Bir daha görücü mü tövbe

Hepinizin ellerine sağlık, günlerdir sinirden duramıyordum
Yorumlarınız çok iyi geldi, zaman ayırıp moral verdiniz çok sağolun
Zaten şimdiye kadar seven de olmadı ,
Pek beklentim yoktu zaten ama insan yaşamak istiyor o sevilme , sevme duygusunu
Belki dedim kaderimdeki kişi o dur, ama hakaret duyduk işte
Artık akışına bıraktım :d

Bu arada ben şikayet dilekçesi atardım. Benim ailem de hep böyle sessiz kalır aman konu komşu diye ben biraz cazgırım tak tak söylerimnskks. Şikayet dilekçesi atıp mahkemede görüşürüz demek aşırı rahatlatıcı aktivite.

ay bende çok güldüm kusara bakma ya böyle dengesiz cokk bende bisefer birini geri cevırdim oda 3odalı bi evde 2evli abim bıde senle ben yasıcaz annemlerden ayrılamayız dedi bende bu iş olmaz dedim diye beni annesine göstererek deli işareti yapmıştı şaşıpkalmıştık anacıgımla......hala gülerim ne dengesiz adamlarr var diye

hiçç merak etmeee cok daha iyisini buluyosun cok dengesizle karşılaşmış bırde nişan atmış biri olarak söylüyorum

hep efendi görünümlüler böyle garip çıkıyo sonradan..
Çünkü günümüzün "efendi" erkekleri, genel olarak tecrübesi olmayan, hiç kız arkadaşı olmamış, hiç red edilmeyi tatmamışlar. Sonra red edilince, ego'ları bozuluyor ve sapıtıyorlar. Fake hesap acıp hakaret ediyorsa, demek ki efendi degilmiş zaten. Sahte maskeler. Kisaca: efendi mi degil mi kendiniz karar verin. Annesinin numaradan önünü ilikleyince efendi olunmuyor

Kızkardeşim söyleyip söyleyip gülüyor evde hiç sormayın :d
Benimde basima aynisi geldi kadin sigortamin kac yillik oldugunu soruyor bende koca kadin gibi oturdum karsisibda ben ona soru sormustum. Annemde çit yok bi an sandim ben ogluna dunurluge gittim ayy bosverin yaa sizde gulun gecin lutfen yaptiklari gorulmus duyulmus sey degilde ne yapacaksiniz

Bunlarda her türlü pislik olur namusuna laf etmiş kılmadığı namazı evinde kılmışlar hiç elleme sessizce unutsunlar seni salma başına bela sende bir sadaka ver..

Ben bunu niyese sahika'nin sesi ile okudum, tam onluk cümleler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…