- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 158
Hep şöyle demişimdir. Yüksek maaşı ve ortalama bir tipi olan bir erkek görücü ile tanımadığı görmediği kızlar için milletin evine kız görmeye gidiyorsa vardır bir defosu
Kızkardeşim söyleyip söyleyip gülüyor evde hiç sormayın :dKoskoca muhendis reddelir mi10 bin tlde maasi varmiss vayy bee cok okumaktan kafa gitmis bosver traji komedi ani oldu sana da
hiçç merak etmeee cok daha iyisini buluyosun cok dengesizle karşılaşmış bırde nişan atmış biri olarak söylüyorumHepinizin ellerine sağlık, günlerdir sinirden duramıyordum
Yorumlarınız çok iyi geldi, zaman ayırıp moral verdiniz çok sağolun
Zaten şimdiye kadar seven de olmadı ,
Pek beklentim yoktu zaten ama insan yaşamak istiyor o sevilme , sevme duygusunu
Belki dedim kaderimdeki kişi o dur, ama hakaret duyduk işte
Artık akışına bıraktım :d
Çünkü günümüzün "efendi" erkekleri, genel olarak tecrübesi olmayan, hiç kız arkadaşı olmamış, hiç red edilmeyi tatmamışlar. Sonra red edilince, ego'ları bozuluyor ve sapıtıyorlar. Fake hesap acıp hakaret ediyorsa, demek ki efendi degilmiş zaten. Sahte maskeler. Kisaca: efendi mi degil mi kendiniz karar verin. Annesinin numaradan önünü ilikleyince efendi olunmuyorhep efendi görünümlüler böyle garip çıkıyo sonradan..
Benimde basima aynisi geldi kadin sigortamin kac yillik oldugunu soruyor bende koca kadin gibi oturdum karsisibda ben ona soru sormustum. Annemde çit yok bi an sandim ben ogluna dunurluge gittimKızkardeşim söyleyip söyleyip gülüyor evde hiç sormayın :d
Valla ben olsam salon kadını çizgimden kayardım , bak hele Angara bebesi, sen ananı kameradan izlemeye, hırkasını iliklemeye devam et , kalitesiz , paçoz, pabucumun mühendisi çapsızzzzz, bundan sonra tek kelime mesaj atarsan da olacakları kabul et derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?