Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Ben uygulamadan giriyorum mudurum. Onu nasıl yapcez??

Ay link birakmaya calistim ama becerdim mi bilmiyorum kizlar. Pislik kadin nasil dovuyor el kadar bebeyi ya icim gitti nasil bulunur bu pislik kadin acaba ? Hos bulunsa ne yapilir ? Elinden alirlar mi sanki? Basim agriyor izledigimden beri. O ceken ben olacaktim ki ayni oyle yerlerde suruklerdim o kadini sacindan tutup
Tahammul edemiyorsan neden dogurursun anlamam ki ? Gece gece sinirlerim oynadi ya

Arkadaşlar birşey sorabilir miyim siteye bayadır girmiyodum da ben, eskiden girdiğimde gif özelliği vardı buraya gif ekleyebiliyordum şimdi yapamıyorum siteden kalktımı acaba bu özellik bilgisi olan varmı? Deniyorum oynamıyor çünkü koyduğum gifler.

Bir şey soracağım MuneMune hesabı doğrulanmış üye. .
Forum sayfasinda yazdığım bir konuyu takipten çıkarmak istiyorum her tıkladığımda üstteki YouTube videosu ( İsminizin Hikayesi ) açılıyor( 1 kere değil belki 20 kere ) gelen bildirimlere bakmak istiyorum ya tıklayıp bakamıyorum ya da yine bu video açılıyor.
Bir de şu an yazdığım mesajda smileyleri kullanamıyorum.

Bunların bir çözümü var mı ?

Düzenleme: bakın bu mesajı bile gönderdikten sonra takibi bırak yapacaktım olmuyor yine video açılıyor.

Anlatımınıza bakılırsa konuların Takip etme, anket vb düzenleme seçenekleriyle videoların birbirine mesafesi yakın, bu durumda sanırım siz telefondan giriş yapan birisiniz çünkü tablet pc gibi cihazlarda böyle bir sorun yaşanmıyor, emojiler için bir şey diyemem, o site kaynaklı olmayabilir belki kullandığınız tarayıcıya bağlı bir teknik problem olabilir, iOS işletim sistemi kullanan bir tabletten giriş yapıyorum, iOS'un kendi tarayıcısını kullandığım için emojilerim de sorun yok şu an

Videoyla konu arasındaki mesafe çok mu yakın? Ekran görüntüsü alabilirseniz çok iyi olur, Kazen ve CurlyCurly hesabı doğrulanmış üye. 'e ekran görüntüsünü atarsanız iyi olur, eğer video konular ve gelen bildirimlere tıklayacak şekilde konumlanmışsa belki mesafe ayarlaması yapabilirler.

Bende telefondan giriyorum malesef mesafeler o kadar yakinki yazdigimi gormeden yaziyorum reklamlardan ve de baska yerleri tikliyorum surekli keske duzelse

Emojiler neden görünmüyor olayını çözdüm, belki aynı sorunu yaşayan olursa yazayım.
Mesaj yazarken yukarda çiçek gibi bir şey var, çiçeğe yanlışlıkla basmışım herhalde, turuncu renk olursa emoji gözükmüyor ama üzerine tıklayınca siyah olursa gözüküyor.

Niyetin ciddi değilse oyalama beni gökmen öküz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…