- 15 Haziran 2017
- 4.319
- 12.264
- 158
Seninkine baktim,yok sorunSitede sorun mu var? Uyelerin profiline bakamiyorum, hemen nikden atiyor beni, giris yapmami istiyor. Giris yapiyorum ama yine ayni sorun malesef.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninkine baktim,yok sorunSitede sorun mu var? Uyelerin profiline bakamiyorum, hemen nikden atiyor beni, giris yapmami istiyor. Giris yapiyorum ama yine ayni sorun malesef.
bende de her uyede olmuyor, bazilarinda oluyor. Anlamadim.Seninkine baktim,yok sorun
Kapalı olduğunu gördüm iştebende de her uyede olmuyor, bazilarinda oluyor. Anlamadim.
Benim sayfam kapali
tesekkur ederim sorumu çozmeye calistiginiz icinKapalı olduğunu gördüm işte
Kesinlikle o ve korktuu kacti
Konuyu ben yazmadım benimle alakası yok .. neden alamıyorsunuz.. eşimin ailesi ile yaşıyorum o manyakça şeyleri taşıyacak ne vaktim var ne bişeyim.. nasıl bukadar emin olabiliyorsunuz Kazen Lütfen bakarmısınız
Ben burdayım.halen kaçmadım ve konunun benimle alakası yok..Kesinlikle o ve korktuu kacti
Insallah uyedir eltisi buraya. Cunku baya ayrinti vermis. Dogum gunu,sampanya almalar falan..
Arkadasinin da mi 3 tane cocugu var? Merak ettim ona neler soyledin ?Ben burdayım.halen kaçmadım ve konunun benimle alakası yok..
Konu ne ki bugun hic ugrayamadim kk ya
Evet 3 tane .. arkadaşıma bu siteden bahsettim oda biseyler paylaşmak istediğini söyledi bende benim hesabı kulalnmasini istemedim ve çıkış yaptık ve tekrar onu üye yaptık yeni .. kendisi konusunu yazdı ve paylaştı. Sonra ben kendi hesabıma girdim ve konuyu okudum bukadar detayı bende bilmiyordum kızdım tabiki ve kendi hesabımdan yorum yaptım.. sonra adminin yorumunu gördüm ve kendi hesabımdan çıkıp diğer hesaptan ona sorunun ne olduğunu sordum .. derdim ikinci üyelik değildi yani .. ama aynı cihazdan olduğu için ikinci üyelik sayiliyirmus bilmiyordum .. son kez söylüyorum.. benim konuyla hiç bir alakam yok. . Arkadaşımada çok kızdım.. tartıştım ve böyle bir konuyu ben izin versem benim hesaptan paylaşacaktı ve ben konunun içeriğini bilmiyordum.. ister inanın ister inanmayın..Arkadasinin da mi 3 tane cocugu var? Merak ettim ona neler soyledin ?
Konunun adu kaynimla yasak aşk . Mesaj gönderimine kapalı şu an daKonu ne ki bugun hic ugrayamadim kk ya
Merak ettim simdi etiketler misiniz acaba konuya beni
İkinizde .. Kullanıyorsunuz. Bu tesadüf mü?Evet 3 tane .. arkadaşıma bu siteden bahsettim oda biseyler paylaşmak istediğini söyledi bende benim hesabı kulalnmasini istemedim ve çıkış yaptık ve tekrar onu üye yaptık yeni .. kendisi konusunu yazdı ve paylaştı. Sonra ben kendi hesabıma girdim ve konuyu okudum bukadar detayı bende bilmiyordum kızdım tabiki ve kendi hesabımdan yorum yaptım.. sonra adminin yorumunu gördüm ve kendi hesabımdan çıkıp diğer hesaptan ona sorunun ne olduğunu sordum .. derdim ikinci üyelik değildi yani .. ama aynı cihazdan olduğu için ikinci üyelik sayiliyirmus bilmiyordum .. son kez söylüyorum.. benim konuyla hiç bir alakam yok. . Arkadaşımada çok kızdım.. tartıştım ve böyle bir konuyu ben izin versem benim hesaptan paylaşacaktı ve ben konunun içeriğini bilmiyordum.. ister inanın ister inanmayın..
TeşekkürlerKonunun adu kaynimla yasak aşk . Mesaj gönderimine kapalı şu an da
Kendi hesabından yorum yaptın, adminin yorumunu görünce arkadaşının(!) hesabına girdin çünkü şifresi de vahiyle inmişti sana. Konuştukça batıyosun bence. Zaten yazım tarzınız aynı .. kullanımınız olsun yaşlarınız olsun çocuklarınız olsun. Bunlar aynı hadi onu da geçtim; arkadaşına diyelim ki bahsettin siteden, kendi teli yok muydu da senden açsın hesabı? Bayaa da uzun yazmış konuyu yarım saat telini neden gasp etsin ki kadın kendi telinden yazmak varken. Umarım cidden bu olay büyür de çıkar meydana eltin ve kocan mahvetsinler sizi de gör bakalım o yasak aşkınıza noluyo? Beni beni bihterini... dersin ortalarda.Evet 3 tane .. arkadaşıma bu siteden bahsettim oda biseyler paylaşmak istediğini söyledi bende benim hesabı kulalnmasini istemedim ve çıkış yaptık ve tekrar onu üye yaptık yeni .. kendisi konusunu yazdı ve paylaştı. Sonra ben kendi hesabıma girdim ve konuyu okudum bukadar detayı bende bilmiyordum kızdım tabiki ve kendi hesabımdan yorum yaptım.. sonra adminin yorumunu gördüm ve kendi hesabımdan çıkıp diğer hesaptan ona sorunun ne olduğunu sordum .. derdim ikinci üyelik değildi yani .. ama aynı cihazdan olduğu için ikinci üyelik sayiliyirmus bilmiyordum .. son kez söylüyorum.. benim konuyla hiç bir alakam yok. . Arkadaşımada çok kızdım.. tartıştım ve böyle bir konuyu ben izin versem benim hesaptan paylaşacaktı ve ben konunun içeriğini bilmiyordum.. ister inanın ister inanmayın..
Ben değilim onun icin çıkarsa çıksın konu ben kedimde eminim .. inanıp inanmamak size kalmış.. benim telefondan giris yapti .. ben biliyorum kendimi için rahat .. benlik hiç bise yok ortada ..Kendi hesabından yorum yaptın, adminin yorumunu görünce arkadaşının(!) hesabına girdin çünkü şifresi de vahiyle inmişti sana. Konuştukça batıyosun bence. Zaten yazım tarzınız aynı .. kullanımınız olsun yaşlarınız olsun çocuklarınız olsun. Bunlar aynı hadi onu da geçtim; arkadaşına diyelim ki bahsettin siteden, kendi teli yok muydu da senden açsın hesabı? Bayaa da uzun yazmış konuyu yarım saat telini neden gasp etsin ki kadın kendi telinden yazmak varken. Umarım cidden bu olay büyür de çıkar meydana eltin ve kocan mahvetsinler sizi de gör bakalım o yasak aşkınıza noluyo? Beni beni bihterini... dersin ortalarda.
Peki size bir şey soracağım yazdıklarınız doğru diyelim. Neden böyle rezil biriyle arkadaşlık yapıyorsunuz?Telefon benim. Bende kaldı ve o benden
Ben değilim onun icin çıkarsa çıksın konu ben kedimde eminim .. inanıp inanmamak size kalmış.. benim telefondan giris yapti .. ben biliyorum kendimi için rahat .. benlik hiç bise yok ortada ..
Ben bilmiyordum ya anlatamıyorum galiba .. ilişkiden haberim yoktu .. zaten görusmuyecegim birdaha umarım.cikar ortaya .. inşallah çıksın da zaten böyle bisey yapması etmesi inanın bende şaşırdım.. ve bu kadar uzun zaman sürmesi.. tüm aileye yazık olacak .. şimdi biliyorum ve bende kararsizim söylemeyi bile düşünüyorum olayı anlatmayı yani .. zaten şoktayım birde savunma yapıyorum benle alakası olmayan bi olay hakkındaPeki size bir şey soracağım yazdıklarınız doğru diyelim. Neden böyle rezil biriyle arkadaşlık yapıyorsunuz?