- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Aynen oylw yapacağım aramayacagim artok zaten. Gecenki son noktaydi. Herkesin onunde olmasi da cok cok iyi oldu. Kimse de laf edemez zaten niye aramiyorsun diye.. Esim ben uzulursem gitmez. Zaten ayni isi yapiuorlar hep birbirlerini goruyorlar kaynimla
Aranizda bir sorun yoksa neden gorusmediniz? Aslinda en iyisi oyle ben de aramayacagim gitmeyecegim. Zaten evim de uzak. Oh
Canim kaynimi falan hal hatir sormak icin hic aramam dukkana falan gidiyorum arada goruyorum O yuzden o zaman soruyoruz hal hatir..
Parçalı alıntıyı beceremedim
Aramızda sorun yok kendisi bizim düğünden sonra aileye küsmüş bizim haberimiz yok tavşan dağa küsmüş yani
Sonra ev aldım vs arayıp sormadılar bile ger Bayram Kv gittim bir kere gelmedi Kv te aynı şehirdeyiz hepimiz
Aradan 3 yıl geçti görümcem evlenirken kp barıştırsın diye uğraştı hep beraber gidip düğüne davet ettik bir bardak çay bile vermedi evinde Görümcelerim kızına altın bile taktı ben küsmeden önce yakmıştım evine ilk gidişimde ki evli bile değildim
Görümcemin düğününe geldi akşam geç vakit biz masada oturuyorduk hoş geldiniz diye eşim yerinden kalkmamış geç gelen oydu masada anneler vardı kaynım gelip merhaba demedi
Neyse düğünden sonra Kv yemeğe çağırdı herkesi işte bir kere Kv evinde bulunduk hep birlikte
Takip wden yıl doğum yaptım evine ilk ve son gelişi oldu bebek görmeye geldi 1 saat oturduk gittiler
Kızı ameliyat oldu gittim bir daha da görmedim aynı ameliyatı benim oğlum da oldu ev alıp taşındım vs
Sen neden aramadın diyen olabilir ama Kv ye küsen bu nedenle bizle de konuşmayan birisi
Ha bu arada eşim abisi ile ya da abisi eşim ile de görüşmüyor babası da arada ilişki kuracağım diye uğraşıyor