkun. Bunu arkamdan diyorlar dusun. Ben onlara mutfakta asure yaparken bi de. Kaynanam dedi ki sakin onlara guvenme. Bak sen evine yemege cagiriyorsun onlar bunu soyluyorlar diye.
Neyse o aksam koltuguma asure dokulmus izi cikmis. Bi iceri girdim buyuk eltim kaynanama diyor ki buraya çiş yapmislar herhalde. Tovbeler olsun ya sok oldum. Neyden bahsediyorsun sen ya dedim. Ne çişi? Çocuk mu var evde pes dedim. Sonra sustu.
Yani bak soyle bu anlattiklarimda bir sucum var mi??
Ayy cok uzun oldu kusura bakmayin lutfen..

Son düzenleyen: Moderatör:
Amannnn kafana bile takma bilgece ruh hastası böyle insanlar benim büyük görümcem böyle çok çabaladım her seferinde arıza çıkardı eee bende kestim attım irtibatı kvalidem sürekli abla o biz nazlı yetiştirdik sen yinede git sarıl boynuna diyor ne gidecekmişim birine olduğundan fazla değer verirsen kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor dedim benden bu kadar ee sen küçüksün sen yap küçüklüğünü diyor halen daha kadın bak ben çok yaptım artık istemiyorum dedim kendi sorunlarımız bittide bide elin delileriylemi uğraşacağız boşversene bide böyle yaptıkça bu tipler sanıyorkiii bunların işi gücü yok bizi düşünüyor görümcemden tecrübeliyim bana birgün dediki telde whatsaapda profilimdeki yazıya ona nispet yapmışımanammm işim gücüm hayatım senmisin anacım bu kadar kendini önemli görme benim hayatımda çünkü ben yer vermem gereksiz insanlara dedim bide herşeyi üstlerine almaları yokmu

Zaten bir suç görmedim baştan beri. Herkes kendi kalbinin ekmeğini yermiş. Nu da onların huyu demek ki .. Ailelerin çok sık bir araya gelmemesi gerekir diye düşünüyorum. Gerek yok. Arada görüşülür; sevinçte , üzüntüde bir araya gelinir olur biter.

Dedikodu yapan , arkanızdan rahatça konuşan insanların zaten hayatınızda yeri olmamalı. Belliki kıskanıyorlar sizi , açık arıyorlar.

Kv.nizin size bunları söylemesine şaşırdım. Bilemedim.

Bence sizde onun telefonlarini acmayin, onada gitmeyin davet etsede, sizde davet etmeyin elinizden geleni yapmışsınniz zaten daha ne yapicaksiniz, esinizde size hak veriyo......
Oyle yapacagim zaten. Ben de acmayacagim.
evet oyle yapacagim. Dogumunda hediyemi götürür gecmis olsun derim. Baska da bir sey yapmam.
Benim amcami öldüruldi arayip bana bas sagligi bile dilemediler..

Oyle yapacagim zaten. Ben de acmayacagim.

evet oyle yapacagim. Dogumunda hediyemi götürür gecmis olsun derim. Baska da bir sey yapmam.
Benim amcami öldüruldi arayip bana bas sagligi bile dilemediler..

Ciddi misin? Başın sağolsun.. Yüzüne bakmasan hakediyomuş aslında ama küs kalıp bir de onun için günahına değmez.

Cok dogru soylmemissin helal olsun. Ben de takmayacagim artik pehh.

kaynanam beni cok ama coo sever. Onlar gidip benim dedikodumi kaynanama yapiyorlar. Kaynanam bana sakin guvenip de onlara bir sırrını soyleme diye beni hep uyarir Allah var..

Bence kesinlikle sizi kendisinden ustun goruyo ve kiskaniyo.bana kalirsa tavrinizi koyun nasilsa soyleyecek cok seyiniz var cevap olarak

Psikolojisi bozuk insanlara ne soyleseniz bos.... Bir insana en buyuk ceza onu gormemek yok saymaktir...

Herkes soyleyenecekleri soylemis.takma sen.
Belliki kendi capinda mesafe koyuyor.
keske benim eltim olsaydin valla hic eltim yok olmayacakta..bitane olsa fena olmazdi senin gibi

Annem hep der "kumanın gemisi yürümüs ama eltinin gemisi yürümems" diye..cok da dogrulugna inandigim bir cümledr.bu eltiler hep böle canm.
sen elinden geleni yapmssn hatta fazlasini yapmssn gerek yok artk fazlasina.fazlasi kendne hakaret olur nerdeyse.sni bu denli üzen insana o kadar deger verdgn icin..

Nasil davrancagin acik net :MESAFELI..tipki onun gibi belliki eltin cok gorusmek istemiyor bazen yildizi parlamaz insanin madem surekli kendini geri tutuyor sizde hicc ustune dusmeyin birakin gelmesin gitmesin ben olsam bi adim attim baktim tik yok hemen tavrimi koyarim siz fazla ustelemissiniz gibi geldi bana..oda kendini nimetten saymis

Bu arada benim kaynimda 20 gun once evlendi eltim benden 9 yas buyuk ve hicc kafa dengi gelmedi resmen bi yasli teyze havasinda ortak paylascak hic birseyim yok birlikte vakit gecirdik.bi kac kez ve sarmadi beni e bende cagirdiginda gitmek istemiyorum esimin hatrina gitsemde cabuk kalkmak istiyorum telefonunu bile almadim yani eltide olsa gorumcede olsa insan bazen isinamiyor oyle oluncada mesafeli olmak en guzeli..kaynin iyi bir insan olabilirr ama tavir koyan kendi karisi hep sen adim atarsan iyice havaya solarsin birak istiyosa gelir istemiyosa ugurlar ola

El

Eltiniz de çok amatörmuş bu yalan konusunda ama ya. 2 gun once mesaj attim diyorsunuz, insan babasi icin geçmiş olsun dileyen bi mesajin sahibini bilmiyorsa illaki sorar. O mesajin uzerine numarasi yoktu demis. Kaynananiz anlamıştır olayı. Boşverin.

Bu sadece sana ozel mi yoksa diğer eltilerle de böyle mi? Eger böyle ise muhtemelen ona bi akıl veren vardir. Yani belki kendi ailesinden belki arkadaslarindan "aman kocanin akrabalariyla yakin olma, yakınlık iyi degil, seviyeni koru, sonra senin işine cok karışırlar" diyen vardır. Yada böylesi işine geliyordur belki bilemeyiz. Ama bence artık onun için bir sey yapma, kredilerini fazla fazla tüketmiş. Sadece tek sorun kayniniz. Acaba karısının davranışlarını görüyor mu, görüyorsa anlar zaten ve ona da israr edemez aman illa görüş diye. Boşverin o da ayri takilsin aileden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…