- 3 Haziran 2015
- 14
- 23
-
- Konu Sahibi sergioramos
Şurdaki konu başlıklarını okuyunca anladım ki,boşanma sebepleri,tartışma sebepleri vs. hepsinin ana konusu çiftlerin kendi sorunları değil meğersem ailelermiş.
Aslında çoğu çift arasında hiçbir sorun yok,
Fakat gel gör ki kaynanam şöyle,eltim böyle, görümcem şöyle vs vs.
Yok efendim kayınvalidem/kayınpederim bana şunu dedi, yok efendim görümcem sık sık bize(kardeşine) geliyor, yok efendim sen benim aileme nasıl öyle davranırsın, yok efendim eltim beni kıskanıyor vs vs.
Bu nedir yahu,
İnsan bunları okurken bunalıma giriyor,
Karı-koca kendi ailesini kurabilmesi için evlilikten önceki ailesiyle arasına mesafe koyması şart,
Bu hem damat hem de gelin için geçerli bir durum,
Bu mesafe konmadıkça karı-koca kendi ailesini kuramaz,,,
Yemin ederim şuraya bakarken bekar olsaydım evlilikten soğurdum,,,
Valla benim gözlemlediğim kadarıyla en çok sorun yaşayan ve evinin zırtına pırtına müdahale edilenler,evlenirken küloduna kadar ailelere aldırmaya çalışanlar.
E o saatten sonra ağzının içine sofra da kurulur..
Ailemizle niye mesafe koyuyoruz yahu? Eşimle aram bozulmasın diye anam babam istedikleri zaman evime gelemeyecekse kuşlar gagalasın o evliliği.
Bu tip sorunların çözümü ailelerle araya mesafe koymak değil, eşin ailesini kendi ailen gibi görmektir.
sana katılıyorum sephoraAilemizle niye mesafe koyuyoruz yahu? Eşimle aram bozulmasın diye anam babam istedikleri zaman evime gelemeyecekse kuşlar gagalasın o evliliği.
Bu tip sorunların çözümü ailelerle araya mesafe koymak değil, eşin ailesini kendi ailen gibi görmektir.
Bunların ana sebebi yine evli çiftlerin kendileri.Kişinin kendi karakteri,öncelikleri,neyi nasıl anladığı,neyi neye göre kafasında büyüttüğü ve evliliğine yansıtmasıyla alakalı.Şurdaki konu başlıklarını okuyunca anladım ki,boşanma sebepleri,tartışma sebepleri vs. hepsinin ana konusu çiftlerin kendi sorunları değil meğersem ailelermiş.
Aslında çoğu çift arasında hiçbir sorun yok,
Fakat gel gör ki kaynanam şöyle,eltim böyle, görümcem şöyle vs vs.
Yok efendim kayınvalidem/kayınpederim bana şunu dedi, yok efendim görümcem sık sık bize(kardeşine) geliyor, yok efendim sen benim aileme nasıl öyle davranırsın, yok efendim eltim beni kıskanıyor vs vs.
Bu nedir yahu,
İnsan bunları okurken bunalıma giriyor,
Karı-koca kendi ailesini kurabilmesi için evlilikten önceki ailesiyle arasına mesafe koyması şart,
Bu hem damat hem de gelin için geçerli bir durum,
Bu mesafe konmadıkça karı-koca kendi ailesini kuramaz,,,
Yemin ederim şuraya bakarken bekar olsaydım evlilikten soğurdum,,,
Kyınvalidemle,daha doğrusu eşimin ailesiyle hiçbir sorunum yok çok şükür ama,ZATEN OLMASI GEREKEN BU,
Fakat burdaki gelinlerin çoğu bundan rahatsız, kendi ailesinin gelip kalmasında sıkıntı olmuyor zaten hiçbirzaman, ve damat tarafı da bunu sıkıntı yapmıyor,
İş damat ailesinin gelip kalmasına gelince durum tam tersi işliyor, gelinler bir an önce gitseler de kurtulsam anlayışı içindeler,
Demek istediğim bu benim işte,,,
ZATEN OLMASI GEREKEN BU,
Fakat burdaki gelinlerin çoğu bundan rahatsız, kendi ailesinin gelip kalmasında sıkıntı olmuyor zaten hiçbirzaman, ve damat tarafı da bunu sıkıntı yapmıyor,
İş damat ailesinin gelip kalmasına gelince durum tam tersi işliyor, gelinler bir an önce gitseler de kurtulsam anlayışı içindeler,
Demek istediğim bu benim işte,,,
Tatlım alakası yok benim eşimin ailesi hala oğlunu bekar sanıyor.benim annemin ve babamın asla gelini yok ama onların davranışlarını kesinlikle yapmazlrdıBence gelinler çok abartıyor olur olmaz şeyi,
Kendi annesi aynı şeyleri dese sorun yapmıyorlar ama kayınvalideye gelince hemen kayınvalideden şikayetler, onu dışlamalar vs,
Biraz gerçekçi olmak lazım,,,
Bence gelinler çok abartıyor olur olmaz şeyi,
Kendi annesi aynı şeyleri dese sorun yapmıyorlar ama kayınvalideye gelince hemen kayınvalideden şikayetler, onu dışlamalar vs,
Biraz gerçekçi olmak lazım,,,
Soğuma canım her kv kp bir değil yakın oturma çok da uzak oturma yeter.Bekar olsaydim evlilikten sogurdum demissiniz dogru tespit ben soğudum:)