- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
Evet 3 tane .. arkadaşıma bu siteden bahsettim oda biseyler paylaşmak istediğini söyledi bende benim hesabı kulalnmasini istemedim ve çıkış yaptık ve tekrar onu üye yaptık yeni .. kendisi konusunu yazdı ve paylaştı. Sonra ben kendi hesabıma girdim ve konuyu okudum bukadar detayı bende bilmiyordum kızdım tabiki ve kendi hesabımdan yorum yaptım.. sonra adminin yorumunu gördüm ve kendi hesabımdan çıkıp diğer hesaptan ona sorunun ne olduğunu sordum .. derdim ikinci üyelik değildi yani .. ama aynı cihazdan olduğu için ikinci üyelik sayiliyirmus bilmiyordum .. son kez söylüyorum.. benim konuyla hiç bir alakam yok. . Arkadaşımada çok kızdım.. tartıştım ve böyle bir konuyu ben izin versem benim hesaptan paylaşacaktı ve ben konunun içeriğini bilmiyordum.. ister inanın ister inanmayın..
Bakın yorumunuzda ben yazmadım, benim telefonumu kullandı oradan açtı konuyu diyorsunuz ama Kazen abiye attığınız mesajda da konuyu telefonumdan açtı sonra bana bilgi ver arada cevap yaz dedi demişsiniz.
İnsanları şüpheye düşüren bu, Kazen abiye attığınız mesaj mı doğru yoksa burada yazdığınız mesaj mı?
Her neyse. Hakkını helal edin o veya değil bu yanlış anlaşılmaya siz sebebiyet verdiniz, keşke en başından doğruyu söyleseydiniz. Olaylar bu raddeye gelmezdi.