- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.075
- 498
Hahah abla senle kafa kafaya verip 5 sezonluk dizi yazariz biz valla bak bunu bir dusun
Bir de oglanin dudagi hep pembemsi kirmizimsi biseyler. Bence ruj o baska aciklamasi olamaz
Kiz izledim dedim ya 3-4 bolumDiziyi bu kadar gömüp, bütün detaylara hakim olmak
Hercai dizisinin senaryosunu mu İnternet üzerinden yazmış biri? Nasıl bir dizi ki o öyle çok mu güzel ki bu kadar ses getirdi diyordum ben de.
Kiz izledim dedim ya 3-4 bolumbunlar o 3 4 bolumde olanlar. Su an dizi ne halde hic bilmiyorum ama
Sumeyye diye bir kizin yazdigi hikaye iste
Esas kiz da evde oturup popo buyuten bir ev hanimi miymis yoksaÖf şaka gibi :))
Bizim ülkeye bu lazım zaten ağa olsun silahlı adamlar olsun tamam işte
Düşünsene idrak da ağalı filan bir hikaye yazarmış, ana kötü karakteri de görümce olurmuş
Esas kiz da evde oturup popo buyuten bir ev hanimi miymis yoksa
Tutar bu
Idrakyollariiltihabi yazmaya karar verirsen yayınevi konusunda belki bir faydam olur, haberdar et
Diziyi bu kadar gömüp, bütün detaylara hakim olmak
Hercai dizisinin senaryosunu mu İnternet üzerinden yazmış biri? Nasıl bir dizi ki o öyle çok mu güzel ki bu kadar ses getirdi diyordum ben de.
Dizilerin çoğu birbirine benzer senaryoya sahip tahmin etmesi zor olmuyor, bir de seyircilerinden özür dilerim kusura bakmasınlar, resmi bir istatistik var mıdır bu konuda bilmiyorum ama annem tam bir tv müptelası dizikolik olduğundan, tv seyretmesemde konularını pek bilmesemde çoğu diziden annem sayesinde ismende olsa haberdarım zira kadın anlatır durur, Ayşe Ahmet'le kavga etti, ay kız hamile, babası oğlanı evden kovdu:)
Her neyse dizi magazin sunucusu gibi olan annem sayesinde dizilerin nabzını tuttum, nerede ağalı, acılı, gözyaşılı dizi varsa tutuyor, içinde hiçbir gözyaşı, acı olmayan dizilerde 1 sezon dahi gitmiyor 5-10 bölüm sonra kaldırılıyor.
Sosyal yaşamda yasak ilişkilere büyük tepkiler veriyoruz ama bu dizileştirilince aşıklara ağlayıp seyretme rekorları kırdırıyoruz, bahsi geçen bu dizide de esas oğlan başkasıyla evli, intikam almak için düşman ailenin kızına sahte nikah kıyıyor ve dizi seyirci rekoru kırıyor, oyuncuları görmek isteyen kadınlar izdiham yaratmış, birkaç habere denk geldim böyle, hatta o haberlerin yapıldığı gün çok daha önemli ve haber yapılması gereken bir şeyden 2 satır bahsedilirken bu dizi için çarşaf çarşaf başlıklar atılıp rekor kırdı, kadınlar bu diziye bayılıyor yazılarını görünce bir tuhaf olmuştum.
Aynen benimde seyrettiğim son ağalı dizi o:))) çok uzun bir zamandır tv bizim için ekonomi-finans ve haberleri seyretmek için açılan bir kutu, onun dışında bir işlevi yok ve eskiden haftada 1-2 dizi olurken şimdi her gün her kanalda birkaç dizi var, annemin hiç boş anını yakalayamıyorum o derece çok dizi varTam bu konunun üzerine öğle yemeğinde iş arkadaşlarım bu diziden bahsediyordu. Çok güzel, harika, entrika dolu, muhteşem bir dizi nidalarını dinledim 2 kadın arkadaşımın :))
Iyiki televizyon dışında birşeylerle vaktimi geçirebiliyorum diye şükrettim valla halime :))
Ağalı dizi furyasını çok geriden takip ediyorum izlediğim son dizi Asmalı Konak'tı
Aynen benimde seyrettiğim son ağalı dizi o:))) çok uzun bir zamandır tv bizim için ekonomi-finans ve haberleri seyretmek için açılan bir kutu, onun dışında bir işlevi yok ve eskiden haftada 1-2 dizi olurken şimdi her gün her kanalda birkaç dizi var, annemin hiç boş anını yakalayamıyorum o derece çok dizi var
Ben bizi anlamıyorum gerçekten, normalde böyle bir şeyi duysak, biri anlatsa yasak ilişki yaşayanları bir kaşık suda boğarız etmediğimizi bırakmayız, dizide yere göğe koyamıyoruz:)))
Idrakyollariiltihabi Merak ediyorum kitabın konusu ne olacak ? Ne kadar sürede böyle bir kitap biter Kitapta kendi adını mı kullanacaksın yoksa takma bir isimle mi yazacaksın ?
Kriminal roman yazsan ne güzel olur
Ne'ydi o kadının adıAy hakikaten, o Asmalı Konak'ta mesela, ağanın evin hizmetçisinden bir oğlu var. Eve gelin geliyor, hizmetçi de aynı evde yaşıyor ve hizmet ediyor onlara. Herkesin haberi var bir tek saftrik Bahar'ın yok. Öğreniyor ve onunla arkadaş oluyor sonra.
Normalde böyle birşey duysak yazıklar olsun, yuh deriz ama dizide ah Seymen ah
Ne'ydi o kadının adıo dönem ilkti değil mi ağalı dizi olarak? Başka var mıydı bilmiyorum, çok tutulunca sonunu film olarak vermeye kalkmışlardı çok kızmıştım, sonra mune sen saf mısın annem, millet cebini dolduruyor sen senden habersiz oyunculara sinir oluyorsun, bir de matah bir şeymiş gibi bir diziye kendini kaptırıyorsun
Sonra yavaş yavaş koptum tvden:) biz belgeselciyiz'ciler var ya, onlardan oldumama valla laf olsun diye, dizi seyrediyor da marjinal görünmek için belgesel seyrediyorum diyenlerden değilim, ciddi manada belgesel izleyenlerdenim, bir de psikolojik gerilim veya criminal film seyrederim, net ve net üzerinden belgesel, film izleme imkanı doğdu, tv çöp oldu :)))
Otobiyografi de güzel olur, zaten akıcı bir yazma şeklin var tutar bence. Bazı yerlerde ufak değişiklikler yaparsan ve kendi adını kullanmazsan anlaşılmaz bizler de okuruz.Ne yaptın sen yahu. Benim o kadar beynim yok ki. Kendime yetecek kadar var kriminal roman yazsam beynim abaküs dizme seviyesine geri döner. Yazık günah :)
Kitap ne kadar sürer bilmiyorum hiç yazmadım ki :) ancak ben takıntılı bir şahıs olduğum için muhtemeldir ki uzun sürer. Kendi adımı tabi ki kullanmam. Hatta ortaya bile çıkmam. Aşırı güzel olduğum için insanlara zarar vermek istemem ajskemdmr. O değil de akraba fobisi var bende. Akraba toplantılarında burayı kime yazdın, orada ne kastettin konulu incelemelere Maruz kalmak istemem. Kurgu o kurgu anlamıyor musun gerçek değil diyorum şeklinde Müge anlı tepkisi versem de, gıcık gıcık gülümseyip yok yok anladık biz derler. İntihara meylederim. Bir başka ihtimal de deli olduğumdan emin olmaları. Şu an en azından şüphe duyuyorlar sadece.
Konusu ile ilgili hala kararsızım. Önce kendimi yazmak istedim ama ifşa problemi var o yüzden vazgeçiyor gibiyim. Kurgu olur muhtemelen. Elbette değişmeyecek tek durum kadını ele alması olacak. Pis pipilileri irdeleyecek değilim ahsjsjs.
Korku dizisi mi vardı? Begüm Kütük kim? Ya ben dinazor devrindenim bana Türkan Şoray deyin, Filiz Akın deyin ben bilmiyor Begüm KütükAy aklıma melek dizisi geldi. Ülkemin ilk korku/aksiyon konulu dizisiydi. Begüm kütük oynuyordu. Benim yaşım küçüktü o zamanlar bu begüm kütük mavi gözleri ile insanları büküyordu ahsjsjs. Çok etkilenmiştim. İstanbul'un yedi tepesinden bahsediyordu. Bir de uzun saçlı doğmuştu bu kütük. Korkunç bir sahneydi benim için shsjjs.
Ne'ydi o kadının adıo dönem ilkti değil mi ağalı dizi olarak? Başka var mıydı bilmiyorum, çok tutulunca sonunu film olarak vermeye kalkmışlardı çok kızmıştım, sonra mune sen saf mısın annem, millet cebini dolduruyor sen senden habersiz oyunculara sinir oluyorsun, bir de matah bir şeymiş gibi bir diziye kendini kaptırıyorsun
Sonra yavaş yavaş koptum tvden:) biz belgeselciyiz'ciler var ya, onlardan oldumama valla laf olsun diye, dizi seyrediyor da marjinal görünmek için belgesel seyrediyorum diyenlerden değilim, ciddi manada belgesel izleyenlerdenim, bir de psikolojik gerilim veya criminal film seyrederim, net ve net üzerinden belgesel, film izleme imkanı doğdu, tv çöp oldu :)))
Heh Dicle:)))) yapımcı kadar senaristinde etkisi vardı bence, Meral Okay'ın senaryosuydu, Meral hanımın yazdığı bütün diziler tutmuştu seviyordum o kadını, öldüğünde çok üzülmüştüm, aaa Asmalı Konak deyince aklıma ne geldi, Nurgül Yeşilçay'ın dizi ve sinemaya adım atmasına, dikkat çekmesine neden olan dizi İkinci Bahar'dır, o diziyi çok sevmiştim, Yeşilçay'ın galiba ilk dizisiydi bilmiyorum, ben ilk o dizi de gördüm ve bu kızı parlatırlar dedim, neden sonra Asmalı Konak'ta çıktı karşıma, İkinci Bahar dizisinde kardeşi rolünü oynayan Ozan Güven'de sonradan parlayanlar kervanına katıldı.Dicle Dicle, meşhur Dicle
Sinema filmini seneler sonra izledim aslında fena değildi. Ben o diziyi nedense çok sevdim, Çağan Irmak yapımlarını genelde beğenirim. :)
Ben de siyasi, tarihi belgeseller izlerim ama ona bile vakit bulamıyorum artık :)
Kitap okumak daha keyifli geliyor, polisiye gerilim hayranıyım
Eşim bazen izler televizyon, adet olmuş yani açık olması yoksa boş yere duruyor evde :)
Heh Dicle:)))) yapımcı kadar senaristinde etkisi vardı bence, Meral Okay'ın senaryosuydu, Meral hanımın yazdığı bütün diziler tutmuştu seviyordum o kadını, öldüğünde çok üzülmüştüm, aaa Asmalı Konak deyince aklıma ne geldi, Nurgül Yeşilçay'ın dizi ve sinemaya adım atmasına, dikkat çekmesine neden olan dizi İkinci Bahar'dır, o diziyi çok sevmiştim, Yeşilçay'ın galiba ilk dizisiydi bilmiyorum, ben ilk o dizi de gördüm ve bu kızı parlatırlar dedim, neden sonra Asmalı Konak'ta çıktı karşıma, İkinci Bahar dizisinde kardeşi rolünü oynayan Ozan Güven'de sonradan parlayanlar kervanına katıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?