Bir derdim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
demınde kocamla aılesı kadınla herseyı konusur cok samımı dedınız sımdı de komsu nasıl duyacak dıyorsunuz
Evet evden ayrıldım kaç defa gittim dinlendim ondan ayrıyken gayet mutluyum bu evden ayrı kalınca gayet mutluyum ama temelli ayrılacak gücü şuanda kendimde göremiyorum aile yapısı olarak
madem ayrılacak gucunuz yok kurcalamayı bırakın o adam o evden tasınmayacak . dıyardan gıdemıyorsanız geveyı gudeceksınız tamam ?

Uzaklaşınca bana yaptığı iğrenç hareketlerden pişman hareket ediyor sonrası yine aynı kanına işlemiş hainlik
Nasıl pişman oluyor mesela? Affettirmek için ne yapıyor? Düşünün bir de neden ısrar ve inatla o evde kalıyor? Ya ortak bir suçları ya da ilişkileri var, yoksa anası değil babası bacısı değil, neden illa o ev?

B bdvbdv haksızlık ediyorsun çoğunluk, özellikle N nscckts bayağı yardımcı olmaya çalıştı. Bence senin sinirlerin iyice yıpranmış artık buradakilere çatmaya başlıyorsun.
Hala diyorum teşekkür ettim daha ne yapıyım söyleyin ben dert anlatmaya geldiğim yerde dalga geçilmesine karşıyım

Zottırı vottırı taşınmaktan bıkmış olabilir
Yeni taşınmışlar oraya.

Siz anlamıyorsunuz, ayaklı gazete var evinizde, kabloya mabloya gerek yok.

Dedim ki eşim ve ailesi ev sahibi ile konuşuyorlardı herşeyi zaten.Kadın eşim kapıdan çıktığı an evin kapısını açıyordu.
Sonra biz küsünce azaldı ama hala ben yokken konuştular belki onu bilmiyorum

Ee taşın diyoruz "kocam olacak adam, kocam olacak karaktersiz ah ah" diyorsun sürekli.

Kocanı kötüleği için sevgi saygı yok diye boşan diyoruz boşamam diyorsun. Neden boşanamazsın sen boşanacam diye blöf bile yapsan o adam yola gelecek belki...

Hala diyorum teşekkür ettim daha ne yapıyım söyleyin ben dert anlatmaya geldiğim yerde dalga geçilmesine karşıyım
Hemen hemen her konuda dalga geçenler oluyor, onlara odaklanmak yerine zamanını ayırıp sorununa çözüm arayanlara odaklansan daha iyi olmaz mı ?
Ayriyeten dalga geçenleri engelleme seçeneğin de var.

Konuşuyorlar ama eşim veya ailesi geçipte ev sahibine birini bıçakladım demez kadın kovar yine onları kadın dediğin ben kaynanan konuşunca duydum

hayır tesekkur etmedınız bakınız bu konuyu actınız benımle dalga gecıyorlar dıye
boyle yapmıs olmanıza ragmen hala sıze yardımcı olmaya calısıyoruz hepımız farkında mısınız ?
belkı bırımızın komsusu bırımızın akrabasısınız ınsan oldugunuz ıcın onca suclamanıza ragmen burada durmus yardımcı olmaya calısıyoruz

sızın yolunuz yol degıl onu soyleyeyım . hem cok yıpratır hem cok yıpranırsınız bu gıdısle. cogu seyı yanlıs anlayıp yanlıs yorumluyorsunuz, mesela ben bırdaha hıcbır konunuza asla yardımcı olmayacagım . boyle boyle etrafınızda bır allahın kulu kalmaz
ben ne yapıyorum dusuncelerım hareketlerım mantıklı mı dıye bır dusunun gerekırse destek de alın, psıkologa gıdın demek hakaret degıl nıye buna bu kadar uzulup alınıyorsunuz onu da anlamıyorum oda doktor ıcınden cıkamadıgın durumda baska yonden bakmanı ogretıyor ona gıt anlat bu derdını buradan daha cok yardımcı olur

Yalvarma yakarma hediye tabi barışmam uzun sürüyor çünkü kolay kolay unutamıyorum eskisi gibi değilim yanınızda hain biri ile zorla yaşamak zor bişey yaşayan bilir ancak

Milletin derdiye dalga geçilsin demedim ben. Siz biraz hassassınız galiba. Alıngan birisiniz belliki ama bu sizin sorununuz. Burda abartan kişi sizsiniz ben değilim. Fazla kastığınızı duşunuyorum. Ciddi bi şey yazdım ciddi cevap verilmedi o zaman şikayet ederim mantığı çok saçma bence. Gerçekten ciddi bi konu olsa kimse dalga geçmez zaten ama size ciddi gelen başkası için ciddi olmayabilir. Bunu kaldıramıyorsanız sizin sorununuz.

Konuşuyorlar ama eşim veya ailesi geçipte ev sahibine birini bıçakladım demez kadın kovar yine onları kadın dediğin ben kaynanan konuşunca duydum
yooo herseyı konusuyorlar dedınız, herseyı konustugunuz bırıne ya bızım boyle bır durumumuz olmustu denebılır. ya da komsu merak edıp arastırıp ogrenmıstır . bırı hakkında bırsey ogrenmek dunyanın en basıt seyı

Blöf mü zaten biz daha yeni evliyiz ilk günlerde boşanıcam dedim ciddi tartışmalar çıktı

Kadın ben onlar evde konuşurken duydum dedi kaç defa söylemem gerek sıkıldım artık

Herşeyi konuşuyor demek birini bıçakladım haberin olsun kadar değildi

Teşekkür ettim size daha kaç defa teşekkür etmem gerek

Ama dünkü düşünceli tavrınız için tekrar teşekkür edebilirim.
Teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…