- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlan dura dura koç olur , kız dura dura hiç olur
Benim korktuğum tek şey hakaretten dolayı karşı tarafın benle uğraşması. Yoksa gerçekten sessiz kalacak biri değilim hatta zor dayandım . 3 ayrı hesaptan edildi bu hakaretler, birini engellesem diğeriyle yazdı şimdi hesabı dondurdum. Bir de ben hakaret etsem o da beni şikayet etse ben de ceza alabilirim o yüzdenyazcağın tek cümle vardı. 32 yaşına gelmişsin ama adam olamamışsın egodan gözün dönmüş rededildiğini hazmedemiyorsan bari saygılı olmayı öğren yazıp engeli bascaktın. sesiz kalmana çok şaşırdım.
sen niye şikayet ETMİYORSUN.Benim korktuğum tek şey hakaretten dolayı karşı tarafın benle uğraşması. Yoksa gerçekten sessiz kalacak biri değilim hatta zor dayandım . 3 ayrı hesaptan edildi bu hakaretler, birini engellesem diğeriyle yazdı şimdi hesabı dondurdum. Bir de ben hakaret etsem o da beni şikayet etse ben de ceza alabilirim o yüzden
Ana kuzusu ve yazar emin olun annesinbence o mesajları çocuk bile yazmamıştır çünkü erkek milletinin bu kadar ağzı laf yapmaz bu konuşma tarzı mahalle karısı gibi çünkü (mahalle karısı dedim kusura bakmayın lakin daha uygun kelime bulamadım herkesin anlayabileceği şekilde )
Annem akrabaların tanıdığı insanlar diyor, olur olmaz şeyler anlatırlar orada burada uğraşmayalım dedi ama olay daha çok taze , ben düşünüyorum 6 ay süresi varmış zatensen niye şikayet ETMİYORSUN.
İnanın haksızlığa gelemeyen bir insanım ama ceza almamak için yazmadım. Tek bir mesaj yazdım o da kendisine söz vermediğimi , olumsuz da olabileceği gibi şeylerdi, zaten ona da hakaret etmişŞok oldum bu ne yaaa
Kesin söverdim ben olsam valla çok nazik insanlarsınız
sen diyorsun ki ben şikayet etsem ceza alirlar..Ana kuzusu ve yazar emin olun annesin
Annem akrabaların tanıdığı insanlar diyor, olur olmaz şeyler anlatırlar orada burada uğraşmayalım dedi ama olay daha çok taze , ben düşünüyorum 6 ay süresi varmış zaten
Kusuruma bakmayın , üyelerin bıraktığı emojilere bakıp tekrar okudum yazdığınızı ben tamamen yanlış anlamışım, konu gerçek değil demek istediğinizi anlamıştım yazdığınızdan , özür dilerimSize gelen Görücü fake miydi demek istedim.
Konuya dememiştim yani.