Bir derdim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evinde huzurla 1 çay içemeyen de tek artınız kocişiniz diyor, ben de buna gülüyorum. Muvaffakiyetler size, daha koca yontacaksınız.
dunyaya ınsan bır kere gelıyor ve evlenırkende kendısıne bır omur tam anlamıyla es olunsun dıye evlenıyor ama bır omur kendısıne bırıyle hapıs hayatı yasatıyor , benım bu forumda anlamadıgım tek sey bu
evlenırken sonrasında sıkıntı anında bosanabılecekse evlensın kısıler ,hayatda hersey var cunku. bosanacak durumum yok dıyorlar mesela neye yok calısmıyorsan ıse gırersın gerekırse bır sure ev ıcın lazım dıye alınan harclıktan para bırıktırırsın kendını bır sekılde saglama alırsın uzun surer ama sonunda yıne kurtulursun

yanı kurtulmak ısteyen her turlu kurtulur ... sankı boyle adamlarla evlı kalarak ozellıkle kendılerını cezalandırmaya calısıyorlar ben oyle dusunuyorum

Artılarımı bu kıskanç saldırgan yeremi yazıcam siz ne safsınız
Ya he he, dünya sana karşı zaten, komşu kötü koca kötü kaynana şeytan sen desen kanatsız melek. Herkeşler seni kıskanıyor, ağzında altın kaşık, ferrarinde ağlıyorsun.

Ya he he, dünya sana karşı zaten, komşu kötü koca kötü kaynana şeytan sen desen kanatsız melek. Herkeşler seni kıskanıyor, ağzında altın kaşık, ferrarinde ağlıyorsun.
Siz kızgınlık dönemindesinizçikolatayı eşinizin burnunuza sokması lazım ağzınız durmuyor çünkü

Ama öyle deme, çok artısı varmış bi kocadan yana yüzü gülmemiş. Boşan deyince durumum yok oluyor. Aklıma mavera geldi, çok da özledim

Siz kızgınlık dönemindesinizçikolatayı eşinizin burnunuza sokması lazım ağzınız durmuyor çünkü
Mutfağı düzgün olan bir eve kiraya çıkın, o mutfakta baklava pişirsen yenmez, nasıl zehirlenmiyorsunuz orda hayret.

Kablo fotosu isteyen arkadaşlar olmuş,fotodan nasıl anlayacaksınız?çok dinleme kablosu görmüş gördüm sizi

Kablo fotosu isteyen arkadaşlar olmuş,fotodan nasıl anlayacaksınız?çok dinleme kablosu görmüş gördüm sizi
Öyle bir kablo olmadığı için atamaz. Eski pp de mutfakta iş yaparken fotosu vardı, kaldır bi tanıyan çıkar falan diyen olmuş, kaldırmış sonra, tesadüfen denk gelmiştim bi ara. Mutfak amacı dışında her şeye benziyor. Ev sahibi evin en gerekli yerine bakım yaptırmamış, paraya kıyıp kiracı mı dinleyecek? Kocasının ayaklı gazete olduğunu kabullenemiyor, ev sahibi tesisat kurdu diyor. Mesela kavgalı olduğu zaman çiçek bile almazmış, en bedava ağzı ile yalvarırmış sadece. Onun da müsebbibi kayın aile, hep doldurmuşlar adamı, kadere bak.

Sanki tartışma yaratmak için başlıK açılmış..tongaya gelmeyin hanımlar!bence bazı yerlerde susmak erdemdir. bakar ,okur geçersiniz.bence birbirimizi incitmek çok gereksiz.

Evet bu kapılar zor açılıyormuş. Bu kapıyı taktırdıktan sonra evdeykende evden çıkarken de kapı kilitlemez olmuştuk...

Kızım iki yaşına girince çelik kapıyı açar oldu panjuru da boyu yetişir oldu artık evdeyken mutlaka kilitleyip anahtarı saklar olduk...

Yani çok rahat benim gibi korkaksanız mutlaka tavsiye ederim

Maraşta çoğu eve koyarlar bundan serin olsun diye
Evet ama Akdeniz bölgesi olunca çok da serinlik olarak fark etmiyor da en azından bütün pencereler balkonlar açık olunca birde orayı açınca az da olsa havadar oluyor... Bana herşeyden önce çok güven veriyor çift kapı oluşu.

Üyeliğinizi iptal ettiniz ama konuyu okuyanlara faydası olabilir diye yazıyorum.
Konular, konulara yazılan yorumlar ve üyeler hakkında topik açmak yasaktır.

Bir konu açtığınızda sizi aşağılayan, hakaret içerikli, dalga geçilen vb yorumlar olursa, konu açarak üsluplarından hoşnut olmadığınız kişiler gibi aşağılamak ya da hakaret etmek yerine, yorumların altındaki Şikayet Et butonuna basın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…