Ben uygulamadan giriyorum mudurum. Onu nasıl yapcez??
Bugün siteye giriş yapmadan evvel cihazınızın net geçmişini sildiniz mi? Net geçmişlerini silip tekrar deneyin, dün gece sizler gibi bende sorun yaşadım, ilerleyemediğimden siteden çıkış yapmıştım ama bugün şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım.
Uygulamadan çıkıyoruuuuuuz :) ve tarayıcı üzerinden giriş yapıyoruz, mümkünse tarayıcıdan girişi sık kullanılanlarımız, favorilerimiz gibi alanlara kaydediyoruzBen uygulamadan giriyorum mudurum. Onu nasıl yapcez??
Evet "bağzen" böyle aksiyonsuz geçiyor neyse takipte kalalımDedi-kodu yapan da yok, aşiri sessizlik
"bağzen"?Evet "bağzen" böyle aksiyonsuz geçiyor neyse takipte kalalım
Bir başlıkta bağzen bayağı bir konu olmuştu."bağzen"?
Malesef kacirmisim o konuyu.Bir başlıkta bağzen bayağı bir konu olmuştu.
Anlatımınıza bakılırsa konuların Takip etme, anket vb düzenleme seçenekleriyle videoların birbirine mesafesi yakın, bu durumda sanırım siz telefondan giriş yapan birisiniz çünkü tablet pc gibi cihazlarda böyle bir sorun yaşanmıyor, emojiler için bir şey diyemem, o site kaynaklı olmayabilir belki kullandığınız tarayıcıya bağlı bir teknik problem olabilir, iOS işletim sistemi kullanan bir tabletten giriş yapıyorum, iOS'un kendi tarayıcısını kullandığım için emojilerim de sorun yok şu anBir şey soracağımMune .
Forum sayfasinda yazdığım bir konuyu takipten çıkarmak istiyorum her tıkladığımda üstteki YouTube videosu ( İsminizin Hikayesi ) açılıyor( 1 kere değil belki 20 kere ) gelen bildirimlere bakmak istiyorum ya tıklayıp bakamıyorum ya da yine bu video açılıyor.
Bir de şu an yazdığım mesajda smileyleri kullanamıyorum.
Bunların bir çözümü var mı ?
Düzenleme: bakın bu mesajı bile gönderdikten sonra takibi bırak yapacaktım olmuyor yine video açılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?