Bir derdim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geyik bölümünde insanlar rahat olsun ama bdv de şikayet edelim mantığını sevmedim. Bdv de kurumsal dil konuşulsun o zaman.

tasınamazmıs ayrılamazmıs o onerılere de hayır dıyor

Katipsondan ikinci geldiniz mi neden kemalcisiniz kocanız regl olduğunuzda size çikolata alıyor diye mi hani karşılıksız sevgi falan filan bişeyler diyordunuz ?
Oooo kafalar milyon olmuş. Ne alaka şimdi?

Hepsini yapıyorum yapıcam dinleyenleri delirtmek için baştan beri elimden geleni yapıyorum zaten kadın iyi dinlemiş belliki bana adımla seslenirdi eşime o kız diyor artık çok zoruna gitti galiba

tasınamazmıs ayrılamazmıs o onerılere de hayır dıyor
Nasıl taşınıyım eşim taşınmıyor diyorum baştan beri anlamıyormusunuz.
Ayrıca ayrılmak için yeterli güce sahip değilim.
Olsam zaten burda yorum dinlemezdim.

Aynen buraya konu açacak kadar ve eşimle aramı bozacak bir durum olsaydı hiç gurur falan yapmazdım hemen atardım.

Evden bir süre uzaklaşın. Şuan evin içinde eşiniz size nasıl ve uzaklaştığınızda nasıl gözlemleyin... Çözüm sanırım şimdilik bu olabilir
Uzaklaşınca bana yaptığı iğrenç hareketlerden pişman hareket ediyor sonrası yine aynı kanına işlemiş hainlik

Nasıl taşınıyım eşim taşınmıyor diyorum baştan beri anlamıyormusunuz.
Ayrıca ayrılmak için yeterli güce sahip değilim.
Olsam zaten burda yorum dinlemezdim.
yorum dınlemıyorsunuz kı zaten keske dınlesenız
kendınız evden bır surelıgıne ayrılın ? bırıne gıdın 1 hafta ayrı uzak kalın ? bakın durumunuza kafanız rahat edecek mı esınız sız yokken ne yapıyor ev sahıbı ne yapıyor hanı herseyı denemıssınız ya bızım bıle aklımıza gelmeyenlerı
denedınız mı bakalım ?

Aynen buraya konu açacak kadar ve eşimle aramı bozacak bir durum olsaydı hiç gurur falan yapmazdım hemen atardım.
Ya siz neden anlamıyorsunuz neden korkucam kablo gereksiz detay nette gördüm gereksiz kabloların dinlenme olabilir diye hadi kablolarda bişey yok hemen teşhis koyulacakmı tmm dinlenmiyorsun diye şimdi bu kadın kendi ağzıyla dedi kaynanan birini bıçaklamış evde konuşurlarken duydum diye kaynanam sessiz konuşur gayet böyle bir şeyi nasıl bağırarak anlatıcakta komşu duyacak?

Evet evden ayrıldım kaç defa gittim dinlendim ondan ayrıyken gayet mutluyum bu evden ayrı kalınca gayet mutluyum ama temelli ayrılacak gücü şuanda kendimde göremiyorum aile yapısı olarak

Geyik bölümünde insanlar rahat olsun ama bdv de şikayet edelim mantığını sevmedim. Bdv de kurumsal dil konuşulsun o zaman.

Kurumsal dil talebinizi yöneticilere iletin neden olmasın di mi:)

Eğer siz sizi rahatsız eden konuyu buraya yazdığınızda üzerinden geyik yapılırsa o geyiğe katılıp gülün. Başkası rahatsız olup şikayet etsin konusuyla ya da kendisiyle dalga geçildiği için. Bakın iki yönlü çözüm. Bence mantıklı. Evet bence.

Bende tmm dedim aklımda ama o kadarını yapamaz kadın kocası hep evde hemen yanında oğlu var nasıl ilişki yaşayacaklar adam ödlek oğlu şizofren kadın istese benim eşim yapamaz korkusundan
Eşinizle ilgili birşey düşünmedim net söyleyeyim. Ya duvarlar falan ince dinliyor vveya siz çok hassaslastınız bu konuda her hareketinden bir ima seziyorsunuz

Kimsede seni silah zoruyla orda oturtmuyor değil mi?

Kocana zaten her lafı söyledin ne karakter bıraktın nede insanlık seni o eve bağlayan kocan değil sevgi de kalmamış yani boşan ozaman.

Bu anlattıkların gerçek ise nasıl o evde korkmadan duruyorsun ki.? Bu kadın seni ozaman öldürebilir... Kendi canını da düşünmüyorsun hâlâ kocam da kocam dersin

Kocam da kocam mı diyorum?
Nerden tutuyorsunuz hayret bir üstte yazdığımı okuyun.
Korkmuyorum bu yaşıma kadar korkmadım kimseden Allah'tan başka ancak cürmü kadar yer yakar.
Taşınamıyorum , boşanamıyorum zaten endişelerim yetiyor birde korkumu sarsın beni.
Şu da var tabiki ben dinlenilmeyi özel hayatıma yapılan saldırıyı kabullenemiyorum sorun burda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…