Milletin bir yerinin derdini araştırmak size düştü evet g. bekçileri4 Aralik’ta Betahcg olcturup, 10 Aralik’ta askinda hic iliskiye girmediginizi soylemeniz.
Sahi nasil oluyor?
E daha dün olabilir takip ediyorum telefonlarına bakıyorum demiştiniz? Şimdi neden imkansız oldu birden?Neyi anlamadım hadi açıklık getirin ?
*Ev sahibi ile kırıştırıyor diyorlar imkansız.*
Benim hiç öyle bir sınıf ortamım ve öğretmenim olmadı valla. Hakim değilim mevzuya@OydarKudrAlobar
Şu alıntıladığınız kişi ve siz sizin gibiler hani ilkokulda derste öğrenciler kudurur ya sonra öğretmen gelip ya kulak çeker yada işte cetvelle vururdu eskiden sonra susarlardı. Sonra arsızlık ya yine devam ederlerdi onlara benziyorsunuz
Milletin bir yerinin derdini araştırmak size düştü evet g. bekçileri
Nscckts üye bana diyor ki eşim böyleydide fırsatı kaçırdın der gibi sanki ona muhtacım çok yardımcı olmak isteseydi bana özelden yardım edebilirim diye msj atardı yada bana derdi bana yazabilirsiniz diye hem diyor hemde iki msjın sonu dalga ile bitiyor ihtiyacım yok öyle yardımlaraMadem imkansiz neden kocaniza her firsatta pisirik,beni değil ev sahibini dinliyor diyorsunuz? Yeni evli olduğunuzu söylüyorsunuz. Her evlilikte alışma süreci vardır fakat siz alışma sürecini çoktan geçmiş eşinizi kiliflara uydurmaya baslamissiniz. Mutsuzsaniz durmayın madem...
Şüpheleri anlatip fikir istediginiz konunuzda N nscckts hanım eşinin yazılımcı ve kendisinin bu işin içinde olduğunu sizden dinleme cihazları için fotograf istediğini bile dile getirmiş siz yine istediğiniz gibi cevap vermemissiniz... Sonra insanlar alaycı olunca savunma mekanizmasi olusturuyorsunuz.
Tek tavsiyem eşinizle konuşun,sizin yaninizda değilse o zaman bırakın.
Sürtünme yoluyla hamilelik kavramını hiç duymadınız mı?4 Aralik’ta Betahcg olcturup, 10 Aralik’ta askinda hic iliskiye girmediginizi soylemeniz.
Sahi nasil oluyor?
Sarpa sardıE daha dün olabilir takip ediyorum telefonlarına bakıyorum demiştiniz? Şimdi neden imkansız oldu birden?
Cetvelle vurulduktan sonra susacak son kişilerBenim hiç öyle bir sınıf ortamım ve öğretmenim olmadı valla. Hakim değilim mevzuya
Senaryo dışına çıktık error verdiSarpa sardı
Aynen kaba organ araştırma enstitüsü siziEvet, zekayla alakali sorun var diyoruz iste. Beyinle alakali bir derdiniz var, soyluyoruz ama nato kafa nato mermer. Kaba organinizla dusunmeye devam.
Anlamak istediğiniz gibi anliyorsunuz,ben dalga geçen bir cümlesini dahi görmedim. Yardım isteyen taraf ben olsaydım yardim edebileceğini söyleyen kişilere özel mesaj atardım, karşı tarafın atması manasız olur. Yardima ihtiyacı olan benim karşımda ki degil. Biraz mantıklı düşünün. Pire için yorgan yakiyorsunuz.Nscckts üye bana diyor ki eşim böyleydide fırsatı kaçırdın der gibi sanki ona muhtacım çok yardımcı olmak isteseydi bana özelden yardım edebilirim diye msj atardı yada bana derdi bana yazabilirsiniz diye hem diyor hemde iki msjın sonu dalga ile bitiyor ihtiyacım yok öyle yardımlara
Çok merak ediyorsanız anlatalım sizede kudurdunuz galiba açıklayın isterseniz ?4 Aralik’ta Betahcg olcturup, 10 Aralik’ta askinda hic iliskiye girmediginizi soylemeniz.
Sahi nasil oluyor?
Bu kadar gülücüklü yorumu nerede görsem tanırım. Aslında sinirden krize girip, bissürü gülücük koyunca umrumda değil dalga geçiyorum ben yiaaa demeye çalışan kullanıcı yorumu.Aynen kaba organ araştırma enstitüsü siziondan konusu olmayan şeyleri araştırın yazın buraya deneyimli bekçi
allahtan kı yazdıgımız tum yorumlar sabıtNscckts üye bana diyor ki eşim böyleydide fırsatı kaçırdın der gibi sanki ona muhtacım çok yardımcı olmak isteseydi bana yardım edebilirim diye msj atardı yada bana derdi bana yazabilirsiniz diye
o gereksız kabloların resmını cekın ben bakım ne kablosu oldugunu soyleyecegım sıze
o konunuza ıkı kere boyle yazmısımo ses dınlemesıyle alakalı oldugunu dusundugu kabloların resmını gosterın bakayım ne oldugunu soyleyecegım dedım konu sahıbı bılınmezlıklere kayboldu
sessız...sedasız...
Milletin işi gücü yok çünkü burda her derdi olana özelden terapi yapacak.Nscckts üye bana diyor ki eşim böyleydide fırsatı kaçırdın der gibi sanki ona muhtacım çok yardımcı olmak isteseydi bana özelden yardım edebilirim diye msj atardı yada bana derdi bana yazabilirsiniz diye hem diyor hemde iki msjın sonu dalga ile bitiyor ihtiyacım yok öyle yardımlara
İşte onu demeyecektin psikiyatri yasaklı kelime
Ben dün ki açtığı konuda hemen taşınmasını söyledim eşim istemiyor onu haklı buluyor dedi.butun bu konular, bu ısıttıgımız hakaretler boyle soyledıgımız ıcın oldu
siper alın
Sürtünme yoluyla hamilelik kavramını hiç duymadınız mı?
Penetrasyonda hamilelik ihtimali %50 sürtünmede %100.
Üzerine gömlek atma tabiri gerçek mi oluyor?Gercekten mi? Bosunaymis bunca kan ter icinde kalmamiz. Esime soyleyeyim hemen.
Ama ben bu kullanicinin yontemini de sevdim. 0 temas ve gebelik. Temiz is.
Kan terGercekten mi? Bosunaymis bunca kan ter icinde kalmamiz. Esime soyleyeyim hemen.
Ama ben bu kullanicinin yontemini de sevdim. 0 temas ve gebelik. Temiz is.
Yine sen di mi vahşet gadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?