Bir derdim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geyik yapmanın nesini şikayet edicek coşmayın ya. Hakaret falan şikayet edilsin de geyik yapmak suç mu. Aşırı sıkıcı bi yer haline gelicek kk sizin bu mantığınızla

Evden bir süre uzaklaşın. Şuan evin içinde eşiniz size nasıl ve uzaklaştığınızda nasıl gözlemleyin... Çözüm sanırım şimdilik bu olabilir

Size ne desem istediğiniz yerden tutuyorsunuz.
Eşimle ailesi zaten kadınla herşeyi konuşuyorlardı belki ben yokkende konuşuyordur ama ilişki bana çok ütopik geliyor

Teşekkür ederim yani en azından böyle mantıklı yorumlar olunca mutlu oluyorum açıkçası normal insanlar olduğu için

Bakınız gelişime kapalı insan örneği
Güzel kardeşim sen kimsin ki ben senin “islibin çik kiti” demeni ciddiye alıp aaa kendimi düzeltmeliyim o zaman demeliyim? Sence ben seni ciddiye alır mıyım böyle bir konuda? Vasfın ne, titrin ne de kendinde beni değiştirebileceğine ya da gelişime kapalı olduğuma ikna edebileceğine dair güveni buluyorsun? Çok komik cidden

Hanfendi çoğunluk yardımcı olmak istemiş ama siz çözüm odaklı olmayınca konu buralara gelmiş.
Ben yardımcı olmak isteyenlere teşekkür ettim yorumları dikkate aldım çözüm odaklıyım ne yapmam gerek sizce daha ?

evınız dınlenmıyor hanımefendı .
Size ne desem istediğiniz yerden tutuyorsunuz.
Eşimle ailesi zaten kadınla herşeyi konuşuyorlardı belki ben yokkende konuşuyordur ama ilişki bana çok ütopik geliyor
esınızle aılesı kadınla zaten herseyı konusuyorsa kadın herseyı oradan bılıyor.

Geyik yapmanın nesini şikayet edicek coşmayın ya. Hakaret falan şikayet edilsin de geyik yapmak suç mu. Aşırı sıkıcı bi yer haline gelicek kk sizin bu mantığınızla
Bence siz coşmayın bi sakin. Geyik bölümü var isteyen orada dört nala koşturabilir. Bu bölümde geyik yapıldığında ban alıyorsunuz.

Forum kuralı bu. Ben böyle biliyorum en azından, yanlışsa düzeltilsin. Ki bence mantıklı bir uygulama.

dün konuda çok güzel tavsiye veren biri vardı telde konuşurken savcılığa vereceğini söyle minvalinde. konuda yazılanların hepsini yaptım diyorsunuzda bunu da yaptınız mı?
şizofren değilsiniz bence ancak öküz altında buzağı arayan bir tipsiniz belli ki. dün konunuzu okurken size yardımcı olmaya çalışan tek kişi için bile bugün kalkmış dalga geçecektiniz diyorsunuz
gerçek hayatınızda da algılarınız bu kadar zayıfsa ev sahibi sizi dinlemiyor olabilir bence.

Algım zayıf mı vallahi gülüyorum o güzel yorum dediğiniz şeyi ben uzun zaman önce yaptım zaten Allah'ım bana verdiği akıl için teşekkür ederim.eğer o güzel fikirse daha güzellerinide yaptım.

Neden imkansız?

Gerçekten üslubun çok kötü bu arada. Sadece bi tavsiyede bulunmuştum ama sen gelişime kapalı bi insan olarak aynı tas aynı hamam devam et. Ülkenin çoğunluğunu oluşturuyorsunuz zaten hiçbi şey olmaz sizin gibilere. Buraya yazıyorsun dolayısıyla yazdıklarına yorum yapma hakkımız var canımsu bunu kabullenemiyorsan yazma o zaman. Ben evine gelip kapını çalıp kudra üslubun çok kötü demedim sonuçta. Sen buraya yazarsan herkese yorum hakkı doğar. Yorumlarada sen kim oluyorsun deme özgürlüğün yok. o zaman buraya yazmayacaksın.

Kemalinin yaptığını bal gibi de biliyor. Sorun da orda zaten. Bu yüzden hışma uğradınız. Tertemiz komşu linci yapsaydınız bunlar olmayacaktı.
Katipsondan ikinci geldiniz mi neden kemalcisiniz kocanız regl olduğunuzda size çikolata alıyor diye mi hani karşılıksız sevgi falan filan bişeyler diyordunuz ?

Ben yardımcı olmak isteyenlere teşekkür ettim yorumları dikkate aldım çözüm odaklıyım ne yapmam gerek sizce daha ?
Taşınabilirsiniz veya Sizi böyle bir durumun içinde bırakan eşinizden boşanabilirsiniz dinlendiğinizi ispat edebiliyorsanız ev sahibinden şikayetçi olabilirsiniz mesela

Ya da boşver madem dinlendiğini düşünüyorsun evde aklına ne geliyorsa söyleyip seni dinleyenleri delirt

Daha farklı bir akıl istemiyorum zaten burada söylenenleri çoktan yapmıştım inanıp inanmamak size kalmış.
Ev sahibinin bana eşimin annesinin bıçaklama olayımı tuhaf geldi size anlamadım ?
Evet kayınvalidenin bıçaklama olayını nerden duydu tuhaf geldi tabiki. Çünkü bir çok kişi eşinin seni ispiyonladığını düşünüyor her konuşulani bir erkek anlatamaz aklında tutamaz. Sadece seninle ilgili şeyleri bilse neyse.

Burada söylenenleri yaptıysan madem ozaman son çare kabloların resmini çek bir bilene sor. Geri başka birşey demek kalmiyor ne diyelim biz şimdi sana herkes yazmış zaten beğenmiyorsun ki.

Bu arada eşimin yeğeni de bu tür işlerden anlıyor sana at desem atmazsin. Bari bulunduğun yerde bir bilene sor.

Algım zayıf mı vallahi gülüyorum o güzel yorum dediğiniz şeyi ben uzun zaman önce yaptım zaten Allah'ım bana verdiği akıl için teşekkür ederim.eğer o güzel fikirse daha güzellerinide yaptım.

daha güzellerinide yaptıysanız ve sonuç alamadıysanız demek ki evinizi dinlemiyor evsahibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…