Bir Elti Vakasi da Benden??

Ya cok onemli bir konu vardi ariyorum ariyorum acmiyor. En sonunda mesaj attim x aramami gördüğünde cagri atar misin arayayim. Ondan sonra dondu bana. Dusun artik. Ya zaten onemli bir konu olmasaydi hayatta aramazdim.. Kendi kalitesini dusuruyor işte boyle. Kendisi bilir. ben herkese de gosterdim numarami acmadigini artik kim derse aramiyorsun ki diyemezler. Hemen derim acmiyorsa niye arayayim diye..
Dedigin gibi dogum yapinca hediyemi alip gidecegim insallah.
Tabi cnm doğumda gitmen gerekir doğum ölüm farklı birşey sonuçta o bile fazla ona ama biraz kıskançlık sezdim ben bılmıorum oyle hıssettım sankı senı kıskanıyor

Bu eltilerin hepsimi böyle.olur ya :KK14:
kendinden sonra gelen geline hep bi haset hep bi surat yapmalar falan.bütün arkadaşlarım da aynı soru keza bendede...
ilk zamanlar aman büyüklük bende kalsıncılık yapıyodum.şimdi hiç umrumda bile değil meraba nasılsın dese iyiyim diyorum sen nasılsın bile yok valla.okadar biktirdi beni.sanirsinki dünyanın merkezinde o var.
demem o ki koyver gitsin Bilgece:KK76:
inan gormemezlikten gelince etrafında pervane oluyorlar.:KK59:
Allahtan ben uzagim ya o yuzden kafam rahat.
Gecen bu eltimle karsilikli oturan eltim dolayisiyla iki kardes tartismis. Esim de hemen abilerine demis Allahtan ben uzagim kafam rahat :-) Gormemezlikten gelecegim cidden..

Için nasıl rahat ediyorsa öyle davran , kendini yorma işine geleni yap, bırak Gelmesin aramasın bir dertten kurtulmuş olursun, özellikle kötü davranma.
yok zaten hayatta kötü davranamam sadece o nasil davraniyorsa bende oyle davranacagim.. her sey karsilikli yani..

Merhaba herkese.
Simdi arkadaslar benim sorunum eltimle. Bizler 4 eltiyiz.
Benden 2 ay önce evlenen eltimle var sorunum.
Daha dogrusu onun sorunu benimle sanirim. Artik kendimi aptal gibi hissetmeye basladim. Eltim cagirdigim hicbir davete icabet etmedi. (2 kere haric, onda da ne cay ne kahve hicbir sey icmeyip apar topar gitti) Kina geceme onun yuzunden kaynanamlar gec kaldi.
Neyse sorun o da degil ama biraz tanimaniz icin soyluyorum bunu.
Evlendim, esim ozellikle yeni evimizi gormeye hem de bir cay icmeye cagirdi fakat hastayim diye gelmedi yine.
Abisinin düğünü oldu falan ben hep gittim ama ablamin nisanina gelmedi. Yine umursamadim bunu da. Annem ozellikle arar herkesi cagirir.
Ben düşük yaptim bir gecmis olsun bile demediler 3 eltim de. Bunu da takmadim.
Bir gün yine evime cagirdim hepsini birden. Eltim yine gelmedi. Kaynim esime neden x'i de goturmedin diye sordugunda;
Eşim :" biz ne kadar cagirsak yenge hasta, yine hastaymis gelmedi iyisi mi sen onu bir doktora gotur" demis. :-)
Neyse.
En son olan olaylar daha da gerdi beni..
Gecen hafta baya bi misafirim vardi. Buyuk eltim, kaynanam,kayinlarim falan hepsi bendeydi. Hadi x'i arayalim nasilmis dediler. X de babasi hasta diye babasina gitmisti, babasinin hasta oldugunu duydugum gun de hemen mesaj atmistim cok gecmis olsun diye. Aramiyorum cunku ben arayinca bilhassa acmiyor.
Kaynanama o gun dedim ki. Bak ben arayacagim ama acmayacak. Deneyelim. Sizin gozunuzun onunde yapiyorum, sonra bana ay neden x'i aramiyorsun falan demeyin dedim.
2 kere benden aradik acmadi. Neyse kaynanam anladi.
Eve gitmis, x bunu aramis hemen ertesi günü.
Ve kaynanam neden Bilgece aradiginda acmadin diye sormuş.
Eltim de demis ki numarasi bende yoktu o yuzden acmadim?????
Ben yaklasik 2 aydan fazladir numarami değiştirdim ve kesinlikle numaram onda var. Herkese tek tek numaramı verdim. Daha once beni bir isi icin de aradi.
Yani numaramin olmamasi mümkün degil. .
Ben de insanlara kin tutamam, onlari kiramam..
Isi düşünce beni ariyor, dusmeyince telefonlarima cevap dahi vermiyor.
Benim bu eltime nasil davranmam lazim simdi?
Ha bir de hamileymis, hastaymis ben onu sormuyormusum, ona gitmiyormusum diye kimse evime gelmesin asla istemiyorum diyormus. Ben zaten cagrilmadigim yere gitmem.
Esim zaten bu olan biteni gördüğü icin asla öyle insanlarla muhattab olmani istemiyorum diyor..
Sizce bu eltimin derdi ne olabilir? Kimsenin etlisine sutlusune de karismam. Hicbir kotulugum olmadi, 2 dusugu oldu ikisinde de hep yanindaydim. ??
Simdi dogum yapacak falan filan nasil davranmaliyim? Icimden hicbir seyde gelmiyor ama aptal ben hemen unutuyorum her seyi de. E ben unutup da sordukca,yanina gittikce beni aptal gibi goruyor.
3 gunluk dünya diyorum ama bazen de ya neden gormedigim degeri gostereyim diyorum..?
Sizce ben ne yapayim??

Bence aynen bu şekilde kaynanan kayınların vs sizdeyken dert yan. Sonra da eğer doğum yaptığı gün içinden gelirse gidersin gitmezse de kaynanana " gözün aydın "anne" :KK70: durumu biliyorsun gelmek istemiyorum, allah analı babalı büyütsün hediyemi sen iletir misin" der eşinle beraber gönderirsin kaynananla hediyeni. Eşin arkanda müthiş şanslısın bilgece.. Daha önce de bi konuda küstüğümde gel öp beni seni affedeyim derim hemen gönlümü alır uyuruz yazmıştın ordan beri hep şanslı bulurum seni:) allah ağzınızın tadını bozmasın. Ne kocalar/koca adayları var ezdirmeyi erkeklik sanan.

Muhattap olmanı istemiyorum dediyse arkandadır, bence takma sen eltiyi. Keşke kaynanana da deseydin ki "geçenlerde bi işi için aramıştı ama allahın hikmeti işte demek birden silinmiş numaram" ne insanlar var allahım ben kimlere düşücem acaba..

Tabi cnm doğumda gitmen gerekir doğum ölüm farklı birşey sonuçta o bile fazla ona ama biraz kıskançlık sezdim ben bılmıorum oyle hıssettım sankı senı kıskanıyor

Ya benim eşim Allaha sukurler olsun ki bana deger veriyor ve bunu herkese belli ediyor. Yani babasina bile esime kimse laf soylemesin soyleyemez diye uyariyor. Dusun mesela kayinpederimle esim yanyana otururken ben odaya giriyorum hemen kayinpederim kalkip kizim sen kocanin yanina otur diyor. :-) Tabi ben bu durumdan hoslanmiyorum utaniyorum. Ama esim bana deger verdigi icin cok sukur Rabbime onlar da veriyor ve alismislar.
Ama mesela onlarin esi oyle degil. Ozellikle bu eltimin. Diyorum ya kocasi izin yaptigi gün mesela karisini hastaneye goturuyor hic onunla girmiyor hastaneye kapida birakip eve donup uyuyormus. Kadin kendisi eve geliyor. Düşün yani.
Bence sanirim esimin davranışlarını kiskaniyor olabilirler. Neden bizim esimiz boyle degil diye.
Ha mesela ama laf da soyluyor. Mesela ben kendi meslegimi bi sure sonra yapmak istiyorum insallah. Bunu konusuyoruz mesela. X kalkmis diyor ki aaayy benim esim hayatta beni çalıştırmaz valla diye.
Ben de dedim ki calistirsa ne yapacaksin ki? Benim meslegim var kocam bana guvendikten sonra nicin calismama karissin dedim :-).. sustu sonra
amaan böyle cok tuhaf bir insan.
Kendi abisi yengesini calistiriyor ama. Valla cidden bazen guluyorum :-) :-)

Evet oyle yapacagim. Ya aslinda zirla gorusmek degil amacim. Benim aramadigimi gorusmedigimi saniyorlar. Yani kaynanam oyle saniyor. O yuzden hastalikta falan ariyorum. Ama onu da aramayacagim artik. Anladim ki haketmiyorlar..
Sen ne yaparsan yap insanlar inanmak istediği şeye inanır boşver sen kocanla mutlu ol kendini düşün gerisi yalan.

Mecburi durumlar dışında görüşmeyin bence.. O size ihtiyac duyarsa arar zaten.... Arada küslük dahi olsa davete icabet etmek görgü kuralıdır...

Allahtan ben uzagim ya o yuzden kafam rahat.
Gecen bu eltimle karsilikli oturan eltim dolayisiyla iki kardes tartismis. Esim de hemen abilerine demis Allahtan ben uzagim kafam rahat :-) Gormemezlikten gelecegim cidden..

aynen hiç yokmuş gibi davran bitsin gitsin tatlim:KK55:
Benim burnumun dibinde olmasına rağmen umrumda olmuyo...bi süre sonra sende alisirsin eşinde destekcinmis tıpkı benimki gibi ....hiçbi mecburiyetin yok sana saygı göstermeyen kıskanç birine katlanmak zorunda değilsin der hep bukadar basit...sende yavaş yavaş hafiflersin:KK66:

işte sorun da orda ya. Ben zaten aramam artik. Gitmem de cagirmam da. Ama işte kaynim cok iyi bir insan Allah var. Esi boyle diye o da uzuluyor. Neden esimi cagirmiyorsunuz neden o olunca hep bir sey yapiyorsuniz diyor.
Ona da uzuluyorum. Esim de ona uzuluyor.
Kaynim hep cagiriyor ama gidemiyoruz bu laflardan dolayi da. Zaten gitmem.
Off bilmiyorum ya kafam cok karisik. Bu telefon numarasi bende yok olayini bugun ogrendigim icin gerginim aslinda..

Naçizane fikrim(umarım yanlış yazmamışımdır:) ) şudur ki:

"Kardeşim sen çok iyi bi insansın hatrını sayarım ama x evime gelmesinler demiş. Kusura bakma ama beni sürükleseler görüremezler onun evine senle burda da görüşürüz ama bir değil iki değil alttan alacak tahammül bırakmadı" de açıkla gitsin. O iyi diye ona yumuşak yüz gösterdikçe kendini bişey sanmış. Gıcık

Bence aynen bu şekilde kaynanan kayınların vs sizdeyken dert yan. Sonra da eğer doğum yaptığı gün içinden gelirse gidersin gitmezse de kaynanana " gözün aydın "anne" :KK70: durumu biliyorsun gelmek istemiyorum, allah analı babalı büyütsün hediyemi sen iletir misin" der eşinle beraber gönderirsin kaynananla hediyeni. Eşin arkanda müthiş şanslısın bilgece.. Daha önce de bi konuda küstüğümde gel öp beni seni affedeyim derim hemen gönlümü alır uyuruz yazmıştın ordan beri hep şanslı bulurum seni:) allah ağzınızın tadını bozmasın. Ne kocalar/koca adayları var ezdirmeyi erkeklik sanan.

Muhattap olmanı istemiyorum dediyse arkandadır, bence takma sen eltiyi. Keşke kaynanana da deseydin ki "geçenlerde bi işi için aramıştı ama allahın hikmeti işte demek birden silinmiş numaram" ne insanlar var allahım ben kimlere düşücem acaba..

Canim guzel dualarin icin Allah razi olsun. Insallah senin de karsina senin kiymetini bilen hayirli duzgun kaliteli adam gibi adam cikar.. insallah bak cok icten ediyorum..
Yok ben hediyesini gotururum inanki. sonucta dogum bu yaparim sorun etmem.
Ama baska da bir sey yapmam. Yapamam. Ha hep dua da ederim ona Allah hayırlısıyla kurtarsin diye. Baska da elimden bir sey gelmez.
Sagol canim cevabin icin :KK68::KK68:

Ya benim eşim Allaha sukurler olsun ki bana deger veriyor ve bunu herkese belli ediyor. Yani babasina bile esime kimse laf soylemesin soyleyemez diye uyariyor. Dusun mesela kayinpederimle esim yanyana otururken ben odaya giriyorum hemen kayinpederim kalkip kizim sen kocanin yanina otur diyor. :-) Tabi ben bu durumdan hoslanmiyorum utaniyorum. Ama esim bana deger verdigi icin cok sukur Rabbime onlar da veriyor ve alismislar.
Ama mesela onlarin esi oyle degil. Ozellikle bu eltimin. Diyorum ya kocasi izin yaptigi gün mesela karisini hastaneye goturuyor hic onunla girmiyor hastaneye kapida birakip eve donup uyuyormus. Kadin kendisi eve geliyor. Düşün yani.
Bence sanirim esimin davranışlarını kiskaniyor olabilirler. Neden bizim esimiz boyle degil diye.
Ha mesela ama laf da soyluyor. Mesela ben kendi meslegimi bi sure sonra yapmak istiyorum insallah. Bunu konusuyoruz mesela. X kalkmis diyor ki aaayy benim esim hayatta beni çalıştırmaz valla diye.
Ben de dedim ki calistirsa ne yapacaksin ki? Benim meslegim var kocam bana guvendikten sonra nicin calismama karissin dedim :-).. sustu sonra
amaan böyle cok tuhaf bir insan.
Kendi abisi yengesini calistiriyor ama. Valla cidden bazen guluyorum :-) :-)
tahmin ettiğim gibi mutlaka birşeyini kıskanıyor bak cunku boyle davranısların altından hep kıskançlık kendınde olamayan bişey sende var falan tamam o zaman kıskançlıktan ne yapacaklarını sasırıyorlar sen gül geç o seni kıskandıgı ıcın boyle kendınce hareketler yapıor sen çalışmaya bı başla bak gör kıskançlık mıslı mıslı artacak

Mecburi durumlar dışında görüşmeyin bence.. O size ihtiyac duyarsa arar zaten.... Arada küslük dahi olsa davete icabet etmek görgü kuralıdır...
Evet iste gorgu kurali. Ramazana iftira cagiriyorum yemek yedikten sonra cay dahi icmemek ne kadar ayip. Hemen esleri gelene kadar parkta oturup beklemek ne kadar ayip. bir daha da davet etmem. Mesela gecen buyuk eltim geldi ona da dedim. Ben asizi iftira cagirsam bi daha evime cagirmam hem ev de bosu bosuna kirlenmesin dedim :-) :-)

aynen hiç yokmuş gibi davran bitsin gitsin tatlim:KK55:
Benim burnumun dibinde olmasına rağmen umrumda olmuyo...bi süre sonra sende alisirsin eşinde destekcinmis tıpkı benimki gibi ....hiçbi mecburiyetin yok sana saygı göstermeyen kıskanç birine katlanmak zorunda değilsin der hep bukadar basit...sende yavaş yavaş hafiflersin:KK66:

Cok sukur esim destekci. Evet dedigin gibi. Eger bi laf ederse de yuzune her seyi sayarim..

Naçizane fikrim(umarım yanlış yazmamışımdır:) ) şudur ki:

"Kardeşim sen çok iyi bi insansın hatrını sayarım ama x evime gelmesinler demiş. Kusura bakma ama beni sürükleseler görüremezler onun evine senle burda da görüşürüz ama bir değil iki değil alttan alacak tahammül bırakmadı" de açıkla gitsin. O iyi diye ona yumuşak yüz gösterdikçe kendini bişey sanmış. Gıcık
Yok canim esim hic oyle demez. Bi iki kere davet edin gelelim dedi. Boyle kaldi.
Simdi kaynima oyle derse evinde huzursuzluk olsun asla istemem. Onlar mutlu olsun bana bulasmasinlar yeter :-)

Canim guzel dualarin icin Allah razi olsun. Insallah senin de karsina senin kiymetini bilen hayirli duzgun kaliteli adam gibi adam cikar.. insallah bak cok icten ediyorum..
Yok ben hediyesini gotururum inanki. sonucta dogum bu yaparim sorun etmem.
Ama baska da bir sey yapmam. Yapamam. Ha hep dua da ederim ona Allah hayırlısıyla kurtarsin diye. Baska da elimden bir sey gelmez.
Sagol canim cevabin icin :KK68::KK68:
Hiç ümidim yok ama senin gibi güzel yürekli bi insanın duasında yer almak çok mutlu etti beni:) allah cümlemizden razı olsun inşallah:)

Sen de sağol sıkma canını ben de kimsenin işine karışmadığım halde uğraşırlar bilirim o yüzden ne sinir bozucu bi durum olduğunu.

Benim de elti adayım millet bizim fotolarımızı beğenirken kaynının (erkek arkadaşımın) faceini eklemiş. Senelerdir eklememişler birbirlerini biz foto koyunca ben aileye girmeye başlayınca eklendiğine göre millet beğendiğinde anasayfada falan görmüştür herhalde. Her neyse, sülale bizim fotoları beğenip yorum atarken o beğenmezdi hiç bişeyimizi. Hiiiiç hem de :KK70: sonra bi gün bişeyler yapıp gönderdim erkek arkadaşımın annesine annesi bana yapmıştı "kabı boş göndermeyeyim dedim:KK59:" o gün bugündür facebookta tanımlanamayan gıda fotoları yayınlıyo yapıp yapıp:KK53::KK53: dereyi görmeden eltilik yapanlar var en azından seninki "nikahlı eltin:KK53:"

tahmin ettiğim gibi mutlaka birşeyini kıskanıyor bak cunku boyle davranısların altından hep kıskançlık kendınde olamayan bişey sende var falan tamam o zaman kıskançlıktan ne yapacaklarını sasırıyorlar sen gül geç o seni kıskandıgı ıcın boyle kendınce hareketler yapıor sen çalışmaya bı başla bak gör kıskançlık mıslı mıslı artacak

Tabi canim hele bi calismaya başlayayım daha fena olur hepsi. Esime de diyorum ya artik calisayim hic olmazsa isim var diye bahane ederim kimseye de aciklama yapmak zorunda kalmam diye :-) :-) :-)

Hiç ümidim yok ama senin gibi güzel yürekli bi insanın duasında yer almak çok mutlu etti beni:) allah cümlemizden razı olsun inşallah:)

Sen de sağol sıkma canını ben de kimsenin işine karışmadığım halde uğraşırlar bilirim o yüzden ne sinir bozucu bi durum olduğunu.

Benim de elti adayım millet bizim fotolarımızı beğenirken kaynının (erkek arkadaşımın) faceini eklemiş. Senelerdir eklememişler birbirlerini biz foto koyunca ben aileye girmeye başlayınca eklendiğine göre millet beğendiğinde anasayfada falan görmüştür herhalde. Her neyse, sülale bizim fotoları beğenip yorum atarken o beğenmezdi hiç bişeyimizi. Hiiiiç hem de :KK70: sonra bi gün bişeyler yapıp gönderdim erkek arkadaşımın annesine annesi bana yapmıştı "kabı boş göndermeyeyim dedim:KK59:" o gün bugündür facebookta tanımlanamayan gıda fotoları yayınlıyo yapıp yapıp:KK53::KK53: dereyi görmeden eltilik yapanlar var en azından seninki "nikahlı eltin:KK53:"

Anaaam :-) :-) o eltine dikkat et canim aman aman :-) simdiden boyleyse teeey :-) Allah yardimcin olsun.
Her zaman herkese derim es adayınizi merhametli olanindan secin. Merhamet cok onemli

Herkese mesajlari icin coo ama cok tesekkur ederim. Simdi cikiyorum yarin da kursum var girer cevaplayabildigim kadar cevaplarim arkadaslar. Herkese hayirli geceler..

Tabi canim hele bi calismaya başlayayım daha fena olur hepsi. Esime de diyorum ya artik calisayim hic olmazsa isim var diye bahane ederim kimseye de aciklama yapmak zorunda kalmam diye :-) :-) :-)
ne zaman ıstıyorsan o zaman çalış cnm bunları takmak aklına bıle gelmezzz bır de bebiş gelir ohh missss

Evet iste gorgu kurali. Ramazana iftira cagiriyorum yemek yedikten sonra cay dahi icmemek ne kadar ayip. Hemen esleri gelene kadar parkta oturup beklemek ne kadar ayip. bir daha da davet etmem. Mesela gecen buyuk eltim geldi ona da dedim. Ben asizi iftira cagirsam bi daha evime cagirmam hem ev de bosu bosuna kirlenmesin dedim :-) :-)

Cok sukur esim destekci. Evet dedigin gibi. Eger bi laf ederse de yuzune her seyi sayarim..

Yok canim esim hic oyle demez. Bi iki kere davet edin gelelim dedi. Boyle kaldi.
Simdi kaynima oyle derse evinde huzursuzluk olsun asla istemem. Onlar mutlu olsun bana bulasmasinlar yeter :-)
O kdr emege temizlige yemege yazik... Gelip disarda beklemekde neymis bide cay bile icmeden gitmek hahhhh. Restoranda bile bi cay kahve iciyoruz oyle kalkiyoru... Terbiyeli gorgulu olmak cahil olmamak bizim elimizde... Cahil derken okumaktan bahsetmiyorum insan kendini gelistirmeli etrafini gorerek kendini egitmeli... Bosveriz siz hic degmez... Mubarek ramazanda bile gordugunuz tavir cok gunah... Degerinizi bilenlerle hayat guzel gecer... Digerleri omur torpusu der teyzem..

düğünleri yakın olan eltiler, görümce gelinler arasında oluyor bunlar hep.

düğün zamanı fark etmediğiniz ya da onun dile getiremediği bir kırgınlığı olmuş olabilir mi?

benzer tavırları ben de eltime, görümceme hatta kv gösteriyorum ama onlar düğün öncesi düğünler birbirine yakın olduğu halde bana yeteri kadar sıcak davranmadılar, hatta normalde aynı yaştasın düğünler yakın bilgi alışverişi bir fikir arıyor insan ama hiçbiri yardımcı olmadı hatta aman benzer olmasın diye devlet sırrı gibi saklandı. düğünümde kına gecemde ilgilenme sıfır. ama düğünden sonra kıymete bindik ya arayıp sormaya çalışmaklar haspalarımın mesafeler de olsa artık akraba olduğumuz aklına gelir artık ama hiçbirinin ne davetine icabet ederim ne de gittiğimde suratlarına bakarım.Onlar canlarım iyilik melekleri her ne yaparlarsa yapsınlar gelinden tepki yok :KK70: elimde değil yaptıkları gelir hep gözümün önüne. onlar da bu gelin bizi kıskanıyor tavırlarında geziyorlar sanırım.

hani dışarıdan bakıldığında son davranışlar değerlendirildiğinde ben haksızım gibi ama zamanında kim nasıl davrandıysa öyle davranıyorum.hatalarını bildikleri için de neden böyle davrandığımı sormazlar, ama sorsalar ve ben hesap sorsam hepsine içim rahatlayacak belki ilişkiler düzelecek ya da eskisinden iyi olacak, eşler arada kalmayacak.

ben eltin gözünden baktım olaya. kimsenin durup dururken böyle bir tavrın içine girmesi çok sağlıklı bir durum değil. yani diyeceğim o ki ya bir kırgınlık oldu arada ya da eltinin sağlık problemleri var.bence karşına alıp neden böyle davrandığı ile ilgili bir sorup açık açık konuşmak en iyi çözüm. diğerleri bana hiç samimi gelmiyor.

Anaaam :-) :-) o eltine dikkat et canim aman aman :-) simdiden boyleyse teeey :-) Allah yardimcin olsun.
Her zaman herkese derim es adayınizi merhametli olanindan secin. Merhamet cok onemli

Herkese mesajlari icin coo ama cok tesekkur ederim. Simdi cikiyorum yarin da kursum var girer cevaplayabildigim kadar cevaplarim arkadaslar. Herkese hayirli geceler..
Artık öyle biri yok:) dolayısıyla etli adayım da yok:) hadi iyi geceler bilge sultan:))

işte sorun da orda ya. Ben zaten aramam artik. Gitmem de cagirmam da. Ama işte kaynim cok iyi bir insan Allah var. Esi boyle diye o da uzuluyor. Neden esimi cagirmiyorsunuz neden o olunca hep bir sey yapiyorsuniz diyor.
Ona da uzuluyorum. Esim de ona uzuluyor.
Kaynim hep cagiriyor ama gidemiyoruz bu laflardan dolayi da. Zaten gitmem.
Off bilmiyorum ya kafam cok karisik. Bu telefon numarasi bende yok olayini bugun ogrendigim icin gerginim aslinda..

Kaynınız da bir tuhafmış hani. Eşi davetlere icabet etmiyorsa karşı tarafı neden suçluyor ki ? Ayrıca saygı duyulmalı, gelmiyorsa hoşlanmıyordur demektir , mesafe koymak istiyordur belkide.
Bilgece , eltinizin sizinle sorunu neymiş yalnızca ondan öğrenebilirsiniz; bence bir sorun bir sohbet ortamında hoşlukla.
Bilmeden incitmişsinizdir belki.

Hiçbirşey olmamış olabilirde dediğim gibi mesafe koyuyordur, huyu budur.

X