• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Evet 3 tane .. arkadaşıma bu siteden bahsettim oda biseyler paylaşmak istediğini söyledi bende benim hesabı kulalnmasini istemedim ve çıkış yaptık ve tekrar onu üye yaptık yeni .. kendisi konusunu yazdı ve paylaştı. Sonra ben kendi hesabıma girdim ve konuyu okudum bukadar detayı bende bilmiyordum kızdım tabiki ve kendi hesabımdan yorum yaptım.. sonra adminin yorumunu gördüm ve kendi hesabımdan çıkıp diğer hesaptan ona sorunun ne olduğunu sordum .. derdim ikinci üyelik değildi yani .. ama aynı cihazdan olduğu için ikinci üyelik sayiliyirmus bilmiyordum .. son kez söylüyorum.. benim konuyla hiç bir alakam yok. . Arkadaşımada çok kızdım.. tartıştım ve böyle bir konuyu ben izin versem benim hesaptan paylaşacaktı ve ben konunun içeriğini bilmiyordum.. ister inanın ister inanmayın..
Screenshot_20200113_161603_com.android.chrome.jpg

Bakın yorumunuzda ben yazmadım, benim telefonumu kullandı oradan açtı konuyu diyorsunuz ama Kazen abiye attığınız mesajda da konuyu telefonumdan açtı sonra bana bilgi ver arada cevap yaz dedi demişsiniz.
İnsanları şüpheye düşüren bu, Kazen abiye attığınız mesaj mı doğru yoksa burada yazdığınız mesaj mı?
Her neyse. Hakkını helal edin o veya değil bu yanlış anlaşılmaya siz sebebiyet verdiniz, keşke en başından doğruyu söyleseydiniz. Olaylar bu raddeye gelmezdi.

Eki Görüntüle 2576172
Bakın yorumunuzda ben yazmadım, benim telefonumu kullandı oradan açtı konuyu diyorsunuz ama Kazen abiye attığınız mesajda da konuyu telefonumdan açtı sonra bana bilgi ver arada cevap yaz dedi demişsiniz.
İnsanları şüpheye düşüren bu, Kazen abiye attığınız mesaj mı doğru yoksa burada yazdığınız mesaj mı?
Her neyse. Hakkını helal edin o veya değil bu yanlış anlaşılmaya siz sebebiyet verdiniz, keşke en başından doğruyu söyleseydiniz. Olaylar bu raddeye gelmezdi.
2 saattir reklami kapatmaya calisiyorum, megersem resimdeymis reklam)))

2 saattir reklami kapatmaya calisiyorum, megersem resimdeymis reklam)))
Ahaha yaa :D

C Cemrem40 bizim kötü bir niyetimiz yok.
Burada seni ne şahsen tanırız, ne de burada seninle bir diyaloğumuz oldu.. Yani hiçbirimizin sana kastı yok. Bizi kıllandıran ve şüphelendiren şey çok çok benzer hayatlar içerisinde olmanız, 3 çocuk, yaş, aynı yerde yaşama,çocukların 2sinin büyük oluşu vs vs.
Aslında bir bakıma üstüne gelinmesini de anlayabiliyorum. Çünkü sen olduğun ortaya çıktığı ve ifşalanacağın anda hemen üyelik iptali araştırmaya başladın (bunu profilinde görenler varmış, bilemiyorum). Hani çıkıp: evet arkadaşlar bu üye benim arkadaşım, ben değilim. Bende onaylamıyorum, benim telefonumdan açıp yazdı falan diyebilirdin. Ama sen olayları çok karıştırdın, en başta Kazen yazdığında dosdoğru bunları anlatsaydın kimse sana gık demezdi, arkadaşına söylenirdi.
Dediğim gibi sen kendinde yanlış hareket ettin, olayları tümüyle buraya getiren biz değiliz, hakkını helal et.

Neden kaçayım ben suçsuzum gerçekten bir alakam yok . Açtığım konular belli ve ben eminim kendimden neden kabullenmiş gibi kaybolayım ortadan. ifşa olacaksada yeterince bilgi verdim . Hay vermez olaydim telefonu . Valla her yazdigimdan bi anlam çıkarılıyor şaşırdım ne yapacagimi . Arkadaşımda allahindan bulsun çıksın inşallah ortaya .
Kendinizden eminseniz sorun yok. Ama benim tavsiyem bir daha o arkadaşınızla görüşmeyin. Yüzleştiniz mi daha sonra?

Eki Görüntüle 2576172
Konuyu o açtı benim telefonumu kullandı ve ben içeriği tam bilmiyordum otomatik olarak gris yaptık hem benim hem onun hesap ismi ve şifresi kaydedildi . Bende diyirum sonrasi ben kendi hesabıma giriş yaptım ve okudum konuyu yorum yaptım ve takibe almak için . O sırada kazen beyin yorumunu gördüm ve kendi hesabımdan cevap vermek istemedim çünkü ben aynı telefonla giriş yapıldığında ikinci üyelik olduğunu bilmiyordum. Mail adresi onundu yani arkadaşın bende girdim ve onun hesabından yazdim cevap sorun ne diye ve özele yazın dendi bende açıklama yaptım. Ben konunun içeriğini bilmiyordum ve onun için dedim hani girer ve cevap veririm yorumlara. Ama ne yorum yazdim ne ettim onun hesaptan takı kazen admin yazana kadar. Arkadaş gitmişti o sıra. Onu aradım ve azıma geleni söyledim ama esin yanında dedi kapattı telefonu . Sonra kendi hesabıma baktım millet benim ismimi atmis haklı olarak ortaya . Yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım. Eğer bi dondurma varsa seçenek olarak fecebok gibi bir süre kapatayım hesabı. Benzerlikler var ve haklisiniz yazım şekli filan . Ben sadece dedim çok noktasız kuru yazma insanlar anlamıyor sonrası bazı eleştiriler oluyor okuyamadık sıkıldık tarzı tabi benim.konulari okudu belki ondan . Ama gerçekten ben değilim olayi yasayan .

Kendinizden eminseniz sorun yok. Ama benim tavsiyem bir daha o arkadaşınızla görüşmeyin. Yüzleştiniz mi daha sonra?
Bi aradım açtı ağzıma geleni söyledim sen nasıl bir insan sin ne haltlar yemişin ve ben izin versem bu konuyu benim hesaptan açacaktın. Esin yanında şeytana uydum dedi kapattı ne okur bekle ben geleceğim sana dedi Ama asla görüşmeyeceğim susuyorum ama sırf çocuklar ve eşi için yazık olacak aileye

Abim,avukat. Bir kere demişti ki,suçlular açıklama yapar. Kendini ispata çalışma biz inansak ne olacak inanmasak ne olacak.
Konuyu o açtı benim telefonumu kullandı ve ben içeriği tam bilmiyordum otomatik olarak gris yaptık hem benim hem onun hesap ismi ve şifresi kaydedildi . Bende diyirum sonrasi ben kendi hesabıma giriş yaptım ve okudum konuyu yorum yaptım ve takibe almak için . O sırada kazen beyin yorumunu gördüm ve kendi hesabımdan cevap vermek istemedim çünkü ben aynı telefonla giriş yapıldığında ikinci üyelik olduğunu bilmiyordum. Mail adresi onundu yani arkadaşın bende girdim ve onun hesabından yazdim cevap sorun ne diye ve özele yazın dendi bende açıklama yaptım. Ben konunun içeriğini bilmiyordum ve onun için dedim hani girer ve cevap veririm yorumlara. Ama ne yorum yazdim ne ettim onun hesaptan takı kazen admin yazana kadar. Arkadaş gitmişti o sıra. Onu aradım ve azıma geleni söyledim ama esin yanında dedi kapattı telefonu . Sonra kendi hesabıma baktım millet benim ismimi atmis haklı olarak ortaya . Yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım. Eğer bi dondurma varsa seçenek olarak fecebok gibi bir süre kapatayım hesabı. Benzerlikler var ve haklisiniz yazım şekli filan . Ben sadece dedim çok noktasız kuru yazma insanlar anlamıyor sonrası bazı eleştiriler oluyor okuyamadık sıkıldık tarzı tabi benim.konulari okudu belki ondan . Ama gerçekten ben değilim olayi yasayan .

Abim,avukat. Bir kere demişti ki,suçlular açıklama yapar. Kendini ispata çalışma biz inansak ne olacak inanmasak ne olacak.
Ozman bu caba niye. Ben kendimden eminim inansanizda imalarınızda hiç bise olmayacak. Ama neden suçsuz yere suçlamayı kabul edeyim .ben açıklama yapıyorum zaten ama hepinizde bi hırs sürekli tekrar eden yorumlar ben anlamadım. Konu benim olsa kapatır giderim hesabı ne bilgi verir ne de üstelerim kapanır gider konu .

Neden susuyorsun ? Soylemedigin icin daha yazik o cocuklara bir yalanin ihanetin icinde yasiyorlar.
Nasıl söylenir böyle bi pislik . En başta kime söylemeliyim kafam okadar karışık. Eltisi ile bi samimiyetim yok kocasına nasıl söyleyim direk nasıl gireyim konuya 😭😢

Nasıl söylenir böyle bi pislik . En başta kime söylemeliyim kafam okadar karışık. Eltisi ile bi samimiyetim yok kocasına nasıl söyleyim direk nasıl gireyim konuya 😭😢
Ben kendi adima neden olayin kapatilmasini istemedigimi soyleyim size. Cunku konuyu acan sizseniz ki ben hala siz oldugunuzu dusunuyorum. 2. Uyelik cezasi size de uygulanmaliydi. Ki olayi bize de caktiran Kazendi. Ipuclari verdi mesela sizi bulmamiz icin. Kendisi sizin ozelden yazdiginiz mesaji buraya atti. Kaldi ki orda farkli burda farkli yaziyorsunuz. Burda yazan arkadasimdi diyorsunuz ozel msjda benim yazmami istedi diyosunuz. Ustune bir de konuya alayci yorum yaziyorsunuz. Normal sartlarda konu icerigini bilmediginizi soyluyosunuz. Guya ayrintisini ogrenince ona kizmissiniz. Ama alayci yorumdan da geri kalmamissiniz.
Su konuyu arkadasim acsa ve ben onun oldugunu bilsem okudugumun saskinligiyla yazacak bisey bulamam siz dalga gecmissiniz resmen halay falan. Burda da celiski var iste.
Her neyse arkadasiniz ya da siz hanginizin olayiysa bu beni alakadar etmez. Ben uzaktan ne ayip cik cik cik derim gecerim. Otesi beni baglamaz. Beni rahatsiz eden 2.uyelikle ilgili bir site kuralinin celiskili aciklamalariniza ragmen size uygulanmamasi. Ha bunun da muhattabi siz degilsiniz sonucta. Size o yuzden bu konu hakkinda baska bisey yazmayacagim.
Umarim gercekten siz degilsinizdir. Cocuklara cok uzulurum cunku. Iyi aksamlar

Bu konunun gerçekliğine inandığım için devamını da merak ediyorum ama hiçbir zaman ögrenemeyeceğim.
C Cemrem40 arkadaşına telde bağırıp çağırdığını söylüyor, arkadaşı da kendini affettirmeye çalışıyormuş.
O zaman fırsat bu fırsat yazsın buraya bu konu ile C Cemrem40 ın alakası yok diye.

Bu konunun gerçekliğine inandığım için devamını da merak ediyorum ama hiçbir zaman ögrenemeyeceğim.
C Cemrem40 arkadaşına telde bağırıp çağırdığını söylüyor, arkadaşı da kendini affettirmeye çalışıyormuş.
O zaman fırsat bu fırsat yazsın buraya bu konu ile C Cemrem40 ın alakası yok diye.
Zeynonum alakası olsa,şimdiye coktan uyleik iptali yapıp kaçmıştı. Mesajlarını kocasi okur,biri görür böyle rahatça yazamaz bence. Zeyno doğru soyliyir bana göre.

Zeynonum alakası olsa,şimdiye coktan uyleik iptali yapıp kaçmıştı. Mesajlarını kocasi okur,biri görür böyle rahatça yazamaz bence. Zeyno doğru soyliyir bana göre.
Benim eşim bir kere bile ne yazıyorsun diye telime bakmadı, erkeklerin çoğu eve gelince yemek faslı sonrasında da TV keyfi odaklı oluyorlar.
Ben sizin kadar emin konuşamıyorum bu konuda ama "arkadaşı" kendini dediğim şekilde en azından affedirebilir.

Benim eşim bir kere bile ne yazıyorsun diye telime bakmadı, erkeklerin çoğu eve gelince yemek faslı sonrasında da TV keyfi odaklı oluyorlar.
Ben sizin kadar emin konuşamıyorum bu konuda ama "arkadaşı" kendini dediğim şekilde en azından affedirebilir.
Çok ufak bir ihtimal dahi olsa göze alamadı sanirim. Bilemedim

Back