• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir daha görücü mü tövbe

başın belaya girsin istemem ama ben olsam instagramdan söverdim :d

Yok yazmam tabi ki engelledim , ama başka bir hesap açıp yazdı dün. Hesabımı açamıyorum sinirleneceğim diye. Yine başka hesap açmış olabilir

Inanamiyorum ya, hala hızını alamamış mı...

Okumakla adam olunmuyor işte!

Sinirlerim tepeme çıkardı benimde olayın şokuyla, ama artık gülüp geçin ve bunu iyi bir tecrübe olarak görün :KK9:

Pes yaa cirkeflikte son nokta.Allah dusmanima bile vermesin böylelerini.Muhtemel evlenme yasi bi 42 yi bulur bu kafayla

Ne koçu,kız oğlan kız kalcak haberi yok.
Beni ne mühendisler,ne drlar istedi sana mı kaldım demelik bir gerzek aveli.

Bence yol parasını yolla içi rahat etsin onun hesabında o 10 bin TL kolay kazanılmıyor ezik engellenip birde yeni hesap açmış 🤣🤣🤣

Bu resmen milyonda bir denk gelmiş size. Çok şaşırdım ya. Gerçekten okuma ve para insanlık yoksa bı halta yaramıyor. Kötü bir şey yazsan akrabaymis ya la bı de. Ankara'dan gelmiş o kadar siz olmasanız bile bı konu komşu kızı falan yok muydu hemen söz kesiverseydiniz.

Bu insan bu vizyonla nasıl mühendis olmuş benim kafamı karıştıran asıl soru bu

Allahım ya ne güldüm gece gece moralim bozuk olduğu halde güzelim ya hic kaale almayacaksin böyle tipleri yok sayacaksın cevap verdikce kendilerini birsey sanirlar görgüsüzler ne oldum delisi bu tipler herşeye fiyat biçip hiçbirşeyin değerini bilmezler aklında bulunsun evin değeri yok maaştı soranlar bunlar anla ki maddiyata değer verir insana değer vermezler

Allah Allah ne ilginç insanlar var, bizim bir tanidik da test uyguluyordu kizlara.Anket hazırlamış görücü gittiklerinde kızdan anketi doldurmasını istiyormuş.Bu kişi de eğitimli biri üstelik, bosverin yani
O ne ya?
İnsan kaynaklarından eleman mı seçiyor?
Ne saçma herifler var🤣

Bas engeli gitsin ya. Şikayet edicem falan diye de uğraşma sakın. Hiç muhatap olma. Tanımadığın bir insanla bu amaçla buluşursan bunlar gelebilir başına tecrübe etmiş oldun..

Back