Merhaba herkese.
Simdi arkadaslar benim sorunum eltimle. Bizler 4 eltiyiz.
Benden 2 ay önce evlenen eltimle var sorunum.
Daha dogrusu onun sorunu benimle sanirim. Artik kendimi aptal gibi hissetmeye basladim. Eltim cagirdigim hicbir davete icabet etmedi. (2 kere haric, onda da ne cay ne kahve hicbir sey icmeyip apar topar gitti) Kina geceme onun yuzunden kaynanamlar gec kaldi.
Neyse sorun o da degil ama biraz tanimaniz icin soyluyorum bunu.
Evlendim, esim ozellikle yeni evimizi gormeye hem de bir cay icmeye cagirdi fakat hastayim diye gelmedi yine.
Abisinin düğünü oldu falan ben hep gittim ama ablamin nisanina gelmedi. Yine umursamadim bunu da. Annem ozellikle arar herkesi cagirir.
Ben düşük yaptim bir gecmis olsun bile demediler 3 eltim de. Bunu da takmadim.
Bir gün yine evime cagirdim hepsini birden. Eltim yine gelmedi. Kaynim esime neden x'i de goturmedin diye sordugunda;
Eşim :" biz ne kadar cagirsak yenge hasta, yine hastaymis gelmedi iyisi mi sen onu bir doktora gotur" demis.
Neyse.
En son olan olaylar daha da gerdi beni..
Gecen hafta baya bi misafirim vardi. Buyuk eltim, kaynanam,kayinlarim falan hepsi bendeydi. Hadi x'i arayalim nasilmis dediler. X de babasi hasta diye babasina gitmisti, babasinin hasta oldugunu duydugum gun de hemen mesaj atmistim cok gecmis olsun diye. Aramiyorum cunku ben arayinca bilhassa acmiyor.
Kaynanama o gun dedim ki. Bak ben arayacagim ama acmayacak. Deneyelim. Sizin gozunuzun onunde yapiyorum, sonra bana ay neden x'i aramiyorsun falan demeyin dedim.
2 kere benden aradik acmadi. Neyse kaynanam anladi.
Eve gitmis, x bunu aramis hemen ertesi günü.
Ve kaynanam neden Bilgece aradiginda acmadin diye sormuş.
Eltim de demis ki numarasi bende yoktu o yuzden acmadim?????
Ben yaklasik 2 aydan fazladir numarami değiştirdim ve kesinlikle numaram onda var. Herkese tek tek numaramı verdim. Daha once beni bir isi icin de aradi.
Yani numaramin olmamasi mümkün degil. .
Ben de insanlara kin tutamam, onlari kiramam..
Isi düşünce beni ariyor, dusmeyince telefonlarima cevap dahi vermiyor.
Benim bu eltime nasil davranmam lazim simdi?
Ha bir de hamileymis, hastaymis ben onu sormuyormusum, ona gitmiyormusum diye kimse evime gelmesin asla istemiyorum diyormus. Ben zaten cagrilmadigim yere gitmem.
Esim zaten bu olan biteni gördüğü icin asla öyle insanlarla muhattab olmani istemiyorum diyor..
Sizce bu eltimin derdi ne olabilir? Kimsenin etlisine sutlusune de karismam. Hicbir kotulugum olmadi, 2 dusugu oldu ikisinde de hep yanindaydim. ??
Simdi dogum yapacak falan filan nasil davranmaliyim? Icimden hicbir seyde gelmiyor ama aptal ben hemen unutuyorum her seyi de. E ben unutup da sordukca,yanina gittikce beni aptal gibi goruyor.
3 gunluk dünya diyorum ama bazen de ya neden gormedigim degeri gostereyim diyorum..?
Sizce ben ne yapayim??
Edit: Cevap veren bütün arkadaslarima cok cok tesekkur ederim. Hepimiz ayni dusuncedeyiz ve dediginiz gibi yapacagim. Sadece dogumuna hediyesini goturecegim oyle. Ben de o nasil istiyorsa oyle yapacagim..
Konum kapatilabilir. Sevgiler..