- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Olsa olsa diyeceğinize hanım kızım evladım:))) Hiçbir başlığa uymayan yazılar kısmına konu açsanız, başlasanız öykünüzü yazmaya, katılımcı arkadaşlarda devamını getirse, sizler yazsanız bizler okusak, şurası olmamış baştan yaz bakayım deyip bilmişlik taslasak olmaz mı?
Herşeyi bizden mi bekliyorsunuz, evin kızı değil misiniz yapınız efendim
Aa ben yapayım bunu o zaman. Ama bi bana kalmasın bak mizahi yazarım zaten herkes dahil olsun. Çok eskiden bir forumda yapmıştık, karnıma ağrılar giriyordu gülmekten. O kadar komik devam ediyordu ki öykü, her kafadan bir ses çıkıyordu. İşte tek sıkıntı mesela aynı anda üç üye devam ettiriyordu orada karışıyordu her şey. Bir sıraya koymak nasıl mümkün olur bilmiyorum :)
Yenileri bende bilmiyorum, kim oyuncudur kim şarkıcıdır bir fikrim yok artık, eski diziler gerçekten daha iyiydi, eski şarkılar keza öyle, şimdi maalesef senaryolar birbirinin benzeri, bir tanesi tutunca benzeri senaryolarla yenileri yapılıyor veriliyor kanallara, şarkılar deseniz artık herşey bir cihazla yapılıyor, bir çıstak hızlı veya slow hale getirilir, aynı cihazla arkaya gitar sesi, belki biraz keman, biraz batari, şarkıcı okur, seslerdeki pürüzler cihaz yardımıyla temizlenir ve piyasaya sürülür, neredeyse sesler şarkı sözleri ve müzikler bile aynı, elbette işi bilen bir eleştirmen değilim, belki haddim de değildir ama madem ben bir izleyici ve dinleyiciyim eleştirmek hakkımdır diye düşünüyorum, sesiyle, nota okuması, bestesiyle güftesiyle müziği mutfağından sahneye taşıyanlara saygı duyuyorum ama bazıları var ki canlı performansı bile sıfır, okuyamıyorlar zaten playback yapıyorlar, konserine gittiğim bilindiklerden bir tanesi beni epey hayal kırıklığına uğratmıştı, sesim konuşurken iyidir ama şarkı söyle derseniz hayatınızda bu kadar kötü berbat ötesi bir ses duyamazsınız fakat 2 çıstak, biraz sesle oynama sonrası playback şarkıcılığını yaparımEvet Meral Okay'ı da çok severdim, rahat uyusun yerinde ❤
Aynen dediğiniz gibi, çok yetenekli oyuncular kazandırdı ama artık yaşlanıyorlar. Yeni oyunculardan kimseyi tanımıyorum neredeyse, o diziler daha bi güzeldi :)
Bunu yapın nolur ya, ben de katılırım, cıvıtırsam da kovarsınız sorun yok.Haberdar edin beni de nolarr.
Seneler önce ergen arkadaşlarlarla beraber, bir forumda, Örümcek adam fantastik hikayesini baştan yazmıştık. Araknofobisi vardı ve rüyasında ak sakallı dedeyle sık sık konuşuyordu.
Bunu yapın nolur ya, ben de katılırım, cıvıtırsam da kovarsınız sorun yok.Haberdar edin beni de nolarr.
Seneler önce ergen arkadaşlarlarla beraber, bir forumda, Örümcek adam fantastik hikayesini baştan yazmıştık. Araknofobisi vardı ve rüyasında ak sakallı dedeyle sık sık konuşuyordu.
Aa tosiacığım kullanıcı adını değiştirmişEvet Meral Okay'ı da çok severdim, rahat uyusun yerinde ❤
Aynen dediğiniz gibi, çok yetenekli oyuncular kazandırdı ama artık yaşlanıyorlar. Yeni oyunculardan kimseyi tanımıyorum neredeyse, o diziler daha bi güzeldi :)
Aa tosiacığım kullanıcı adını değiştirmiş
Bakayım kulağa nasıl geliyor inessacığım diyince
Tosia hep tombiş birini andırıyordu bana, inessa narin, zayıf biri gibi
Kocacığım grip olmuş sanarsın evlerden ırak kanser oldu. Hiçbir şey yemeyip midem bulanıyor diye ortalarda geziyor. Az önce zorla ilaç aldırmaya gönderdim. Gelmiş açım diyor hazırlıyorum ayyy fenayım yiyemem diyor. Ekmek arası peynir yapıp yedirdim gözler faltaşı gibi mübarek. Bir de diyor ki yutamıyorum onuda yapayım senin yerine dedim de yuttu. Sabaha iyileşir inş 16 aylık Kıızm bu kadar nazlanmıyor ya.
Anasını bekliyorum 4 gözle aramadı bile kör olasıca. Ne var gelip baksa. Ayaklarının altına vikis sürse bende terli çamaşırları yıkasam.Ayaklarının altına vikis sür vikis :)
Anasını bekliyorum 4 gözle aramadı bile kör olasıca. Ne var gelip baksa. Ayaklarının altına vikis sürse bende terli çamaşırları yıkasam.
Ama öyle deme beni aramadan da gelip çorba yapabilir. Ona bir şey demem.Bu kaynanalar ne yapsa yaranamıyor arkadaş
Ama öyle deme beni aramadan da gelip çorba yapabilir. Ona bir şey demem.
Kocalarin da nevri döndü ne yapsınlarNe halleri varsa görsünler diyorsun dimi
Ben sabahları işe erken gidiyorum, kaynanam geliyor çocuğa bakmak için, eşim de daha işe gitmemiş oluyor beraber kahvaltı yapıyorlarmış güzel güzel her sabah.
Eşim bunu bana bir utanarak sıkılarak anlatıyor ki görsen
Ay yiyin ne yapıyorsanız yapın benim çocuğumu doyurun da dedim
Kocalarin da nevri döndü ne yapsınlar
Benimki de bazen benimle dedikodusunu yapar, ama ben başka zaman bişey söylersem hemen kiymetlenir. Genetiklerinde var demekkiBenimki gizli annecilerden. Annesi izin verse eteğinden ayrılmaz
Kendince arayı sıcak tutuyor, bizim zaten aramız iyi şükür :))
Hep bi idare etme modunda. Ama annesine küçücük bir eleştiri yöneltsem "ama o öyle demek istemedi hayatım sen yanlış anlıyorsun"der.
Bunların hepsi gizli anacı.Benimki gizli annecilerden. Annesi izin verse eteğinden ayrılmaz
Kendince arayı sıcak tutuyor, bizim zaten aramız iyi şükür :))
Hep bi idare etme modunda. Ama annesine küçücük bir eleştiri yöneltsem "ama o öyle demek istemedi hayatım sen yanlış anlıyorsun"der.
Benimki de bazen benimle dedikodusunu yapar, ama ben başka zaman bişey söylersem hemen kiymetlenir. Genetiklerinde var demekki
Ahahhahaah bende onu yazacaktımAyaklarının altına vikis sür vikis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?