Bir daha dünyaya gelseniz yine de evlenir miydiniz?

Valla eşlede bi yere kadar gülünüyo ama argo bişey konuşmayayım ama eskiden geçmişten bişey bahsetmeyeyim ben arkadaşlarımla güldüğüm kadar kimseyle gülmüyorum
Geçmişimi bilen yakın arkadaşlarım A desem anlıyo güzel dostluklar edinmek en güzeli

Aha benim ileride olacağım kaynana:)
Çocuklarıma bir şey yapsam arkadaşımın biri diyor yap yap bakalım yaşlanınca bakacaklar mi sana
Ama aynı arkadaş çocuğunun göbek bağını kesmemiş hala,koala gibi girtlaklarina sarilmis:)

Çocuğun ayrı bir birey olduğunu idrak eden zaten herşeyi peşin beklentiyle yapmaz,ınşallah çocuklarım ve eşleri de ileride sizin gibi düşünür

O bile şüpheli. Anne olmak gerçekten aptallık
Sizin ki galiba 9 aylık değil mi? Benimki 1 olacak ve giderek zorlaşıyor. Şöyle düşünelim , okurken de yıllarca okuduk. Şimdi bu da bir süreç ve bitecek. En azından uykusuzluğumuz vs geçecek inş.

Evet kesinlikle evlenirdm
Hatta eşimden yana keşke daha erken evlenseydk diyorum

8 yillik flortten sonra evlendim,
bir daha dunyaya gelsem, en azindan son 3 yilini flortle degil evli olarak gecirirdim.

Umudum yarınlarda o zaman. :)
Valla yalan yok hala prenses gibi yaşıyorum. Annem şunu yap bunu yap demez. Kendim yaparsam yapıyorum. Zaten hepimiz çalıştığımız için bir yere kadar oluyor.

Evlenirdim. 7,5 senedir evliyim. Evliliği de çok seviyorum. İnsanın hayatını biriyle paylaşması, eve geldiğinde o günü iyi kötü anlatabilmek, bir omzun hep yanında olmasını seviyorum. Beni herkesten iyi tanıyan biriyle dertleşmeyi de seviyorum, ortak alışkanlıklarımızın olmasını da.
Hatta çocuğumuz büyüyüp kendi düzenini kurduğunda tekrar başbaşa kalmayı da hayal ediyoruz.

35yaşımdan sonra belki gerçekten ülkemizde evlilik kavramı çok acayip işin içine aileler girip siz aptalsınız biz sizin evliliğinizi de yönetiriz diye girmeseler bu kadar zor olmayabilir ama bu durum değişmedikçe evlilik müessesesine bakışım değişmicek

Evlenmesem de olur :)
Ama kesinlikle 30 dan önce evlenmezdim net.
Ve ilk olarak mantığıma uyan birini sevebilirsem evlenirdim.

Yani mantık sevgiden önce tercih edeceğim kriter olurdu.

Ben evlenmem
Yani üzgünüm kendisine de söylüyorm,bidaha gelirsek nolur beni es gec diye
Cünkü evlilik insanı değilim bence.
Herseyimi kendim yapayım
Kimseye bagımlı olmayayım insanıyım.
İkizler burcuyum.
Bide ben suna da inanmıyorm ,sosyal medyada paylasılan bidaha dünyaya gelsek yine sen geyiği var
Arkadaslar aynı pilavı ısıtıp ısıtıp yeme ısrarı neden?

Evlilik doğru insanı bulduysaniz güzel birşey, hastalıkta sağlıkta yanınızda sizi dusunen biri oluyor, gençlikte belki pek değeri bilinmiyor ama orta yaşı geçtikten sonra insan yanında bir yoldaş istiyor, çünkü içinizdeki boşluğu arkadaş komşu akraba hatta çocuk bile dolduramiyor, birbirini sıkmadan yormadan sorgulamadan suçlamadan, saygı ile yürütüldüğü sürece evlilik güzel diye düşünüyorum

Benim bir arkadasim var eskiden beri tanirim kendisini ve oldukca argo konuşabilen, kufur eden bir kizdi hatta. Yani kufur eden dediysem agzindan kufur dusmeyen devamli argo konuşan bir insan da degil ama arada muhabbet ortaminda argo kullanirdi gayet.

Neyse bu kiz evlendi daha yeni evliydi. Hep birlikte oturuyoruz bir yerden konusu cikti ve adam dedi ki "eşim kufur bilmez sadece salak diyebiliyor" 2626262 yildir tanidigim kiz bilmedigi kufur yok halbuki, adam karisinin kufur bilmedigini saniyor resmen agzimi açmadim elbet.

Bana eşlere karşi bu kadar samimiyetsizlik çok garip geliyor. Ayrica şok olmuştum.
Benim boyle cekincelerim yok, eşim arkadasimdan daha yakindir. Bu kadar kendimi saklayamam.

şuan 1 yaşında olsa diyelimki
hedef 2045 gibi falan o zaman
Yok yok o kadar değil:))
İlla sonuca odaklanirsak,varacağımız ufka bakarsak yollardaki güzelikleri göremeyiz.
Nasıl ki kenarlarda çimenler vardır,bir taşın arasında sari bir çiçek bas gostermistir,bir yaprak düşmüştür yola,sari yeşil kahve karışık.
Alır çocuğunuza gösterirsiniz,beraber incelersiniz,karıncalar vardır,incecik yollarını takip edersiniz,bir kuş sesi duyarsınız ağaçlara bakarsiniz,bir meltem yüzünüze değer geçer,bulutlar şekil yapmıştır,benzetir eglenirsiniz
Yani hedefe ulaşan yollarda binbir güzellik vardır,onları görün arkadaşlar,yol nasıl bitiyor anlamayacaksınız bile..
Zor ve yoğun hayatımın en kolay yönü çocuklarım oldu,onlarla yol arkadaşlığı yaptım,çiçek gibi çocuklarım büyüdüler artik.
İyi ki diyorum simdi.
Tek pişmanlığım haketmeyen insanlara ayırdığım zamanlar.Buradaki tabiriyle "toksik"insanlar..
Boyle insanlar varsa kurtulun,her anınız size ve sevdiklerinize kalsın

+1

Umudum yarınlarda o zaman. :)
Valla yalan yok hala prenses gibi yaşıyorum. Annem şunu yap bunu yap demez. Kendim yaparsam yapıyorum. Zaten hepimiz çalıştığımız için bir yere kadar oluyor.
Ben atandım işe başladım, annem keşke işe gitmesen bugün çok misafir var derdi hiç umudunuzu kaybetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…