Daha farklı bir akıl istemiyorum zaten burada söylenenleri çoktan yapmıştım inanıp inanmamak size kalmış.Ben dün ki açtığı konuda hemen taşınmasını söyledim eşim istemiyor onu haklı buluyor dedi.
Kocanı boşa dedim haksız mıyım ? Öyle bir adam çekilir mi yahu sorun bence kocada
Ama kocanın inanmaması da acaba gerçekten kadın bişeyleri kafasında kuruyor mu diye düşünmedim de değil yani. Belki öyle bir ev sahibi bile yok
Şimdi bu dediğimi konu sahibi dalga geçmek olarak anlayacak ama ciddi olarak yazıyorum.
Çünkü kocasının o kadınla ilişkisi olsa bile bu kadar annesinin bıçaklama olayına kadar anlatması pek de inandırıcı değil bence. Ses kaydı olduğuna eminse eve kamera yerleştirsin ozaman... Daha ne tür bir akıl istiyor anlamadım
Üslubun kötü ordan kaybediyorsun...Valla yeni girdim siteye kaç gündür ne var ne yok bakayım diye, ilk konu buydu. Tamamen tesadüf
bende oyle dedım...Ben dün ki açtığı konuda hemen taşınmasını söyledim eşim istemiyor onu haklı buluyor dedi.
Kocanı boşa dedim haksız mıyım ? Öyle bir adam çekilir mi yahu sorun bence kocada
Ama kocanın inanmaması da acaba gerçekten kadın bişeyleri kafasında kuruyor mu diye düşünmedim de değil yani. Belki öyle bir ev sahibi bile yok
Şimdi bu dediğimi konu sahibi dalga geçmek olarak anlayacak ama ciddi olarak yazıyorum.
Çünkü kocasının o kadınla ilişkisi olsa bile bu kadar annesinin bıçaklama olayına kadar anlatması pek de inandırıcı değil bence. Ses kaydı olduğuna eminse eve kamera yerleştirsin ozaman... Daha ne tür bir akıl istiyor anlamadım
Ee tamam işte atsana resimleri hem buraya konu açıyorsun fikir istiyorsun işi bilen resim istiyor atmiyorsun illede buraya atmak zorunda değilsin özelden at işte. En azindan gerçekten ses dinlemek içinse o kablolar güzel bir tazminat davası açın sizin arkanızda durmayan kocaya da boşanma davası açın ondan da nafaka alın ohh MisssNscckts üye bana diyor ki eşim böyleydide fırsatı kaçırdın der gibi sanki ona muhtacım çok yardımcı olmak isteseydi bana özelden yardım edebilirim diye msj atardı yada bana derdi bana yazabilirsiniz diye hem diyor hemde iki msjın sonu dalga ile bitiyor ihtiyacım yok öyle yardımlara
Çok üzüldüm, ağlıyorum şuvan.Üslubun kötü ordan kaybediyorsun...
Neden sizi dinlesinler anlamadım? Sizi dinlemek isteyen biri bunu yapıp neden kendini açık etsin?Hasta olsam farkına varacak kadar bilinçliyim siz açıklayın hadi kadın nasıl oluyor da kızım sesle konuşmamı bile duyup ertesi gün söylüyor üstün bilginizle açıklık getirin banyo odaya yakın değil ses ordan gitmiyor
Üzülüp ağlama tabi ama azıcık gelişime açık olur insan ya. Ben böyleyim modundan çıkın artık. Sen böyle iyi değilsin demekki olma böyleÇok üzüldüm, ağlıyorum şuvan.
Ay gülen emoji koyup laf soktuğunuzu sanıyorsunuz ama olmuyor beceremiyorsunuz. saçma sapan.Kan tersizin ondan aklınız hep bu işte nerde olsa bulup yorum yapıyorsunuz aklınız kaba yerlerinizde
Yoo gayet iyiyim bence. Canım kendimÜzülüp ağlama tabi ama azıcık gelişime açık olur insan ya. Ben böyleyim modundan çıkın artık. Sen böyle iyi değilsin demekki olma böyle
bu kabloların ortam ses dınlemeyle alakası yok dememden korkuyor oyle dersem baska secenegı kalmayacak cunkuEe tamam işte atsana resimleri hem buraya konu açıyorsun fikir istiyorsun işi bilen resim istiyor atmiyorsun illede buraya atmak zorunda değilsin özelden at işte. En azindan gerçekten ses dinlemek içinse o kablolar güzel bir tazminat davası açın sizin arkanızda durmayan kocaya da boşanma davası açın ondan da nafaka alın ohh Misss
Neye kapalıyım ?bende oyle dedım...
acaba esınız sıze ınanmadıgı bır rahatsızlıgınız oldugunu dusundugu ıcın mı konuyu actırmıyor kapattırıyor o yuzden laf soyletmıyor olabılır mı boyle bır ıhtımal var mı dedım,
kırmadan ozellıkle boyle yazdım...
belkıde esınızın kadınla ozel muhabbetı vardır ıkısınıde deneyın bır evde yalnızken telde konusun bırde aynı konusmayı esınız varken yapın bakalım hangısınde bılecek dedık hep yol gosterdık...
hatta oturma odası banyoya yakınsa havalandırmadan da duyabılır dedık ,ses ust kata cıkmaz alt kat duyar ustun duyması ıcın cok bagırmam gerek bıle dedı... cok enteresan sekılde her seye kapalı yanı.
sımdıde gelmıs bızı sucluyor.
Siz beceriyorsunuz.Ay gülen emoji koyup laf soktuğunuzu sanıyorsunuz ama olmuyor beceremiyorsunuz. saçma sapan.
Gerçek yüzü neymiş ki?Bir de eşi buna gerçek yüzümü göstersem benle evlenmezdin demiş sırf şu bile çekip gitme sebebi.
Bakınız gelişime kapalı insan örneğiYoo gayet iyiyim bence. Canım kendim
Siz düşmanı uzakta aramayın.Eşimden bende şüpheleniyorum dün söyledim aptal aptal güldü olmaz diyor ama bir çok yalanı var nasıl güveniyim
Yoo sizin gibi kendimi laf sokmaya mecbur hissetmiyorumSiz beceriyorsunuz.
Teşekkür ederim ama kabloyu attım eeee hadi diyelim olmadı o zaman sorun çözülecek değil mi?bu kabloların ortam ses dınlemeyle alakası yok dememden korkuyor oyle dersem baska secenegı kalmayacak cunku
ben boyle bır konu acsaydım uyenın bırı ben bu ısı bılırım resım at bakayım deseydı hemen atardım
gece 2 ye kadar bekledım esıme de kahve yaptım sohbet ede ede bekledık belkı resım atar dıye
ımkansız olan sızın bahsettıgınız gıbı tesısata dınleme cıhazı yerlestırmıs olmalarıNeye kapalıyım ?
Sizin dediklerinizi buraya konu açmadan yaptım zaten.
Çok bağırmak gerek dediğim yere taktınız zayıf halka orası çünkü fizik bilmiyor olabilirim taktınız bayağı oraya bu sebeple tuhaf oldum yani ?
Kadınla özel muhabbeti olması imkansız ama ben burda bir fikir verildi onu küçümsememek için bir takip edeyim dedim ne deseydim aman sizde olmayacak tuhaf şeyleri yazın mı deseydim ?
Ben laf sokmuyorum bana laf sokmaya çalışanlara geri iade ediyorum.Yoo sizin gibi kendimi laf sokmaya mecbur hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?