• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Nerdeyse,konuyu açan benim,dagilin diyecem. Yeter ki Zeynep aklansin 😃 O senin iyiliğin canım ici ♥💚💜💙

Senin o konuyu açmış olman ne kadar olağan dışıysa, onun o konuyu açmamış olması o kadar olağan dışı. Bana göre tabi. Neyse ben unuttum bile zaten, herkesin hayatı kendine :')

Unutmayalım arkadaşlar kusursuz aldatma yoktur, kusursuza yakın olanlar vardır.
Gerçi Sevil Atasoy başka bir şey demişti ama bak burada da uydu.
Erkeklerin ben yazmadim kuzenim yazdi lafi geldi aklima))) Nedense kuzenin yazdigina hic inanmadik)))
İs yerimde arkadas ekledi whatsappimdan. Benim haberim yok)))
İs yerimdeki arkadas mesajlasdi telefonumdan.
Vs vs vs)))
Say say bitmez de yormayim kendimi)))

İnsan oyle seyi soyler mi ya)))
Benimki buraya girdiyimi biliyor ama hesabim oldugunu bilmiyor

Bilse savaş cikar)))
Bakma öyle dediğine bana da kızıyor arada. Herkese özelini açıyorsun, nereden biliyorsun erkek üyenin olmadığını tc mi istiyorlar diyor 🤷‍♀️ eşimde bundan çekiniyor dur bence.

Bakma öyle dediğine bana da kızıyor arada. Herkese özelini açıyorsun, nereden biliyorsun erkek üyenin olmadığını tc mi istiyorlar diyor 🤷‍♀️ eşimde bundan çekiniyor dur bence.
Dogru diyor. Surekli yorum yazan uyelerin cogu erkektir kesin. Burayi erkekler kadinlardan cok okuyor)))

Ne güzel.insansin sen ya,yorumlarını yakından takip etmeye başladım da iki gündür Allah yolunu bahtını açık etsin.

Niye ya. Kac gundur ekşın ustune ekşın. Ekşiye bile ciktik ))))
Ahaha ya ekşınlı ama komik olsun biraz.. ben en çok karnındaki bebeğine hava aldırmaya çıkan ablayı beğenmiştim, komikti o :D

Back