- 28 Mayıs 2021
- 1.534
- 611
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Teşekkür ederim inşalahHerkes dışardan çok mutlu görünür. Çok normal. İçinde neler yaşadıklarını bilemezsiniz. Belki biri de oh ne güzel kocasının kıçına tekmeyi bastı rahat rahat takılıyor demiştir sizin için. Karşınıza sizi hakedecek biri çıkar inşallah.
Bayramlarda, düğünlerde insana ayrı bir dokunuyor nedenseValla ne yalan söyleyeyim bende böyle düşünüp hissettim. Bir de benim çevremdeki herkes ya nişanlı ya da yeni evli o kadar mutlular ki arada bir gözlerim doldu bir tek ben yalnızım. Bir de ortamda boşanmamın olayı açıldı o kadar kötü oldum ki. İnşallah karşıma beni gerçekten sevecek Allah korkusu olan birini çıkarır.
Belki deSize çektirdikleriniz de gelsin aklınıza. 1 yıl çokta uzun bir süre değil elbette kalbinizin kapılarını yeni bir beye açacaksınız sadece denk gelmeniz lazım. Kimseye özenmeyin lütfen herkes kendi hayatını yaşar. Ve belki sizin ki henüz hiç yaşanmadı
Boşandığınıza göre, sizin değerinizi bilmeyen bir insanmış karşınızdaki.İyi bayramlar kızlar, bir yıl önce eşimden ayrılmıştım,bayramda evli çoluk çocuklu insanları görünce içime bir şeyler battı.Sanki benim hiç yuvam olmayacakmış gibi , sevilmeyecekmişim gibi . Bazı eski eşle ilgili güzel anılar geliyor tatil vs içime bir şeyler oturuyor
Teşekkür ederimBoşandığınıza göre, sizin değerinizi bilmeyen bir insanmış karşınızdaki.
O yüzden eski iyi günlerden ziyade, sizi boşanmaya iten şeyleri tekrar gözden geçirin ve ne kadar şanslı olduğunuzu tekrar anlayın, ondan kurtuldunuz.
Hayatta sadece kötü insanlar yok, iyi insanlarda var.
Sizi de iyi biri bulacak bir gün, sadece her şey de olduğu gibi, onun da bir zamanı var.
Kendinize odaklanın bu süreçte.
Kendinizi geliştirin ve sizi mutlu eden şeyler ile ilgilenin.
Karamsarlığa düşmek çok kolay, ama zor olan iyi olmakta.
Teşekkür ederim güzel yorumunuz içinSizi çok iyi anlıyorum. Bu bayramda arada banada o durum oldu. Ama insan düşününce yani ben kendi kendime düşününce şuna varıyorum her seferinde: çevremdekilerin evliliğinin evlilik adı altında mutluluk olmadığını artık hayat arkadaşlığı kimisininkinin tahammül etme olduğunu görüyorum. Eşimle devam etsem mutlu olur muydum sorusuna evet cevabını bile veremiyorum. İçimden öfkem kalmadı onlara karşı zaten kinci bir insan olmadım hiç. Benim bu olaydan sonraki zihniyetime varabilmem için bu olayı yaşamam gerekiyordu. Aynı şekilde sizinde. İnsanın pişmesi gereken olaylar yaşaması gerekiyor. İçinizde kendinize dürüst olun bu önemli bir şey olmuyorsa olmuyordur. Elimizde olmayan bir şeyi düzeltemeyiz ki. İnşallah gönlünüze göre birbirinizle huzur bulduğujuz birisi çıkar hayatınıza.
Nasılsınız o zamandan sonra:)Teşekkür ederim güzel yorumunuz için
Daha iyiyim bu bayramda sürekli gezdim iyi geldiNasılsınız o zamandan sonra:)
Çok iyi. Öldürmeyen acı güçlendirirmiş. Bu arada ben özelden yazdım sanıyordum ya karışmışDaha iyiyim bu bayramda sürekli gezdim iyi geldi
Önceki konuma da yorum yapar mısınız rica etsem ☺Çok iyi. Öldürmeyen acı güçlendirirmiş. Bu arada ben özelden yazdım sanıyordum ya karışmış
Yorumunuzu merak ettimÇok iyi. Öldürmeyen acı güçlendirirmiş. Bu arada ben özelden yazdım sanıyordum ya karışmış
Tabiki yaparım, Önceki konunuz hangisiÖnceki konuma da yorum yapar mısınız rica etsem ☺
Beni sakın yanlis anlama bu süreçte psikolojik destek al hatta bir yıl kendine uğraş bul hemen sevgili veya evlilik düşünme sevdiğin. Şeyler yap rahatla lütfen bu dönemde insan rahat dusunemiyorÇevremde biraz da evde kaldık, yaşımız geçiyor diyen tipler var bana bu tarz şeyler söylüyorlar. Yani işte şunu yapalım da kısmetimiz açılsın tarzında ben yeni ayrıldım tekrar mı hemen evleneyim
Yok biraz psikolojik destek aldım ama çevremdeki insanlar biraz olumsuz hissettiyorBeni sakın yanlis anlama bu süreçte psikolojik destek al hatta bir yıl kendine uğraş bul hemen sevgili veya evlilik düşünme sevdiğin. Şeyler yap rahatla lütfen bu dönemde insan rahat dusunemiyor
Boşver sen onlariYok biraz psikolojik destek aldım ama çevremdeki insanlar biraz olumsuz hissettiyor
Haklısınız işte bu tip insanlara nasıl mesafe koymalıyım ben şuan zaten evlilik vs istemiyorum Ama arkadaşım şuan en ufak bir şeyde bizim kısmetimiz kapalı, işte instagramdan kısmeti kapalı arkadaşına gönder storyleri felan mesajlar gönderiyor. Ya da bak şunlara çiçek geliyor bize niye gelmiyor tarzı şeyler modumu düşürüyorBoşver sen onlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?