- 28 Mayıs 2021
- 1.534
- 611
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Yaşınız kaç, sizin çocuğunuz var mı?İyi bayramlar kızlar, bir yıl önce eşimden ayrılmıştım,bayramda evli çoluk çocuklu insanları görünce içime bir şeyler battı.Sanki benim hiç yuvam olmayacakmış gibi , sevilmeyecekmişim gibi . Bazı eski eşle ilgili güzel anılar geliyor tatil vs içime bir şeyler oturuyor
Teşekkür ederim çocuğum yok evet atlattım gibi oluyorum ama bazen yine belirsizlik beni içine çekiyor.Yaşınız kaç, sizin çocuğunuz var mı?
Boşandıktan sonra insanın kendisini toparlayabilmesi zaten bir yılı buluyor. Yani daha da az olabilir ama en azından ben kendimden biliyorum, 1 yıl sonra çok daha iyiydim.Tabii benim aldatılmış olmamında verdiği bir travma da vardı. Belki o olmasa daha az surerdi.
Tabii kimse bosanmak icin evlenmiyor ve doğal olarak bosanmakla düzeniniz bozuluyor, umutlarınız yıkılmış oluyor..kolay degil.. Bu durum insanı belirli bilir dönem elbette ki etkiler....dışarıdaki mutlu insanları gördüğünde üzer vb durumlar.. Ama korkularinizin esiri olmsyin.
Bu duygular normal, endişeler de normal. Ben de taşıyorum. Ama bunca senedir yalnız olmama rağmen ki bir taraftan benim seçimim yslnizlik. Çünkü bir kız çocuk annesiyim. Endişelerim korkularım da var ve birine güvenmek çok daha zor. Ama ben bile tamamen umudum yitirmiş değilim. Lütfen hislerinizin tamamen gereksiz endişeler olduğunu, en azından çok haklı endişeler olmadığını düşünün. Yoksa yanlis insanı can simdi gibi gorebilirsiniz. Allah hakkınızda hayırlısını nasip eylesin, bizim durumumuzda olan herkese. Amin.
Bende boşandım hayatta tam da ben bittim dediğin yerden filizleniyor ümidini kesmeİyi bayramlar kızlar, bir yıl önce eşimden ayrılmıştım,bayramda evli çoluk çocuklu insanları görünce içime bir şeyler battı.Sanki benim hiç yuvam olmayacakmış gibi , sevilmeyecekmişim gibi . Bazı eski eşle ilgili güzel anılar geliyor tatil vs içime bir şeyler oturuyor
Mutlu olsaydanız boşanmazdınız.İyi bayramlar kızlar, bir yıl önce eşimden ayrılmıştım,bayramda evli çoluk çocuklu insanları görünce içime bir şeyler battı.Sanki benim hiç yuvam olmayacakmış gibi , sevilmeyecekmişim gibi . Bazı eski eşle ilgili güzel anılar geliyor tatil vs içime bir şeyler oturuyor
Zaten mutlu bir evlilik olsaydı boşanmazdınız , çocuk olmaması çok iyi olmuş yoksa daha çok zorlanırdınız. Ümitsiz olmayın. Zamanla daha iyi olacaksınız. Karamsar olup şuanınızı ve geleceğinizi heba etmeyin. Yeniden sevilirsiniz neden olmasın? Bu imkansız bir şey değilki. Ayrıca dışarda herkes göründüğü gibi mutlu değil. Sırf evlenmek için ya da yalnız kalmamak için evlenmek olmaz. Şuan duygularınız, acınız taze o yüzden böyle düşünüyorsunuz.İyi bayramlar kızlar, bir yıl önce eşimden ayrılmıştım,bayramda evli çoluk çocuklu insanları görünce içime bir şeyler battı.Sanki benim hiç yuvam olmayacakmış gibi , sevilmeyecekmişim gibi . Bazı eski eşle ilgili güzel anılar geliyor tatil vs içime bir şeyler oturuyor
Abla daha 1 sene olmuş ayrılalı zaten ne ara koca bulacaktın da evlenecektin yeniden? Belki kocadan evlilikten başka mutluluk sebepleri de vardır dünyada. Daha yeni boşanmışsınız bence biraz farklılık yapın hayatınızda.İyi bayramlar kızlar, bir yıl önce eşimden ayrılmıştım,bayramda evli çoluk çocuklu insanları görünce içime bir şeyler battı.Sanki benim hiç yuvam olmayacakmış gibi , sevilmeyecekmişim gibi . Bazı eski eşle ilgili güzel anılar geliyor tatil vs içime bir şeyler oturuyor
Benim annem babam çok severek evlendi 13 yıl sonra boşandılar.2 yıl sonra ikiside baskalariyla evlendi gayet mutlular biz babamla buyuduk üvey annemden olan kardeslerimlede çok mutluyuz.bazen şer gibi görünen her şeyde hayır vardırİyi bayramlar kızlar, bir yıl önce eşimden ayrılmıştım,bayramda evli çoluk çocuklu insanları görünce içime bir şeyler battı.Sanki benim hiç yuvam olmayacakmış gibi , sevilmeyecekmişim gibi . Bazı eski eşle ilgili güzel anılar geliyor tatil vs içime bir şeyler oturuyor
Size çektirdikleriniz de gelsin aklınıza. 1 yıl çokta uzun bir süre değil elbette kalbinizin kapılarını yeni bir beye açacaksınız sadece denk gelmeniz lazım. Kimseye özenmeyin lütfen herkes kendi hayatını yaşar. Ve belki sizin ki henüz hiç yaşanmadıİyi bayramlar kızlar, bir yıl önce eşimden ayrılmıştım,bayramda evli çoluk çocuklu insanları görünce içime bir şeyler battı.Sanki benim hiç yuvam olmayacakmış gibi , sevilmeyecekmişim gibi . Bazı eski eşle ilgili güzel anılar geliyor tatil vs içime bir şeyler oturuyor
İnşallahValla ne yalan söyleyeyim bende böyle düşünüp hissettim. Bir de benim çevremdeki herkes ya nişanlı ya da yeni evli o kadar mutlular ki arada bir gözlerim doldu bir tek ben yalnızım. Bir de ortamda boşanmamın olayı açıldı o kadar kötü oldum ki. İnşallah karşıma beni gerçekten sevecek Allah korkusu olan birini çıkarır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?