• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir daha görücü mü tövbe

mühendismiş 10 bin maaş mişş
bu adam okumuş adam olmamiş..
ben mühendisim beni beğenir maaşlı bey ister kafasinda adamlara sinir oluyorum.
kız beğenmemiş naptin işte iyi süzmüş iyice.. afferin akıllı güzel kızım benim:)
boşver Allah daha iyilere nasip etsin inş:)

bence o mesajları çocuk bile yazmamıştır çünkü erkek milletinin bu kadar ağzı laf yapmaz bu konuşma tarzı mahalle karısı gibi çünkü (mahalle karısı dedim kusura bakmayın lakin daha uygun kelime bulamadım herkesin anlayabileceği şekilde )

yazcağın tek cümle vardı. 32 yaşına gelmişsin ama adam olamamışsın egodan gözün dönmüş rededildiğini hazmedemiyorsan bari saygılı olmayı öğren yazıp engeli bascaktın. sesiz kalmana çok şaşırdım.

'' 640x360.jpg

Sokak çapkını değilim. yüksek mühendisim. Seviyeli bir muhitin insanıyım. ''

Ahahahah 😁 egosu ezilmis. Muhendis diye kabul edilcegine eminmis demek 😂 yalniz bunun gorucu usuluyle alakasi yok. Ben de gorucu usulu tanistim ve duzgun bir insanla beraberim sonunda sukur 😁

Ondaki sorun muhendis oldgu halde 32 yasina kadar kimseyle evlenmemis olmasi. Ve ana bacı gardaş kız bakmaya gidiyor oluşu 😁 annem hep şey der, bir erkek geç yaşlarına kadar evlenmediyse onda bir sorun vardır.

Iyy iğrenç yaratık..allah resmen kadir gecesi doğurmuş sizi adınıza çok sevindim çok şanslısıniz ki boyle bir adamdan ve ailenden kıl payı yırtmışsınız :halay:

yazcağın tek cümle vardı. 32 yaşına gelmişsin ama adam olamamışsın egodan gözün dönmüş rededildiğini hazmedemiyorsan bari saygılı olmayı öğren yazıp engeli bascaktın. sesiz kalmana çok şaşırdım.
Benim korktuğum tek şey hakaretten dolayı karşı tarafın benle uğraşması. Yoksa gerçekten sessiz kalacak biri değilim hatta zor dayandım . 3 ayrı hesaptan edildi bu hakaretler, birini engellesem diğeriyle yazdı şimdi hesabı dondurdum. Bir de ben hakaret etsem o da beni şikayet etse ben de ceza alabilirim o yüzden

bi kere görücü usulu ile gitmiş yüksek mühendisi olup da beni begenir kafasinda takılıp kızın beğenmediğiyle kaldikça kıza hakaret etmiş. kızda şok olmuş.
ben egosunu tavana yapışmış yüksek mühendis mi aman gitsin....
okumuş olana degil adamlığı seçmeli.
sadaka ver..:)
bilmiyorum ne bekliyor düşük kafalı gelin ariyor hemen kabul edecek..
bizim kızımız en iyisini en doğrusunu yapmış takdir ettim valla.

Benim korktuğum tek şey hakaretten dolayı karşı tarafın benle uğraşması. Yoksa gerçekten sessiz kalacak biri değilim hatta zor dayandım . 3 ayrı hesaptan edildi bu hakaretler, birini engellesem diğeriyle yazdı şimdi hesabı dondurdum. Bir de ben hakaret etsem o da beni şikayet etse ben de ceza alabilirim o yüzden
sen niye şikayet ETMİYORSUN.

bence o mesajları çocuk bile yazmamıştır çünkü erkek milletinin bu kadar ağzı laf yapmaz bu konuşma tarzı mahalle karısı gibi çünkü (mahalle karısı dedim kusura bakmayın lakin daha uygun kelime bulamadım herkesin anlayabileceği şekilde )
Ana kuzusu ve yazar emin olun annesin
sen niye şikayet ETMİYORSUN.
Annem akrabaların tanıdığı insanlar diyor, olur olmaz şeyler anlatırlar orada burada uğraşmayalım dedi ama olay daha çok taze , ben düşünüyorum 6 ay süresi varmış zaten

Şok oldum bu ne yaaa👀
Kesin söverdim ben olsam valla çok nazik insanlarsınız
İnanın haksızlığa gelemeyen bir insanım ama ceza almamak için yazmadım. Tek bir mesaj yazdım o da kendisine söz vermediğimi , olumsuz da olabileceği gibi şeylerdi, zaten ona da hakaret etmiş

Ana kuzusu ve yazar emin olun annesin

Annem akrabaların tanıdığı insanlar diyor, olur olmaz şeyler anlatırlar orada burada uğraşmayalım dedi ama olay daha çok taze , ben düşünüyorum 6 ay süresi varmış zaten
sen diyorsun ki ben şikayet etsem ceza alirlar..
ama sen hakaret ettiyse o şikayet ettiyse ceza alsaydin ne olurdu lütfen mantıklı düşün.
akraba felani birak bu bildiğin akbaba..
üstüne düşüyor begenmedigiyle.

Size gelen Görücü fake miydi demek istedim.
Konuya dememiştim yani.
Kusuruma bakmayın , üyelerin bıraktığı emojilere bakıp tekrar okudum yazdığınızı ben tamamen yanlış anlamışım, konu gerçek değil demek istediğinizi anlamıştım yazdığınızdan , özür dilerim :olamaz:

yanlış anlaşılma olmasın ama iş güç sahibi 32 yaşında adam şehir dışından böyle kız seçmeye geliyorsa zaten vardır bi sıkıntısı

Kalin kafali erkeker meslek edinip 3 kurus maas aldi mi kendini bi b.k saniyor. Ben olsam kibar konusmaz agzinin payini verirdim.

Back