Bir daha dünyaya gelseniz yine de evlenir miydiniz?

Evlenirdim.
Bana kalırsa evlilikte sorumluluk, geri dönülmez yol çocukla başlıyor.
Evliliğimizin 5.yilinda doğdu kızım, o zamana kadar canımız nasıl istiyorsa öyle yaşadık. Aman ev şöyle olmalı, düzenli yemek yapmalıyız diye kasmadık kendimizi, evlendim de çok sorumluluğun altında girdim gibi bir hisse kapılmadım.
Çocukla dengeler değişiyor, sorumluluklar artıyor tabi. Çocuk düşünülüyorsa bile birkaç yıl beklenmesi taraftarıyım bu yüzden.

ben evlendiğim ay yapıverdim çocuk .duymamazlıktan geleyim yazdıklarını.

Bilmiyorum Ceycey, yaşım arttı ama bir yanım hiç büyümedi.
İş disiplinim mükemmeldir. Kişisel bakım, süs püs on numaradır. Herkes inanılmaz düzenli, mükemmeliyetçi olduğumu söyler. Çünkü beni kendi alanımda görmüyorlar.
Yetişme tarzımdan herhalde. Annem çok farklı yetiştirdi bizi, değerler eğitimi, iş disiplini vs. mükemmel. İnsan ilişkilerim, iş hayatım vs. iyi oldu hep. Büyürken ona göre eğitti annem galiba. Nasıl desem... Mesela sınavım varsa o yıl annem hiç misafir almazdı eve. Ders çalışacaksam eve Prenses Diana da gelse çıkmazdım, annemden izinliydim. O yüzden pek anaç olamadım galiba. Akrabadır, ev işidir bilmem nedir pek gelişmedi bende. Biraz da annem bıkmıştı bu tür şeylerden, esasında büyük bir ailede doğdum. Sonradan ufaldık diyebilirim. Onun travması herhalde, çok bireysel yetiştim.
Diyorum ya 24-25 yaşında kadınlar neler neler yapıyorlar. Ben böyle bakıyorum. Çünkü benim tam tersimler. Elime tığ almadım, börek açamam, bilmem ne partisi organize edemem. Öyle işte...

Ama bu benim evlenmeden önceki halim.
Bizden oluyor mu yav? Hani becerikli bir kadın oluyor muyuz finalde?
Benim gibi sorumsuz, tembel, mızıkçı birinden de olur mu?
Eğlenceliyimdir, bir boğa burcu olarak keyif nasıl yapılır kitabını yazarım. Ama iş sahiplenip sarıp sarmalamaya gelince o yok işte. Erkekler de niyeyse anaç tipleri seviyorlar galiba, ya da çoğu.

Oluyor oluyor raad ol.

nasıl hissediyorsan o yaştasındır bence.mecbur muyuz toplum normlarına uymaya?hayattan nasıl zevk alıyorsan öyle yaşa öyle davran öyle giyin .insanlar nasıl olursan ol zaten bir açığını ararlar yaranamazsın kimseye.ben hiç kadınsı denilebilecek kıyafetle gezmem düğün vs dışında.diğer türlüsü ben değilim çünkü.hem çocuk hem de kadın olabilirsin .iş hayatın var demek ki başarmışsın bir şeyleri.asıl büyümüş de küçülmüş gibi giyinen davranan ergenler sorunlu sen değil

Evlenmek için evlenmedim ama işime başladıktan sonrada çok geçmeden evlenecem derdim. Sevgiyi, değer verildiğini en önemlisi de o kişiden saygı gördüğünü hissedersen acaba bu o kişi mi demeden evlenirsin. ben her zaman evliliği kumara benzetirim. Biraz şans biraz deneyim ne çıkacağı belli olmaz. Ama çok şükür ben iyi ki evlendim diyenlerden oldum

Evlenmezdim.esimi seviyorum,evlilik birey icin sacma bir kurum bence ama tamamen toplum icin dizayn edilmis.
Herkes kendi evinde yasasin isteyince bir araya gelelim ama herkesin kendi evi ,duzeni olsun illa evlenilecekse.ya da ayri odalar yasam alanlari olmali.yani ayni yatakta niye uyumak zorundayiz mesela rahat rahat yayilip yatmak varken.
Hanimlar bir de uzgunum lakin ulkede pek cok erkek ekonomik zorluklar sebebiyle evli kaliyor simdi gecinip gidiyoruz boyle diye.pekncogundan duydum.daha iyi bir araca binmek cift maas icin evlenen ogretmen arkadaslarimdan bahsetmiyorum bile.
Yani evlilige erkekler sandiginiz kadar romantik de bakmazken sizin bu sevdaniz vallahi takdir edilesi.
Ben evlenmezdim.net

Neredeyse çogu şey ben. Bu yüzden eşim evlenme teklif ettikten sonra bile butun bunlari tekrar bir sayıp döküp evlenmek istedigine emin misin? Diye sormuştum.
7 bucuk sene oldu evleneli. Tabi ki ev çöp ev değil şuan o kadar da salmiyoruz ama oyle asiriiii sorumluluk sahibi, super yemek ve ev işi yapan bir kadina dönüşmedim acayip keyifciyim hala. Sabah kahvalti hazirlamaya üşenip disardan eve kahvalti soyluyorum zaman zaman üşengecim ama aç duramiyorum.
Not cocuk yok tabi

Hah doğru söyledin, galiba ben bir çocuğum.
Ya bir kuzenim var, yaşıtız. Kadın evlendi, çocuk yaptı, boşandı, yeniden evlendi. O kadar cevval ki yani. Heeerrr şeye baş geliyor. Ben de daha sonunda kabaran bir kekim oldu diye seviniyorum.

Ya,yeni evliyiz ben eşime ilk defa pizza yapacağım,zaten ilk defa yapıyorum yani.O pizzayı size anlatmaya kelimeler yetmez,çok değişik birşey oldu.Pizza değil de ekmek yaptım sanki,ama şimdi İtalyan ustalara kafa tutarım yani.

:) İşte siz bulmuşsunuz kendinize göresini.
Ama emsal kocaların geneli, konfor alanı istiyor niyeyse. Ama onların konfor alanı benimkini öldürüyor.
Ya buradaki konulara bakıyorum, kayın aile gelip 1-4 hafta belki de daha fazla yatılı kalabiliyor. E evlatlarını özlemişler, normaldir yılda bir ay denebiliyor. İşte ben bunu düşününce içim kıyılıyor. Evimde 2+ kişinin haftalarca kalması fikri beni basıyor. Çünkü benim hayatım kolektif değil, hiç olmadı.
Yani ben haftalarca her gün kahvaltı hazırlayabileceğimi sanmıyorum. Ya ben çeyrek ekmeğin içine hindi füme basıp kahvaltı yapan biriyim. Olacak iş mi?

Evlenirdimm. Ve yine eşimle

Umutlanmak istiyorum ama 29 oldu yaş da bu saatten sonra gelişebilir miyim ki?
Ama bakın başka alanlarda iyiyimdir. Mikkemmel epilasyon yaparım, dip boya yaparım, kozmetik konusunda aştım.
İyi de öğretmenim yani övünmek gibi olmasın.
Ama "kadın kadın" değilim.

Ben de 30'da evlendim,şu anda sizin için dönüm noktası diyebiliriz.O kadınlık kısmını ben hiçbir zaman beceremedim ama,24 saat haşofmanla gezen bir tipim.İşve,cilve deseniz 0,rahatlığımdan asla taviz veremem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…