İşte siz alttan alt verdiniz msjı çok çektim diye anladık onu bizEe hani demin çekmemiştim yaçektim mi çekmedim mi karar ver.
Yoo hiç hakaret etmedik biz siz öyle anladınız. Mesela siz beni kendi kafanıza göre yaftaladınız bu doğru mu sizce dedim her mesaja dönen siz anında arazi
Sizin ki kadar güzel değil içmeden sarhoşsunuz sabah sabahBen kimseyi tanimam etmem,herkesin kafası kendine güzel sizin ki gibi
Hangi derdimi mesela, bakın kendi kendinizi ele veriyorsunuz köşeye sıkıştınız ve saçmalamaya başladınız aklınız sıra insanları tahrik edip edip "hüüü bana şunu dedi bunu dedi" diyeceksinizÇok mu çektiniz teyze benden daha dertlisiniz galibakonuya bunuda sıkıştırdınız siz ve dertlerinizi
Keşke bazı şeyleri anlayabilsenİşte siz alttan alt verdiniz msjı çok çektim diye anladık onu biz
Teveccühünüz..Sizin ki kadar güzel değil içmeden sarhoşsunuz sabah sabahyorumlarınızla çok katkıda bulundunuz
Hala sömürü peşindesiniz ben kimseye yapmadım fikir almaya geldim siz alttan alta çok çektim dediniz okuyan anlar zatenHangi derdimi mesela, bakın kendi kendinizi ele veriyorsunuz köşeye sıkıştınız ve saçmalamaya başladınız aklınız sıra insanları tahrik edip edip "hüüü bana şunu dedi bunu dedi" diyeceksiniz
Şizofreni üyeden geldi tmm işte kendi şizofren olduğu için herkese yapıştırıyorSiteye üye olduktan 3 ay sonra falan bdv nin bir derdim var olduğunu çözmüştüm. Konu sahibi direk bdv diye almış üyeliği çok enteresan. Birilerinin canı sıkılıyor burda dalga geçiyor aklınca hayal gücüyle milletle.
Nasıl bir sömürü, ev sahinin sizi dinlediğini de mi aynı bu kafayla çözdünüz. Keşke kadının haberi olsa da size iftira davası falan açsa.Hala sömürü peşindesiniz ben kimseye yapmadım fikir almaya geldim siz alttan alta çok çektim dediniz okuyan anlar zaten
Siz düşünün ben zaten burda verilen fikirlerin hepsini çoktan yapmıştım belki üstün zekalı biri çıkarda değişik bişey söyler dedim de hepsi saldırgan çıktı düşük bir şekilde boşa gelmişimHakaret içeren mesajlarınızı da şikayet ettim banlanırsanız belki düşünmeye fırsatınız olur
Semptomlar ilerlemiş ben yokken. İkinci aşama kendinin değil başkalarının hasta olduğunu düşünmek. Klinik vakaŞizofreni üyeden geldi tmm işte kendi şizofren olduğu için herkese yapıştırıyor
Aynı kafadasınız ya ev sahibi ile iyi anlaşırsınız teyzecimNasıl bir sömürü, ev sahinin sizi dinlediğini de mi aynı bu kafayla çözdünüz. Keşke kadının haberi olsa da size iftira davası falan açsa.
sen neden buna takılıyorsun ki?Evet bir derdimiz var yazıp anlatıyoruz.
Neden burada inanmıyorum sonra rahatsız ve ya dalga geçme tarzı yorumlar var.
İnanmıyorsanız yazmayın ,rahatsız diyorsanız sizin iç dünyanızda ki rahatsızlığınızın yansıması belki ayrıca dalga geçeceksiniz yeri burası değil.
Bu bile ne kadar düşük aşağı bir düşünce tarzı. Neden burada saygı yok ?
İnsanlar size fikir danışıyor saçma sapan hakaretlerinize maruz kalmak için yazmıyor.
Bir konu açılıyor millet hemen konu sahibine saldırıyor.
Düzgün yorum yapanlara saygım var.
Ama diğerleri bayağı aşağı asıl komik ve düşük dalga geçilesi bu kafa yapısındaki insanlar.
Size acıdım ama en çok da etrafınızdakilere acıdım. Neyse siz debelenip durun her mesajınıza emojiler koyun bu kadar insanın haklı çıktığı gün gibi ortada. Yapacak daha önemli işlerim var ben ve çilekeş hayatım (ay bunu demicektimSiz düşünün ben zaten burda verilen fikirlerin hepsini çoktan yapmıştım belki üstün zekalı biri çıkarda değişik bişey söyler dedim de hepsi saldırgan çıktı düşük bir şekilde boşa gelmişim
Zavallısınız orda cevap veremediniz yazdıklarıma okumanızı rağmen tabi burada sizin gibi saldırganlar varya direk pusuda bekleyenler gibi başladınız ulumayaSemptomlar ilerlemiş ben yokken. İkinci aşama kendinin değil başkalarının hasta olduğunu düşünmek. Klinik vaka
esınızın asla kadına laf soyletmedıgını sadece o komsuyu haklı gordugunu sıze konusunu bıle actırmadıgını soyleyen sızsınız degıl mıHasta olsam farkına varacak kadar bilinçliyim siz açıklayın hadi kadın nasıl oluyor da kızım sesle konuşmamı bile duyup ertesi gün söylüyor üstün bilginizle açıklık getirin banyo odaya yakın değil ses ordan gitmiyor
Hımm peki.Zavallısınız orda cevap veremediniz yazdıklarıma okumanızı rağmen tabi burada sizin gibi saldırganlar varya direk pusuda bekleyenler gibi başladınız ulumaya
Çok teşekkür ederim ancak aklı başında olgun bir insan bu yorumu yapar sizin gibi değerli akıllı insanlar gerçekten azsen neden buna takılıyorsun ki?
aralarından aklı başında yorumları seçip diğerlerini de umursama mesela.
ayrıca şöyle ki, bu söylediğin insanlar zaten gününün 24 saatini burada geçirip egosunu burada tatmin etmeye çalışan kötü insanlar. yani zaten çok normal olsa 24 saat burada yorum yazmaz.
evet hepimiz başkasına anlatamadığımız yada anlatmak istemediğimiz, o an nasıl davransak acaba diye akıl almak istediğimiz durumlar oluyor ve burası onun için gerçekten çok gerekli bir platform.
gerçek hayatta da böyledir. tezgahtaki her meyveyi sepetine doldurmuyorsan her insanı da dikkate alma derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?