Aynen öyle bu sitede kalıp yazmak akıl işi değil gerçekten saldırgan zinciri kopmuş hayvanlar gibi davranıyorlar bazı üyeler hariç.Her çeşit insan var malesef
dunyaya ınsan bır kere gelıyor ve evlenırkende kendısıne bır omur tam anlamıyla es olunsun dıye evlenıyor ama bır omur kendısıne bırıyle hapıs hayatı yasatıyor , benım bu forumda anlamadıgım tek sey buEvinde huzurla 1 çay içemeyen de tek artınız kocişiniz diyor, ben de buna gülüyorum. Muvaffakiyetler size, daha koca yontacaksınız.
Boşver canım sen onlarıAynen öyle bu sitede kalıp yazmak akıl işi değil gerçekten saldırgan zinciri kopmuş hayvanlar gibi davranıyorlar bazı üyeler hariç.
Artılarımı bu kıskanç saldırgan yeremi yazıcam siz ne safsınızBu arada eski pp ni görmüştüm cınım, hayatında o kadar da artı yok, hatta tek artın o kendin sövüp ellere lafını ettirmediğin kociş olabilir.
Ya he he, dünya sana karşı zaten, komşu kötü koca kötü kaynana şeytan sen desen kanatsız melek. Herkeşler seni kıskanıyor, ağzında altın kaşık, ferrarinde ağlıyorsun.Artılarımı bu kıskanç saldırgan yeremi yazıcam siz ne safsınız
Siz kızgınlık dönemindesinizYa he he, dünya sana karşı zaten, komşu kötü koca kötü kaynana şeytan sen desen kanatsız melek. Herkeşler seni kıskanıyor, ağzında altın kaşık, ferrarinde ağlıyorsun.
Ama öyle deme, çok artısı varmış bi kocadan yana yüzü gülmemiş. Boşan deyince durumum yok oluyor. Aklıma mavera geldi, çok da özledimdunyaya ınsan bır kere gelıyor ve evlenırkende kendısıne bır omur tam anlamıyla es olunsun dıye evlenıyor ama bır omur kendısıne bırıyle hapıs hayatı yasatıyor , benım bu forumda anlamadıgım tek sey bu
evlenırken sonrasında sıkıntı anında bosanabılecekse evlensın kısıler ,hayatda hersey var cunku. bosanacak durumum yok dıyorlar mesela neye yok calısmıyorsan ıse gırersın gerekırse bır sure ev ıcın lazım dıye alınan harclıktan para bırıktırırsın kendını bır sekılde saglama alırsın uzun surer ama sonunda yıne kurtulursun
yanı kurtulmak ısteyen her turlu kurtulur ... sankı boyle adamlarla evlı kalarak ozellıkle kendılerını cezalandırmaya calısıyorlar ben oyle dusunuyorum
Mutfağı düzgün olan bir eve kiraya çıkın, o mutfakta baklava pişirsen yenmez, nasıl zehirlenmiyorsunuz orda hayret.Siz kızgınlık dönemindesinizçikolatayı eşinizin burnunuza sokması lazım ağzınız durmuyor çünkü
bende o uyeye benzettım ne yalan soyleyeyımAma öyle deme, çok artısı varmış bi kocadan yana yüzü gülmemiş. Boşan deyince durumum yok oluyor. Aklıma mavera geldi, çok da özledim
Yeni üye olmadığı belli ama, 1 tek çocuk ile alakalı konum var, kocişimi bilmesi tesadüf olamazbende o uyeye benzettım ne yalan soyleyeyım
Öyle bir kablo olmadığı için atamaz. Eski pp de mutfakta iş yaparken fotosu vardı, kaldır bi tanıyan çıkar falan diyen olmuş, kaldırmış sonra, tesadüfen denk gelmiştim bi ara. Mutfak amacı dışında her şeye benziyor. Ev sahibi evin en gerekli yerine bakım yaptırmamış, paraya kıyıp kiracı mı dinleyecek? Kocasının ayaklı gazete olduğunu kabullenemiyor, ev sahibi tesisat kurdu diyor. Mesela kavgalı olduğu zaman çiçek bile almazmış, en bedava ağzı ile yalvarırmış sadece. Onun da müsebbibi kayın aile, hep doldurmuşlar adamı, kadere bak.Kablo fotosu isteyen arkadaşlar olmuş,fotodan nasıl anlayacaksınız?çok dinleme kablosu görmüş gördüm sizi
Evet bu kapılar zor açılıyormuş. Bu kapıyı taktırdıktan sonra evdeykende evden çıkarken de kapı kilitlemez olmuştuk...ayyy bu kapı cok ıyı bende gordum bırkac kısıde gazıanteplıyım burası da yazın sıcak ya... yazın kapıyı acıyorlar bu demır kapı kapalı sadece hava akısı ıcın ... cok mantıklı gelıyor bana bu kapılar evet kolay acılmıyor bunlar
Evet ama Akdeniz bölgesi olunca çok da serinlik olarak fark etmiyor da en azından bütün pencereler balkonlar açık olunca birde orayı açınca az da olsa havadar oluyor... Bana herşeyden önce çok güven veriyor çift kapı oluşu.Maraşta çoğu eve koyarlar bundan serin olsun diye
Önceki konularında ciddi ciddi öneride bulunanları ciddiye almamış gelmiş yeniden olay çıkarmak adına yeni bir başlık açıyor. Konu da millete laf sokma yani.Her çeşit insan var malesef
Üyeliğinizi iptal ettiniz ama konuyu okuyanlara faydası olabilir diye yazıyorum.Evet bir derdimiz var yazıp anlatıyoruz.
Neden burada inanmıyorum sonra rahatsız ve ya dalga geçme tarzı yorumlar var.
İnanmıyorsanız yazmayın ,rahatsız diyorsanız sizin iç dünyanızda ki rahatsızlığınızın yansıması belki ayrıca dalga geçeceksiniz yeri burası değil.
Bu bile ne kadar düşük aşağı bir düşünce tarzı. Neden burada saygı yok ?
İnsanlar size fikir danışıyor saçma sapan hakaretlerinize maruz kalmak için yazmıyor.
Bir konu açılıyor millet hemen konu sahibine saldırıyor.
Düzgün yorum yapanlara saygım var.
Ama diğerleri bayağı aşağı asıl komik ve düşük dalga geçilesi bu kafa yapısındaki insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?