- 24 Eylül 2018
- 98.298
- 294.645
- 698
Evet uzun zamandır girmemiş,rica ederim canımEvet buydu,merak etmiştim gitmemiş bayadir. İnşallah iyilerdir. Çok sağol canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet uzun zamandır girmemiş,rica ederim canımEvet buydu,merak etmiştim gitmemiş bayadir. İnşallah iyilerdir. Çok sağol canım benim
Nerdeyse,konuyu açan benim,dagilin diyecem. Yeter ki Zeynep aklansin O senin iyiliğin canım iciGerçekten çok iyisiniz
Nerdeyse,konuyu açan benim,dagilin diyecem. Yeter ki Zeynep aklansin O senin iyiliğin canım ici ♥
En güzeli unutmak.Senin o konuyu açmış olman ne kadar olağan dışıysa, onun o konuyu açmamış olması o kadar olağan dışı. Bana göre tabi. Neyse ben unuttum bile zaten, herkesin hayatı kendine :')
Benim eşimin buradaki uyelikten haberi bile yokZeynonum alakası olsa,şimdiye coktan uyleik iptali yapıp kaçmıştı. Mesajlarını kocasi okur,biri görür böyle rahatça yazamaz bence. Zeyno doğru soyliyir bana göre.
Erkeklerin ben yazmadim kuzenim yazdi lafi geldi aklima))) Nedense kuzenin yazdigina hic inanmadik)))Unutmayalım arkadaşlar kusursuz aldatma yoktur, kusursuza yakın olanlar vardır.
Gerçi Sevil Atasoy başka bir şey demişti ama bak burada da uydu.
Kahretsin ki benimkinin var, hatta arada okuyor Ooo Cheryl hanım ne güzel konu açıyorsunuz böyle falan diyorBenim eşimin buradaki uyelikten haberi bile yok
Kahretsin ki benimkinin var, hatta arada okuyor Ooo Cheryl hanım ne güzel konu açıyorsunuz böyle falan diyor
Bakma öyle dediğine bana da kızıyor arada. Herkese özelini açıyorsun, nereden biliyorsun erkek üyenin olmadığını tc mi istiyorlar diyor eşimde bundan çekiniyor dur bence.
İnsan oyle seyi soyler mi ya)))
Benimki buraya girdiyimi biliyor ama hesabim oldugunu bilmiyor
Bilse savaş cikar)))
Dogru diyor. Surekli yorum yazan uyelerin cogu erkektir kesin. Burayi erkekler kadinlardan cok okuyor)))Bakma öyle dediğine bana da kızıyor arada. Herkese özelini açıyorsun, nereden biliyorsun erkek üyenin olmadığını tc mi istiyorlar diyor eşimde bundan çekiniyor dur bence.
Geçenlerde ifşa edilmişti bir tanesi.Dogru diyor. Surekli yorum yazan uyelerin cogu erkektir kesin. Burayi erkekler kadinlardan cok okuyor)))
Benimde haberi yokİnsan oyle seyi soyler mi ya)))
Benimki buraya girdiyimi biliyor ama hesabim oldugunu bilmiyor
Bilse savaş cikar)))
Ne güzel.insansin sen ya,yorumlarını yakından takip etmeye başladım da iki gündür Allah yolunu bahtını açık etsin.Bakma öyle dediğine bana da kızıyor arada. Herkese özelini açıyorsun, nereden biliyorsun erkek üyenin olmadığını tc mi istiyorlar diyor eşimde bundan çekiniyor dur bence.
Sevgilisi doven uyeyi mi.diyorsunuz?)))Geçenlerde ifşa edilmişti bir tanesi.
Özelimize de saygıları yok
Yok meme estetiğinde olan biriydi sanırımSevgilisi doven uyeyi mi.diyorsunuz?)))
Nasil kacirmisim o olayiYok meme estetiğinde olan biriydi sanırım
Saçma sapan bir olaydı yaa :) hiç ekşınlı konu açan yok, nerde o eski fakelerNasil kacirmisim o olayi
Niye ya. Kac gundur ekşın ustune ekşın. Ekşiye bile ciktik ))))Saçma sapan bir olaydı yaa :) hiç ekşınlı konu açan yok, nerde o eski fakeler
Ahaha ya ekşınlı ama komik olsun biraz.. ben en çok karnındaki bebeğine hava aldırmaya çıkan ablayı beğenmiştim, komikti oNiye ya. Kac gundur ekşın ustune ekşın. Ekşiye bile ciktik ))))