• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben dün ki açtığı konuda hemen taşınmasını söyledim eşim istemiyor onu haklı buluyor dedi.

Kocanı boşa dedim haksız mıyım ? Öyle bir adam çekilir mi yahu sorun bence kocada 😏

Ama kocanın inanmaması da acaba gerçekten kadın bişeyleri kafasında kuruyor mu diye düşünmedim de değil yani. Belki öyle bir ev sahibi bile yok 🤔

Şimdi bu dediğimi konu sahibi dalga geçmek olarak anlayacak ama ciddi olarak yazıyorum.

Çünkü kocasının o kadınla ilişkisi olsa bile bu kadar annesinin bıçaklama olayına kadar anlatması pek de inandırıcı değil bence. Ses kaydı olduğuna eminse eve kamera yerleştirsin ozaman... Daha ne tür bir akıl istiyor anlamadım 🤷🏻‍♀️
Daha farklı bir akıl istemiyorum zaten burada söylenenleri çoktan yapmıştım inanıp inanmamak size kalmış.
Ev sahibinin bana eşimin annesinin bıçaklama olayımı tuhaf geldi size anlamadım ?

Ben dün ki açtığı konuda hemen taşınmasını söyledim eşim istemiyor onu haklı buluyor dedi.

Kocanı boşa dedim haksız mıyım ? Öyle bir adam çekilir mi yahu sorun bence kocada 😏

Ama kocanın inanmaması da acaba gerçekten kadın bişeyleri kafasında kuruyor mu diye düşünmedim de değil yani. Belki öyle bir ev sahibi bile yok 🤔

Şimdi bu dediğimi konu sahibi dalga geçmek olarak anlayacak ama ciddi olarak yazıyorum.

Çünkü kocasının o kadınla ilişkisi olsa bile bu kadar annesinin bıçaklama olayına kadar anlatması pek de inandırıcı değil bence. Ses kaydı olduğuna eminse eve kamera yerleştirsin ozaman... Daha ne tür bir akıl istiyor anlamadım 🤷🏻‍♀️
bende oyle dedım...
acaba esınız sıze ınanmadıgı bır rahatsızlıgınız oldugunu dusundugu ıcın mı konuyu actırmıyor kapattırıyor o yuzden laf soyletmıyor olabılır mı boyle bır ıhtımal var mı dedım,
kırmadan ozellıkle boyle yazdım...
belkıde esınızın kadınla ozel muhabbetı vardır ıkısınıde deneyın bır evde yalnızken telde konusun bırde aynı konusmayı esınız varken yapın bakalım hangısınde bılecek dedık hep yol gosterdık...
hatta oturma odası banyoya yakınsa havalandırmadan da duyabılır dedık ,ses ust kata cıkmaz alt kat duyar ustun duyması ıcın cok bagırmam gerek bıle dedı... cok enteresan sekılde her seye kapalı yanı.
sımdıde gelmıs bızı sucluyor.

Nscckts üye bana diyor ki eşim böyleydide fırsatı kaçırdın der gibi sanki ona muhtacım çok yardımcı olmak isteseydi bana özelden yardım edebilirim diye msj atardı yada bana derdi bana yazabilirsiniz diye hem diyor hemde iki msjın sonu dalga ile bitiyor ihtiyacım yok öyle yardımlara
Ee tamam işte atsana resimleri hem buraya konu açıyorsun fikir istiyorsun işi bilen resim istiyor atmiyorsun illede buraya atmak zorunda değilsin özelden at işte. En azindan gerçekten ses dinlemek içinse o kablolar güzel bir tazminat davası açın sizin arkanızda durmayan kocaya da boşanma davası açın ondan da nafaka alın ohh Misss 🤑

Hasta olsam farkına varacak kadar bilinçliyim siz açıklayın hadi kadın nasıl oluyor da kızım sesle konuşmamı bile duyup ertesi gün söylüyor üstün bilginizle açıklık getirin banyo odaya yakın değil ses ordan gitmiyor
Neden sizi dinlesinler anlamadım? Sizi dinlemek isteyen biri bunu yapıp neden kendini açık etsin?

Ee tamam işte atsana resimleri hem buraya konu açıyorsun fikir istiyorsun işi bilen resim istiyor atmiyorsun illede buraya atmak zorunda değilsin özelden at işte. En azindan gerçekten ses dinlemek içinse o kablolar güzel bir tazminat davası açın sizin arkanızda durmayan kocaya da boşanma davası açın ondan da nafaka alın ohh Misss 🤑
bu kabloların ortam ses dınlemeyle alakası yok dememden korkuyor oyle dersem baska secenegı kalmayacak cunku
ben boyle bır konu acsaydım uyenın bırı ben bu ısı bılırım resım at bakayım deseydı hemen atardım
gece 2 ye kadar bekledım esıme de kahve yaptım sohbet ede ede bekledık belkı resım atar dıye

bende oyle dedım...
acaba esınız sıze ınanmadıgı bır rahatsızlıgınız oldugunu dusundugu ıcın mı konuyu actırmıyor kapattırıyor o yuzden laf soyletmıyor olabılır mı boyle bır ıhtımal var mı dedım,
kırmadan ozellıkle boyle yazdım...
belkıde esınızın kadınla ozel muhabbetı vardır ıkısınıde deneyın bır evde yalnızken telde konusun bırde aynı konusmayı esınız varken yapın bakalım hangısınde bılecek dedık hep yol gosterdık...
hatta oturma odası banyoya yakınsa havalandırmadan da duyabılır dedık ,ses ust kata cıkmaz alt kat duyar ustun duyması ıcın cok bagırmam gerek bıle dedı... cok enteresan sekılde her seye kapalı yanı.
sımdıde gelmıs bızı sucluyor.
Neye kapalıyım ?
Sizin dediklerinizi buraya konu açmadan yaptım zaten.
Çok bağırmak gerek dediğim yere taktınız zayıf halka orası çünkü fizik bilmiyor olabilirim taktınız bayağı oraya bu sebeple tuhaf oldum yani ?
Kadınla özel muhabbeti olması imkansız ama ben burda bir fikir verildi onu küçümsememek için bir takip edeyim dedim ne deseydim aman sizde olmayacak tuhaf şeyleri yazın mı deseydim ?

Eski konularınızı bilmiyorum ama burada bazı yorum gidişatları aynı tarzda oluyor. Yani birkaç kişi dalgaya almışsa (ilk yorumlarda) sürü psikolojisi ile öyle devam ediyor. Bazı konularda fake gibi geldiği için ya da öyle olduğu için haklı olarak dalgaya alınıyor.
Siz ciddi yorum yazanlara cevap verin sadece, diğerlerini şikayet edersiniz geyik yapılıyor diye.

bu kabloların ortam ses dınlemeyle alakası yok dememden korkuyor oyle dersem baska secenegı kalmayacak cunku
ben boyle bır konu acsaydım uyenın bırı ben bu ısı bılırım resım at bakayım deseydı hemen atardım
gece 2 ye kadar bekledım esıme de kahve yaptım sohbet ede ede bekledık belkı resım atar dıye
Teşekkür ederim ama kabloyu attım eeee hadi diyelim olmadı o zaman sorun çözülecek değil mi?
Size diyorum ki kabloyu nette okudum evde öyle gereksiz kablo varsa oda ihtimal dinleme olabilir diye. Ordan geldi aklıma kabloların yoksa tüm nasıl tarayabilirim diye bir fikriniz var mı ?

Neye kapalıyım ?
Sizin dediklerinizi buraya konu açmadan yaptım zaten.
Çok bağırmak gerek dediğim yere taktınız zayıf halka orası çünkü fizik bilmiyor olabilirim taktınız bayağı oraya bu sebeple tuhaf oldum yani ?
Kadınla özel muhabbeti olması imkansız ama ben burda bir fikir verildi onu küçümsememek için bir takip edeyim dedim ne deseydim aman sizde olmayacak tuhaf şeyleri yazın mı deseydim ?
ımkansız olan sızın bahsettıgınız gıbı tesısata dınleme cıhazı yerlestırmıs olmaları

bızım soyledıklerımız ımkansız degıl, sızın dedıgınız ımkansız o yuzden sıze ımkansız deyıp baska secenekler sunduk...

esınızın kadınla herseyı konusuyor olabılmesı ımkansız degıl ,sız kendınız dedınız kocam pislik bırı dıye asla kadına laf soyletmıyor , onu tutuyor ne olursa olsun , esıme guvenmıyorum yalanları var dıye
sımdıde ımkansız dıyorsunuz bı karar verın

ne dersek sızı tatmın edecek ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X