Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317

bu arada şunu söyliyeyim bu üyeye inanıyorum ben. Zira hiç ikiletmedi ve direk açıklama yaptı. Yani yok benim 2. üyeliğim vs demedi. Evet var arkadaşıma aldık diye açıklama yaptı ve sitede de aynı tutarlılıkta açıklama yapıyor tek sorun neden aynı cihaz ? Tek problem bu ! Vermeyin telefonunuzu başkalarına.

Teşekkür ederim .. ben bilmiyordum aynı cihaz sorunu filan bidaha tövbe.. gerçekten benle hiç bi alakasi yok olayın..

Iki noktalardan.. arkadşım üyelik alıp açtı yazdı demissin arkadaşının yazım şekli de böyle değilse tabi

Heyye be gardaş. Olay örgüsü falan süper ama mantıksız.

KK vicdanı inanmıyor ama.

Zira “arkadaşıyla” arasında çok benzerlik var.

Olayın içeriğini bilmiyormuş, telefonunu vermiş, sonra kendi hesabına girip olayı yeni öğrenip yorum yapmış (yanındaki arkadaşına burdan yorum yapıyor), sonra arkadaşının hesabına girmiş (şifreyle ilgili bir problemi yok)... Fasafiso.

Hayır yani bir de neden arkadaşının hesabına girmiş ki? Ne gerek varmış, konuyu kendi üyeliğinden görebildikten sonra? Hikayesinde boşluk ve tutarsızlık var.

Ayrıca, bunlar olurken profilini gizlemesi, üyelik silmeyi aratması falan durumu açıkça ortaya koyuyor. İkiletmemesi dikkate alınması gereken bir husus değil bence.

Şimdi de mağduru oynuyor. Yok bir de kendi üyeliğinden böyle bir konu açılacakmışmış da falan da filan diye.

İnsanlarla alay etmeye hakkı yok.

Şahsi kanaatim, nurtopu gibi 2. Üyelik...

Yeni uye konu acti. Kayniyla iliskisi varmis. Sonra 15 sayfa falan konuya yorum yapildi. Sonra kazen konuyu acana hitaben asil Uyeliginle konuya yazma diye uyardi. Birisi buldu bacimizi 15 sayfa yorumdan. Bazen kazen ipucu verdi. Su an hesap bilgilerini duzenliyor falan diye Zeyno hanimmis. Kazen de zaten o oldugunu onayladi basta. Sonra zeyno hanim kazenle konusup konu acanin kendisi olmadigini, arkadasinin yeni uyelik almak icin onun telefonunu kullandigini falan soylemis. Ama zeyno hanimin eski msjlarina ve konularina bakildiginda yeni uyeyle fazlaca benzer ozellikleri oldugu ortada. Yasi,cocuklarin sayisi, 2 buyuk bir kucuk cocugu oldugu ,almanyada yasamasi falan. Sonra meydana cikinca hesap bilgilerini duzenlemesi,hesap iptaline bakmasi falan da o oldugu suphelerini artirdi. Ama israrla zeyno hanim o ben degilim arkadasim diyor iste. Ortalik 56 oldu anlayacagin feslegenim. Bu kadar ozetleyebildim. Zira konu cok karisik

Teşekkür ederim canım güzel özetlemişsin ama ben şok

Ya son konuya ben inanmıyorum, evet 2. Üyelik olduğunu doğrulayabilir, evet kabul etmiş olabilir, evet aynı telefondan da giriş yapmış olabilir. Hanımefendiye buraya kadar hiçbir sözüm yok.
Yalnız bizi olaya çeken olayın aşırı derecede benzerliğiydi, Almanya'daki yaşıyorlar, yaşı aynı, çocuk sayısı aynı.. İnsanlar bundan şüphelendi,ki üyenin o olduğunu en başta ben anladım. Onu ne şahsen ne de burada tanırım, burada muhabbet etmişliğim dhai yoktur. Kimseye bir kastım yok, şahsına da hakaret edip iftira atmadım. Ama çok benzer ya çok benzer. Ha anlamadığım birşey daha var. Madem konu açtığını biliyorsunuz neden tutup kendi üyeliğiniz yorum yapıyorsunuz ve yaptığınız yorumların biri de dalga geçercesine. Madem arkadaşsınız niye dalga geçiyorsunuz, madem telefonunuzdan konu açmasına izin veriyorsunuz neden kendi üyeliğinizle yorum yapıyorsunuz. Ya hadi onu da geçtim kendi telefonunuzdan yazdığını söylüyorsunuz, insan bir dönüp bakmaz mı bu kadın ne yazıyor diye. Nereden tutsam elimde kalıyor özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon dalga geçmemiş, bir üyenin yorumuna cevap vermiş.

Ayrıca yazım tarzı da birebir aynı. 3 çocuğunun ikisinin büyük olması, birinin küçük olması.

Bir de arkadaşı konuyu açtıktan sonra buhar olup almanya semalarına karıştı galiba..

Valla kullandığı noktalara kadar aynı...
..
Gibi.
Kesinlikle bu konu boylece kapanip gitmemeli. Resmen alay ediliyor aklimizla. Ben de ayni kisi olduklarina inaniyorum. Sadece ifsa olacagini dusunemedi. Eltisi falan okur diye korktu simdi de. Belki de eltisi burdaki hesabini biliyordu. Ondan yeniisini acti. Sonra o hesabi ortaya cikinca uyelik iptaline falan bakti. Sonra arkadasimdi yazan falan dedi.
Noo.. inanmiyorum ben inanan buyursun

Ya gerçekten ne desem bilmiyorum gerçekten.. ben değilim inanıp inanmamak.sizin elinizde .. konunun benle.hic bir alakası yok ben değilim malasef arkadaşım ve gerçekten ben bu konuyu bu şekilde açacağını bilmiyordum. Tek hatam telefonumu kullanmasına izin vermek oldu . Arkadaşımın küçük dedidigui çocuğu 9 yasinda. El insaf benim oğlum daha 3 e yeni girdi daha 2 sene önce 1 yasinda olan bi çocukla ve eşimin ailesi ile yaşarken bunları nasıl yansıyabilirim . Inşallah olay ortaya çıkar o da öder hatasının bedelini . Son kez yazıyorum inanıp inanmamak size kalmış. Evet yorum yaptım konuyu takip etmek acısından. Telefon benim olduğu için bu konunun içine çekildim malasef keşke vermeseydim ama gerçekten konunun içeriğini bende bilmiyordum .

Arkadaşınızın telefonu yok mu? Neden sizin telefonu kullandı? Kusura bakmayın ama bu eskorta mesaj atıp eşine arkadaşım attı diyen kocanın durumu gibi, böyle bir konu vardı. Ayrıca yazım şekliniz, imla kurallarını ihlal ediş şekliniz falan aynı. Önce konuyu sonra bu yorumunuzu okuyun anlarsınız.

+10000000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…