Bir Elti Vakasi da Benden??

Aynen oylw yapacağım aramayacagim artok zaten. Gecenki son noktaydi. Herkesin onunde olmasi da cok cok iyi oldu. Kimse de laf edemez zaten niye aramiyorsun diye.. Esim ben uzulursem gitmez. Zaten ayni isi yapiuorlar hep birbirlerini goruyorlar kaynimla :-)

Aranizda bir sorun yoksa neden gorusmediniz? Aslinda en iyisi oyle :-) ben de aramayacagim gitmeyecegim. Zaten evim de uzak. Oh :-)

Canim kaynimi falan hal hatir sormak icin hic aramam :-) dukkana falan gidiyorum arada goruyorum O yuzden :-) o zaman soruyoruz hal hatir..

Parçalı alıntıyı beceremedim

Aramızda sorun yok kendisi bizim düğünden sonra aileye küsmüş bizim haberimiz yok tavşan dağa küsmüş yani

Sonra ev aldım vs arayıp sormadılar bile ger Bayram Kv gittim bir kere gelmedi Kv te aynı şehirdeyiz hepimiz

Aradan 3 yıl geçti görümcem evlenirken kp barıştırsın diye uğraştı hep beraber gidip düğüne davet ettik bir bardak çay bile vermedi evinde Görümcelerim kızına altın bile taktı ben küsmeden önce yakmıştım evine ilk gidişimde ki evli bile değildim

Görümcemin düğününe geldi akşam geç vakit biz masada oturuyorduk hoş geldiniz diye eşim yerinden kalkmamış geç gelen oydu masada anneler vardı kaynım gelip merhaba demedi

Neyse düğünden sonra Kv yemeğe çağırdı herkesi işte bir kere Kv evinde bulunduk hep birlikte

Takip wden yıl doğum yaptım evine ilk ve son gelişi oldu bebek görmeye geldi 1 saat oturduk gittiler

Kızı ameliyat oldu gittim bir daha da görmedim aynı ameliyatı benim oğlum da oldu ev alıp taşındım vs

Sen neden aramadın diyen olabilir ama Kv ye küsen bu nedenle bizle de konuşmayan birisi

Ha bu arada eşim abisi ile ya da abisi eşim ile de görüşmüyor babası da arada ilişki kuracağım diye uğraşıyor

bak yok sayacaksın sokaktaki biri kadar bile deger vermeyeceksin.hak etmeyen birine bu kadar deger vermek hangi akla hizmet ki

Sen arayıp sordukça insanlik yaptıkça o ballanmış iyice kendini nimet saymış. Boşver sende. Gerekeni yapmışsın zaten.

Eltilerin hepsi aynen demekki takmamak gerekir kıskançlık yapıp öncekini yada sonrakini cekemiyorlar. Canım sen elinden geleni yapmışsın daha ne yapacaksın birakin tek başına kalsın aklı basina gelir belki :KK14:

Herkes soyleyenecekleri soylemis.takma sen.
Belliki kendi capinda mesafe koyuyor.
keske benim eltim olsaydin valla hic eltim yok olmayacakta..bitane olsa fena olmazdi senin gibi:KK66:

Canim col sagol yaa. Keske keske ayni kafadan birileriyle elti olsaydim ahh ahh :KK60:

El

Eltiniz de çok amatörmuş bu yalan konusunda ama ya. 2 gun once mesaj attim diyorsunuz, insan babasi icin geçmiş olsun dileyen bi mesajin sahibini bilmiyorsa illaki sorar. O mesajin uzerine numarasi yoktu demis. Kaynananiz anlamıştır olayı. Boşverin.

Bu sadece sana ozel mi yoksa diğer eltilerle de böyle mi? Eger böyle ise muhtemelen ona bi akıl veren vardir. Yani belki kendi ailesinden belki arkadaslarindan "aman kocanin akrabalariyla yakin olma, yakınlık iyi degil, seviyeni koru, sonra senin işine cok karışırlar" diyen vardır. Yada böylesi işine geliyordur belki bilemeyiz. Ama bence artık onun için bir sey yapma, kredilerini fazla fazla tüketmiş. Sadece tek sorun kayniniz. Acaba karısının davranışlarını görüyor mu, görüyorsa anlar zaten ve ona da israr edemez aman illa görüş diye. Boşverin o da ayri takilsin aileden
En buyuk eltime de oyle. Ya herkesin dedigi gibi daha da bir sey yapmam. Cok sagol canim cevabin icin.

Herkese cevaplari icin cok tesekkur ederim.
Konumu kapattirayim bari de fazla yer mesgul etmesin. :KK68::KK68:

X