Bir daha hiç sevilip, yuva sahibi olamayacakmışım gibi geliyor.

Ama insan bazen kendine diyor acaba hep yalnız mı olacağım, beni seven güvenebileceğim birileri olmucak mı diye

Yaşınız kaç, sizin çocuğunuz var mı?
Boşandıktan sonra insanın kendisini toparlayabilmesi zaten bir yılı buluyor. Yani daha da az olabilir ama en azından ben kendimden biliyorum, 1 yıl sonra çok daha iyiydim.Tabii benim aldatılmış olmamında verdiği bir travma da vardı. Belki o olmasa daha az surerdi.
Tabii kimse bosanmak icin evlenmiyor ve doğal olarak bosanmakla düzeniniz bozuluyor, umutlarınız yıkılmış oluyor..kolay degil.. Bu durum insanı belirli bilir dönem elbette ki etkiler....dışarıdaki mutlu insanları gördüğünde üzer vb durumlar.. Ama korkularinizin esiri olmsyin.

Bu duygular normal, endişeler de normal. Ben de taşıyorum. Ama bunca senedir yalnız olmama rağmen ki bir taraftan benim seçimim yslnizlik. Çünkü bir kız çocuk annesiyim. Endişelerim korkularım da var ve birine güvenmek çok daha zor. Ama ben bile tamamen umudum yitirmiş değilim. Lütfen hislerinizin tamamen gereksiz endişeler olduğunu, en azından çok haklı endişeler olmadığını düşünün. Yoksa yanlis insanı can simdi gibi gorebilirsiniz. Allah hakkınızda hayırlısını nasip eylesin, bizim durumumuzda olan herkese. Amin.

Teşekkür ederim çocuğum yok evet atlattım gibi oluyorum ama bazen yine belirsizlik beni içine çekiyor.

Bende boşandım hayatta tam da ben bittim dediğin yerden filizleniyor ümidini kesme

kendinizi başkalarıyla karşılaştırmayın. sadece tek bir konuya dair kısıtlı bir bakış açısıyla bakmış oluyorsunuz. yukarıda yazılmış kimin hayatını biliyoruz ki derinlemesine? onun yerine sahip olduğunuz şeylere şükretmeye başlayın, şükretmek çok güzel duygular katıyor insana

Mutlu olsaydanız boşanmazdınız.

Zaten mutlu bir evlilik olsaydı boşanmazdınız , çocuk olmaması çok iyi olmuş yoksa daha çok zorlanırdınız. Ümitsiz olmayın. Zamanla daha iyi olacaksınız. Karamsar olup şuanınızı ve geleceğinizi heba etmeyin. Yeniden sevilirsiniz neden olmasın? Bu imkansız bir şey değilki. Ayrıca dışarda herkes göründüğü gibi mutlu değil. Sırf evlenmek için ya da yalnız kalmamak için evlenmek olmaz. Şuan duygularınız, acınız taze o yüzden böyle düşünüyorsunuz.

Buruk olmak, insanlara karşı güvensiz olmak, bidaha mutlu olamayacak gibi hissetmek çok normal boşanma sonrası. Kendine zaman ver, yüklenme, bu sürecin ve hislerinin normal olduğunu kabullen, mümkünse profesyonel destek al.
Ben de öyleydim, çok kötüydüm hatta ilk zamanlar. Şimdi ise, sanki o günleri hiç yaşamamış gibiyim, evlilik yolundayım ve sanki bu heyecanları ilk kez yaşıyor gjbiyim, çok şükür.

Son düzenleme:
Abla daha 1 sene olmuş ayrılalı zaten ne ara koca bulacaktın da evlenecektin yeniden? Belki kocadan evlilikten başka mutluluk sebepleri de vardır dünyada. Daha yeni boşanmışsınız bence biraz farklılık yapın hayatınızda.

Benim annem babam çok severek evlendi 13 yıl sonra boşandılar.2 yıl sonra ikiside baskalariyla evlendi gayet mutlular biz babamla buyuduk üvey annemden olan kardeslerimlede çok mutluyuz.bazen şer gibi görünen her şeyde hayır vardır

3 bayramdır çocuğumla yalnızım. İnsan buruk oluyor ama zorla hiçbir şey olmuyor. Benim artık sevme ve evlenme isteğim yok.

Size çektirdikleriniz de gelsin aklınıza. 1 yıl çokta uzun bir süre değil elbette kalbinizin kapılarını yeni bir beye açacaksınız sadece denk gelmeniz lazım. Kimseye özenmeyin lütfen herkes kendi hayatını yaşar. Ve belki sizin ki henüz hiç yaşanmadı

Valla ne yalan söyleyeyim bende böyle düşünüp hissettim. Bir de benim çevremdeki herkes ya nişanlı ya da yeni evli o kadar mutlular ki arada bir gözlerim doldu bir tek ben yalnızım. Bir de ortamda boşanmamın olayı açıldı o kadar kötü oldum ki. İnşallah karşıma beni gerçekten sevecek Allah korkusu olan birini çıkarır.

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…