Yaşınız kaç, sizin çocuğunuz var mı?
Boşandıktan sonra insanın kendisini toparlayabilmesi zaten bir yılı buluyor. Yani daha da az olabilir ama en azından ben kendimden biliyorum, 1 yıl sonra çok daha iyiydim.Tabii benim aldatılmış olmamında verdiği bir travma da vardı. Belki o olmasa daha az surerdi.
Tabii kimse bosanmak icin evlenmiyor ve doğal olarak bosanmakla düzeniniz bozuluyor, umutlarınız yıkılmış oluyor..kolay degil.. Bu durum insanı belirli bilir dönem elbette ki etkiler....dışarıdaki mutlu insanları gördüğünde üzer vb durumlar.. Ama korkularinizin esiri olmsyin.
Bu duygular normal, endişeler de normal. Ben de taşıyorum. Ama bunca senedir yalnız olmama rağmen ki bir taraftan benim seçimim yslnizlik. Çünkü bir kız çocuk annesiyim. Endişelerim korkularım da var ve birine güvenmek çok daha zor. Ama ben bile tamamen umudum yitirmiş değilim. Lütfen hislerinizin tamamen gereksiz endişeler olduğunu, en azından çok haklı endişeler olmadığını düşünün. Yoksa yanlis insanı can simdi gibi gorebilirsiniz. Allah hakkınızda hayırlısını nasip eylesin, bizim durumumuzda olan herkese. Amin.