- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
- Konu Sahibi bikitapkahve
-
neden böyle düşünüyorsunuz ?Evlenirdim ama cocuk yapmazdım
Gece 6237 defa uyanıp bebk uyutmaya çalışmak. Her an bebeği düşünüp kendi dişini bile fircalayamamak. Artık gerçekten tükenmek. En önemlisi de uyumamak beni deli ediyor. Tek hayalim bu çocugun kendi başına uyumasıneden böyle düşünüyorsunuz ?
RozitaaaUmutlanmak istiyorum ama 29 oldu yaş da bu saatten sonra gelişebilir miyim ki?
Ama bakın başka alanlarda iyiyimdir. Mikkemmel epilasyon yaparım, dip boya yaparım, kozmetik konusunda aştım.
İyi de öğretmenim yani övünmek gibi olmasın.
Ama "kadın kadın" değilim.
Mutluluktan gece 3/4 e kadar uyuyamıyoz :| öyle güzelEvlenirdim. Çocuk dünyanın en güzel şeyi
Daha çok küçük belli kiGece 6237 defa uyanıp bebk uyutmaya çalışmak. Her an bebeği düşünüp kendi dişini bile fircalayamamak. Artık gerçekten tükenmek. En önemlisi de uyumamak beni deli ediyor. Tek hayalim bu çocugun kendi başına uyuması
Duyduğuma göre 25 yaşlarında rahatlıyormuşsunGece 6237 defa uyanıp bebk uyutmaya çalışmak. Her an bebeği düşünüp kendi dişini bile fircalayamamak. Artık gerçekten tükenmek. En önemlisi de uyumamak beni deli ediyor. Tek hayalim bu çocugun kendi başına uyuması
şuan 1 yaşında olsa diyelimkiDuyduğuma göre 25 yaşlarında rahatlıyormuşsun
evlenmezdim. yaşadığım yer küçük bende 28 yaşında evlendim ama malesef ki ciddi sıkıntılarda yaşadım evliliğim de yalan da gördüm ses yükselmeleri de yaşadım ama işte evli olduğunuzdan bekarken yaşanılan ilişkiler gibi olmuyor ama eğer farklı bir şehirde yaşasaydım hayatımı yaşardım hayatımı yaşamaktan kastım da şu onla bunla gezmek değil hayatı doyasıya yaşamak kadınlar tek başına da mutlu olabilir bunu anlatmak lazım .velhasıl çok mutlu da değilim çok mutsuz da bir ayarda gidiyorum ama nereye kadar bilinmez boşanmaktan da korkmuyorum en azından ekonomik özgürlüğüm var tek diyeceğim size seçiminizi güzel yapın ince eleyip sık dokuyun test edin hep evleneceğiniz adamı evliliği güzel insanlarda var yok değil ama dikkat edin sevgilerBir daha dünyaya gelseniz yine evlenir miydiniz?
Keşke evlenmeseydim diyenler var mı?
Evlenmek zorundaymışım gibi bir algı var çevremde. Yaş da ilerleyince bu muhabbet kaçınılmaz oluyor haliyle. Mesela önceki ilişkimde gayet güzel anlaşıyorduk fakat bir yalanından ötürü ayrıldım. Anında soğuyorum. Bir şeye kırılınca mesela yüzünü göresim bile gelmezdi, inanılmaz gıcık olurdum. Evli olsaydık hiç düşünemiyorum aynı evin içindeBelki gerçek sevgi olmadığından böyle düşünüyorumdur bilemiyorum. Ama evlilikte tabi ki pat diye ayrılamıyorsunuz. Ayrılıyorum ben demek elbette çok daha zor. Peki bu durumlarda nasıl devam edebiliyorsunuz, en azından soğumadan? (yalanlar,ses yükselmeleri, hatalar vs)
Gerçekten merak ettiğim konular bunlar. Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim.
O bile şüpheli. Anne olmak gerçekten aptallıkDuyduğuma göre 25 yaşlarında rahatlıyormuşsun
kız Barna şaşırtıyorsun beni yorumunu beğendim. İyi İyi seni böyle görmek güzelBir daha dünyaya gelmek istemiyorum
İlla geleceksin desen
Gelsem erkek olmak isterim
Kadın doğarsam evlenmem dünyayıyı gezmek isterim
Bu çoğrafyanın kadınları çok cesur
Ben bunu bilir bunu söylerim
Evliliğin bir kadın için çok zor olduğu bu coğrafyada nasıl bukadar evlilik delisiolunabiliyor bu yaşıma geldim hala anlamışta değilim
Boşver arkadaş eğer layığını bulursan evlen aksi risktir risk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?