- 14 Ağustos 2018
- 19.454
- 72.908
-
- Konu Sahibi sultan1995
Arkadaşlarına ayıp olmasın diye pavyona mı gitmiş?O kadar doğru dediniz ki evet aynen öyle pavyon. Güya 10 dakika durmuş çıkmış ben anlamasam çıkmayacakti yani bana gidiyorum demedi. Biraz dolaştıkdan sonra Arkadaşları hadi eğlenmeye gidelim demiş 4 arkadaş bu arada . Bu yok falan demiş gelince pavyona arkadaşlarına ayıp Olmasın Diye içeri girmiş.. sizin sorduğunuz soruyu sorunca da ben anlaysz laf anlamayan birisi oluyorum..
Kocanız arkadaşlarına ayıp olmasın diye pavyona mı gitmiş? Gülsem mi ağlasam mı bilemedimO kadar doğru dediniz ki evet aynen öyle pavyon. Güya 10 dakika durmuş çıkmış ben anlamasam çıkmayacakti yani bana gidiyorum demedi. Biraz dolaştıkdan sonra Arkadaşları hadi eğlenmeye gidelim demiş 4 arkadaş bu arada . Bu yok falan demiş gelince pavyona arkadaşlarına ayıp Olmasın Diye içeri girmiş.. sizin sorduğunuz soruyu sorunca da ben anlaysz laf anlamayan birisi oluyorum..
Bana hiç saçma gelmedi düşünceniz siz çok haklısınızVallahi kendisi güya gitmem demiş kızlar yarım saat durup çıkalım ne içiyorsanız icin çıkalım demiş ama ben bu durumu kaldıramıyorum nedense bana çok garip geliyor belki sizlere saçma gelecek ama ayrılmayı düşünüyorumçünkü çok incitti beni
Bir insanın kafa dağıtmasını anlarım, bir bara gidip bir iki kadeh birşey içebilir arkadaşları ile , kadın da erkekte özgür olmalı bu konuda bana göreArkadaşlarım merhabalar kısaca şöyle bir soru sormak istiyorum sizlere eşim iş icabı Arkadaşları ile İstanbula gitti . Ben öyle çok arayip rahatsız eden biri değilim dün bi aradım ki gazınoda olduğunu anladım ben zaten zor süreçlerden geçiyorum tüp bebek tedavisi düşünüyoruz bebegim karnimda.kaybettim bisuru sey yasadim .ben anlayınca gazinoda oldugunu arkadaşlar gelince mecbur kaldım dedi yarım saat oturun ne yiyip ne içecekseniz kalkalım dedim diyor ama ortama bakınca İnternet de çok kötü ve bu beni çok incitti icerde dans eden kızlar falan . Beni haksız çıkardı benim arabam yok mecbur aniden geldik falan dedin sizlere sorum şu ben çok mu abartıyorum yada cahilim
Erkekler böyle bir şey demez. Eşiniz yalan söylüyor. O ortamın heveslisi olmasa bile arkadaşlarına uyum sağlar, çıkıntılık yapmaz. Yarım saat durup çıkalım falan, böyle bir şey olabilir mi ya.Vallahi kendisi güya gitmem demiş kızlar yarım saat durup çıkalım ne içiyorsanız icin çıkalım demiş ama ben bu durumu kaldıramıyorum nedense bana çok garip geliyor belki sizlere saçma gelecek ama ayrılmayı düşünüyorumçünkü çok incitti beni
İnsan aklıyla alay ediyorlar ya resmen. Bu aşama çocuk verme kardeşim, senin hayatın kıymetli. Gözü dışarıda, yalancı, yüzsüz, karısının çocuğunun rızkını böyle pis yerlerde harcayan adama çocuk verme. Var mı mesleğin, çalışıyor musun?Allah razı olsun kac kez soylesemde olmadı rabbim hakkımda hayırlısını versin. Bana bu kadar olayın üstüne kendimi haksız çıkarıyor inanın sabaha kadar uyumadım hiç. Onu aramamam için beni engelledi
Ne cahilliği ya hiç cahil değilisiniz. Evli adam bi zahmet dizini kırsın karısının yanında otursun. Arabası yokmuş ne demek ayaklarımı kırıkmış binsin otobüse metroya evine gelsin.Arkadaşlarım merhabalar kısaca şöyle bir soru sormak istiyorum sizlere eşim iş icabı Arkadaşları ile İstanbula gitti . Ben öyle çok arayip rahatsız eden biri değilim dün bi aradım ki gazınoda olduğunu anladım ben zaten zor süreçlerden geçiyorum tüp bebek tedavisi düşünüyoruz bebegim karnimda.kaybettim bisuru sey yasadim .ben anlayınca gazinoda oldugunu arkadaşlar gelince mecbur kaldım dedi yarım saat oturun ne yiyip ne içecekseniz kalkalım dedim diyor ama ortama bakınca İnternet de çok kötü ve bu beni çok incitti icerde dans eden kızlar falan . Beni haksız çıkardı benim arabam yok mecbur aniden geldik falan dedin sizlere sorum şu ben çok mu abartıyorum yada cahilim
Bende aynen böyle düşünüyorum inan canım o kadar çabaladım ki kendim çok fedakarlık yaptım uğraştım. Maalesef çalışmıyorum en büyük olumsuzluk bu bide anne baba olmayınca galiba ondan oluyor bunlarİnsan aklıyla alay ediyorlar ya resmen. Bu aşama çocuk verme kardeşim, senin hayatın kıymetli. Gözü dışarıda, yalancı, yüzsüz, karısının çocuğunun rızkını böyle pis yerlerde harcayan adama çocuk verme. Var mı mesleğin, çalışıyor musun?
O kadar sindirmis ki her konuda beni ben de o kadar saf ve salağım ki buraya bende mi suç diye soruyorum. Çok haklısınız gittiği yer Cafe de yada herhangi bi yer del . İğreniyorum gerçektenBir insanın kafa dağıtmasını anlarım, bir bara gidip bir iki kadeh birşey içebilir arkadaşları ile , kadın da erkekte özgür olmalı bu konuda bana göre
Ama iş seyahati diye pavyona gidip , üstüne eşini engellemek nedir arkadaş?
Bazı erkekler gerçekten çok iğrenç...
Bu adamı baba yapmayın, sizde iş bulup çalışın bence
Bir ömür geçmez böyle
Yok kıramadım bilmem ne kızlar çok saçma Değilmi bu güya yarım saat oturup kalacakmış ya bir insan empati yapar benim annem babam yok kimsem yok yeni dusuk yaptım. Bu kadar üzgünken ben bu olanlar çok incitti beni çok üzgünüm. Yani evli kalsam bile kalbim hiç düzelmez unutamam bu olanlarıNe cahilliği ya hiç cahil değilisiniz. Evli adam bi zahmet dizini kırsın karısının yanında otursun. Arabası yokmuş ne demek ayaklarımı kırıkmış binsin otobüse metroya evine gelsin.
Siz eşinize enayi olmadığınızı bu saçma bahaneleri yemediğinizi belirtin ya kendine çeki düzen versin ya da yoluna baksın. Evli bi insanın bu tarz ortamlarda işi olamazYok kıramadım bilmem ne kızlar çok saçma Değilmi bu güya yarım saat oturup kalacakmış ya bir insan empati yapar benim annem babam yok kimsem yok yeni dusuk yaptım. Bu kadar üzgünken ben bu olanlar çok incitti beni çok üzgünüm. Yani evli kalsam bile kalbim hiç düzelmez unutamam bu olanları
Kendi isteğimle geldim diyecek hali yok ya. Bahaneler bahaneler. Aman neyse günah almıyım gece geceArkadaşlarım merhabalar kısaca şöyle bir soru sormak istiyorum sizlere eşim iş icabı Arkadaşları ile İstanbula gitti . Ben öyle çok arayip rahatsız eden biri değilim dün bi aradım ki gazınoda olduğunu anladım ben zaten zor süreçlerden geçiyorum tüp bebek tedavisi düşünüyoruz bebegim karnimda.kaybettim bisuru sey yasadim .ben anlayınca gazinoda oldugunu arkadaşlar gelince mecbur kaldım dedi yarım saat oturun ne yiyip ne içecekseniz kalkalım dedim diyor ama ortama bakınca İnternet de çok kötü ve bu beni çok incitti icerde dans eden kızlar falan . Beni haksız çıkardı benim arabam yok mecbur aniden geldik falan dedin sizlere sorum şu ben çok mu abartıyorum yada cahilim
Ya ne diyecekti evet ben isteyerek gittim karılarla eğleniyorum pavyonda mı.böyle leş erkekler çok ya maalesef ben olsam olay çıkarırdım sanırım ne demek yani.Arkadaşlarım merhabalar kısaca şöyle bir soru sormak istiyorum sizlere eşim iş icabı Arkadaşları ile İstanbula gitti . Ben öyle çok arayip rahatsız eden biri değilim dün bi aradım ki gazınoda olduğunu anladım ben zaten zor süreçlerden geçiyorum tüp bebek tedavisi düşünüyoruz bebegim karnimda.kaybettim bisuru sey yasadim .ben anlayınca gazinoda oldugunu arkadaşlar gelince mecbur kaldım dedi yarım saat oturun ne yiyip ne içecekseniz kalkalım dedim diyor ama ortama bakınca İnternet de çok kötü ve bu beni çok incitti icerde dans eden kızlar falan . Beni haksız çıkardı benim arabam yok mecbur aniden geldik falan dedin sizlere sorum şu ben çok mu abartıyorum yada cahilim