Bence temelde 2 sorun var, cok yuzgoz olmak ve cok kafaya takmak.
haricten gazel de okumuyorum 10 yillik evliyim, hic mi laf soylemiyor kayinvalidem kayinpederim, ooooo hepsini hafizama kaydetsem hepsi icin kin gutsem dişlerim dokulurdu. Bakiyorum millet uzuuun uzun diyalog yaziyor, nasil tutuyorsunuz aklinizda?
Takmayin yahu, caniniza yazik.
kadin gelmis 60 yasina, yasam tarzi, hayata bakisi, dogup buyudugu cografya bile benimkinden farkli, benim gibi dusunmesini beklemem aptallik olmaz mi?
Belki onun yasina geldigimde dusunme yetilerimi bile kaybedecegim, onun soyledigi sozleri, dusuncelerini dert edinemem bu gercegin farkindayken.
hele de nisan bohcasini, soz cikolatasini falan mesele yapiyorsunuz ya, yapmayin kizlar, 30 unuza varmadan saclariniz agarir, bunlar icin en guzel gunlerinizi zehir etmeyin. kimseye eyvallahiniz olmasin, kendi isinizi kendiniz yapin, beklentinizi ne kadar yuksek tutarsaniz hayal kirikligini da o kadar şiddetli yasarsiniz.
Ozetle esinizle mutluysaniz perdelerinizi herkese kapatabilir ve gayet huzurlu olabilirsiniz yeter ki eltim bana yan gozle bakti, gorumcem laf cakti, kaynanam der gibi yapti diye kendinizi doldurmayin.