• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bir derdimiz var yazıp anlatıyoruz.
Neden burada inanmıyorum sonra rahatsız ve ya dalga geçme tarzı yorumlar var.
İnanmıyorsanız yazmayın ,rahatsız diyorsanız sizin iç dünyanızda ki rahatsızlığınızın yansıması belki ayrıca dalga geçeceksiniz yeri burası değil.
Bu bile ne kadar düşük aşağı bir düşünce tarzı. Neden burada saygı yok ?
İnsanlar size fikir danışıyor saçma sapan hakaretlerinize maruz kalmak için yazmıyor.
Bir konu açılıyor millet hemen konu sahibine saldırıyor.
Düzgün yorum yapanlara saygım var.
Ama diğerleri bayağı aşağı asıl komik ve düşük dalga geçilesi bu kafa yapısındaki insanlar.
Ben size o işin öyle olmayacağını söylüyorum. Bu iş dinleme cihazı meselesi değil farklı seçenekleri değerlendirin.

Size acıdım ama en çok da etrafınızdakilere acıdım. Neyse siz debelenip durun her mesajınıza emojiler koyun bu kadar insanın haklı çıktığı gün gibi ortada. Yapacak daha önemli işlerim var ben ve çilekeş hayatım (ay bunu demicektim 🤭) gidiyoruz.
Ah zavallım hala yazıyor kendi acınacak haline teyze emojilerime neden taktınız sizin saçma yorumlarına oturup dertlenmem gerekirdi değil mi 🤣🤣🤣 doğru burda bir azınlık var ota b. gülen toplandılar 🤣🤣

Ben size o işin öyle olmayacağını söylüyorum. Bu iş dinleme cihazı meselesi değil farklı seçenekleri değerlendirin.
Bende tmm dedim aklımda ama o kadarını yapamaz kadın kocası hep evde hemen yanında oğlu var nasıl ilişki yaşayacaklar adam ödlek oğlu şizofren kadın istese benim eşim yapamaz korkusundan

Sıkıntı eşinde. Sen eşini takibe al. Alttakiler gerçekten mafya ise eşin ya onlarla birlikte iş yapıyor yada o kadınla bir ilişkisi var ...

Bunların hiç biri değilse psikiyatriye git.

Sıkıntı eşinde. Sen eşini takibe al. Alttakiler gerçekten mafya ise eşin ya onlarla birlikte iş yapıyor yada o kadınla bir ilişkisi var ...

İşte onu demeyecektin psikiyatri yasaklı kelime

butun bu konular, bu ısıttıgımız hakaretler boyle soyledıgımız ıcın oldu
siper alın

İşte sorun şu zaten normal konuda yorum yapmazsınız ama böyle dalga geçmeli laubali hır gür konularda bayağı yorum yaparsınız bari konumu okuyan arkadaşlar varsa bu üyeleri iyice tanısınlarda kaale almasınlar yarası olanlar toplandı çünkü 🤣🤣

bu uyeyı tanıyın da konularına ona gore yorum yapın arkadaslar, kafasına taktıgı komsuyu lınc ettırmek ıcın konular acıyor asla onerılerı cozum yollarını denemıyor ıstemedıgı cevabı verırsenız de bunlar oluyor haberınız olsun

Sizin anlamadiginiz bu konunuza gelene kadar diğer konularinizda şuan yorum yapan herkesin yardim etmeye çalışması ama sonrasında sizin anlamadiginizi gördükleri için birakmalari. Siz sanki çok ciddiyetli konusuyormussunuz gibi bizlere laf diyorsunuz,alemsiniz gerçekten 🥲

Sizin anlamadiginiz bu konunuza gelene kadar diğer konularinizda şuan yorum yapan herkesin yardim etmeye çalışması ama sonrasında sizin anlamadiginizi gördükleri için birakmalari. Siz sanki çok ciddiyetli konusuyormussunuz gibi bizlere laf diyorsunuz,alemsiniz gerçekten 🥲
Ben insan gibi yorum yapan herkese teşekkür ettim.
Ne o yorum yapınca her hakkı kendinizde görüyorsunuz galiba.
Hadi yorum yapanların aklına yatmadı bazı şeyler haklı oldularda ben neden kabul etmeyince haksız oldum sadece kendi istekleriyle yaptıkları yorumlar için isteseniz kırmızı halı seriyim

sen neden buna takılıyorsun ki?
aralarından aklı başında yorumları seçip diğerlerini de umursama mesela.
ayrıca şöyle ki, bu söylediğin insanlar zaten gününün 24 saatini burada geçirip egosunu burada tatmin etmeye çalışan kötü insanlar. yani zaten çok normal olsa 24 saat burada yorum yazmaz.
evet hepimiz başkasına anlatamadığımız yada anlatmak istemediğimiz, o an nasıl davransak acaba diye akıl almak istediğimiz durumlar oluyor ve burası onun için gerçekten çok gerekli bir platform.
gerçek hayatta da böyledir. tezgahtaki her meyveyi sepetine doldurmuyorsan her insanı da dikkate alma derim.
Benim hesapta üç kişi çalışıyor. 8’er saatlik üç vardiya yapıyoruz. Ben saat sekizde aldım nöbeti 4’te teslim edecem 😂

Neyi anlamadım hadi açıklık getirin ?
Ev sahibi ile kırıştırıyor diyorlar imkansız.
Eşi kocası gelini herkes yanında hadi o yorumu dikkate aldım araştırıcam dedim.
Başka ne var anlatamadığınız?
Ben ciddiyetliyim şüpheleri anlattım fikir istedim başkada birşey yok kimseye silah zoruyla yorum yaptırmadım.
Dalga geçenlere tabiki cevap vericem.

Oydar Oydar KudrAlobar KudrAlobar
Şu alıntıladığınız kişi ve siz sizin gibiler hani ilkokulda derste öğrenciler kudurur ya sonra öğretmen gelip ya kulak çeker yada işte cetvelle vururdu eskiden sonra susarlardı. Sonra arsızlık ya yine devam ederlerdi onlara benziyorsunuz 🤣🤣🤣🤣

Neyi anlamadım hadi açıklık getirin ?
Ev sahibi ile kırıştırıyor diyorlar imkansız.
Eşi kocası gelini herkes yanında hadi o yorumu dikkate aldım araştırıcam dedim.
Başka ne var anlatamadığınız?
Ben ciddiyetliyim şüpheleri anlattım fikir istedim başkada birşey yok kimseye silah zoruyla yorum yaptırmadım.
Dalga geçenlere tabiki cevap vericem.
Madem imkansiz neden kocaniza her firsatta pisirik,beni değil ev sahibini dinliyor diyorsunuz? Yeni evli olduğunuzu söylüyorsunuz. Her evlilikte alışma süreci vardır fakat siz alışma sürecini çoktan geçmiş eşinizi kiliflara uydurmaya baslamissiniz. Mutsuzsaniz durmayın madem...
Şüpheleri anlatip fikir istediginiz konunuzda N nscckts hanım eşinin yazılımcı ve kendisinin bu işin içinde olduğunu sizden dinleme cihazları için fotograf istediğini bile dile getirmiş siz yine istediğiniz gibi cevap vermemissiniz... Sonra insanlar alaycı olunca savunma mekanizmasi olusturuyorsunuz.
Tek tavsiyem eşinizle konuşun,sizin yaninizda değilse o zaman bırakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X