Bir daha görücü mü tövbe

Oğlan dura dura koç olur, kız dura dura hiç olur he tuttum bu lafı ben olsam biricik annenle arama girmek istemedim sen büyümeye devam et der dahada birşey demezdim komedi ya

Ahahhahahaahha geçmiş olsun valaa ucuz atlatmışsın iyiki bikaç kez görüşmedin

Aaa terbiyesize bak iyi tahammul etmissiniz bu beyinsize..Ben olsam "Kendine gel , hadsiz "derdim kesin dayanamazdım ve hatta belki de daha fazlasini soylerdim dangalağa bak ya kendini ne sanmış 10 bin lira maasiyla biraz kisisel gelisimine para yatirsin bu aptal.Yahu ne insanlar var burası sayesinde neler varmis ogreniyoruz.Tövbe tövbe agzina bir tane cakacaksin boylelerinin birde hakkinizda ileri geri mi konusacakmis.Pes.Bakin eger bunu yaparsa sizde hukuki olarak hakkinizi arayin muhakkak buna dur diyecek bir kanun vardir.

Ya bu cocular annelerini uyrken izliyormuş ya babaları ne yapiyor hani özel durumlarda açmıyor mu kamerayı kadin

yalnız inşaat mühendisleri özel sektörde aç şuan. nerenin mühendisiymiş o :ddd
diğerleri sinirlenilecek bile şeyler değil. 32 yaşında koskoca adam görücü usulüyle evlenmeye kalkıyor bu tam bir fiyasko.
ruh hastası ya sana sinirlenemiyorum bile yazıp gülebilirdiniz bence ben olsam öyle yapardım ezik şey :d

Oğlan dura dura koç olur az daha bekle o zaman bakalım eşek de koça dönüşüyor mu deseydin şaka bi yana hiç muhattap olmaya değmez

Şok oldum bu ne yaaa
Kesin söverdim ben olsam valla çok nazik insanlarsınız

Her genelleme gibi bu da yanlış
Valla egosu yüksek bir meslek gurubunda çalışıyorum. Güzel yurdumda malesefki kızlar adamların karakterinden çok tipine ve cüzdanına baktığı için zamanında kimsenin yüzüne bakmadığı çokta yakışıklı olmayan erkek okul arkadaşlarımın bile mesleğe başlayıp iyi para kazanmaya başlayınca kızların peşini bırakmadığına hatta onlar için kavga ettiğine bizzat şahit oldum. Aynı durum doktorlarda da var mesela. Yani türkiye de aylık 10.000 TL kazanan bir mühendis, ortalama bir yakışıklılığa da sahipse hayatta tanımadığı ve daha önce görüp iletişime geçmediği bir kızın ailesinin evine gidip anası ile görmek için o kadar yol gelmez bana göre. Yapıyorsa ya annesinin kuzusudur ve tek başına karar verme yetisi yoktur ya da kızların adamın karakterinde ciddi bir sıkıntı vardır normal yollarla kızlarla ilişki kurup yönetemiyordur bu benim görüşüm ve 35 yıllık hayatımda ve mesleğimde edindiğim deneyim diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…