- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
kızz valla sen benim içtiğim otların kokusunu bilsen soğan suyunaa meyve suyu dersin valla istersen bi civanperçemini bi deneeanammm beğendinmi git kıs çatlak
ben onu içerken titriyodum resmen
o kokusu varya beni mahfediyodu
ama sonra sakın içme dediler bıraktım
15 günde bi adetim gelmeye başladı
dengemi bozdu benim hep düzenliydi çünkü
ben yinede fayda olur belki bişeye diye içimştim
her duyduğumu içiyorum malum bebişim gelsin diye
:roflol::roflol::roflol: canım benim aynen öyle işte test alıcam negatif çıkıcak e bu sefer adetim gelmiyecek ve başlıcam kendi kafamda kurmaya erken yaptım ondan çıkmadı acaba test iyi değilmiydi bir tane daha yapayım diye diye iyice yıpranıyor insan[/QUOTE
walla öylee oluyo kabataslak hesapladım da
şimdiye kadar 250-300 lira civarı sadece eczaneden aldığım testlere vermişim bi de arada onlara güvenmeyip yaptırdığım kan tahlilleri var ..
amanın ne çok para kaptırmışım bennn :uhm::hulya:
ablacımöle düşünme yaa... eşinle tekrar konuştunmu akşamm.. anlatsana nolduu akşamm.seni çok iyi anlıyorum biliyomusunn inan çok üzüldüm senin adınaa ama ablacım be sana akıl vermek gibi olmasın ama kayranında ayşeninde dediği gibi senin elinde be ablacım unutma bak sen daha öncede ona ne demiştin hatırla hani bize sölemiştin çocuk içinn sennn boşalmana bakk falan demişsin yaa bilmiyorumm yaa abla belkide senin o tip düşüncelerin yüzündenndir. düşünsenee örneğin bi koca karısınaa amaann sen doğurmana bak falan dediğinii. ablacımm sen bence onunlaa bidaha konuşş sen çok çok akıllı birisinn bununn son defa olacağını bidaha olursaa affetmeyeceğini sölelmaz: ve bu davranışları yüzünden artık çocukta düşünmediğinii senin iyi bir baba olacağını sanmıyorum falan de odaa kesin direkk olarak tepki verecektir eğer çocuk istiyosaa. hayır olurum falan der... sen ispatlamasını vee yeniden sana bu konuda güven vermesini isteyebilirsinn.. ne bilimm yaa çok üzüldüm seniinn adınaa
en iyisini yapmışsın ablacım valla hayırlısı inş düzelirr.. neyse akşam haberlerini alırızz sende ..canım bu benden kaynaklı bir sorun değil en başında ondan kaynaklı bir sorun ben sen boşalmana bak diye neden dedim bunu neden anlattım biliyormusun bebek çalışmaları yaparken 3 gün üstüste olunca zorlanmasın diye sen benii düşünme diyorum oda olmaz sen hissetmeden olmaz diyor yani ben bunu neden anlattım ilişkide beni önemsiyor bana öncelik tanıyor bunu anlatmak istedim yani bu huyu en başından beri var beni soğutanda bu oldu ben baştan beri böyle değilim dün gece ne olduğuna gelince o 11 de yattı uyudu bende 1 e kadar uyuyamadım ağladım kalktım yazı yazdım düşünmektense ona dökerim dedim yazdım sonra cebine koydum sabah pantolonunu giyindi elini cebine attı farketti okuyordu sonra hepsini okumadan cebine koydu sanırım ben başka odadaydım ama anladım neyse abisi geldi almaya arabaya bindik yengeside arabadaydı geçerken bazen onuda bırakıyoruz o yüzden kamyonun arkasına bindi :roflol: neyse ben çaktırmadan arkaya baktım okuyordu sonra herkesi bıraktık en son o beni yalnız bırakıyor işe o ara hiç konuşmadı zaten konuşmuyoruz ne bilim aman işte
en iyisini yapmışsın ablacım valla hayırlısı inş düzelirr.. neyse akşam haberlerini alırızz sende ..
elimden inş düzelir demekten başka bişey gelmiyo abla.canım ne haberi alıcaksın kısss biz bu konuyu konuşursak sonu kavgaya varır o kadar düzgün konuşuyorum ki en baştan oda anlıyor anlayışlı davranıyor güya ama sonu kavgaya varıyor zaten kağıda şöyle yazdım son cümlelerimi ''sana bu yaptığın şey bizim sonumuzu getirecek dememe rağmen yapıyorsun, madem bu kadar göze alıyorsun o zaman karar ver ya bu sorunu kabullenip bir psikiyatr a gidersin yada bitsin artık eğer bitsin dersen tek kelime bile etmem sadece hayatımda senin olduğun bölümü hafızamdan silerim dedim ama eğer kabullenip çözüm bulmak istersende aşarız bunu karar senin'' yazdım gerçektende öyle ben elimden geleni yapıyorum o buna rağmen anlamıyor kendisi bilir o kendini düşünmüyorsa benim yapacak bişiyim yok en başlardada zaten yazdım senin bir sorunun var iktidarsızlık bu kelime sana kaba gelebilir ama dedim bu bir hastalık olabilir psikolojik veya fizyolojik ve bu şeyi bu yüzdenmi yapıyorsun bilmiyorum dedim inkar ediyorsun hadi diyelim beni kandırdın kendini nasıl kandıracaksın yaşadığını en iyi sen biliyorsun gerçi artıok bende senin kadar biliyorum dedim birde bazen bu konuda tartıştığımız zaman her erkek yapıyor bunu filan diyor ya yazdım ki her erkek yapar diyorsun birde ama bu savunma yanlış ben internette çok araştırdım uzmanlara yazdım hatta bu sorunu yaşayan erkeklerin paylaşımlarını okudum asla ve asla partneri olan bir erkeğin bunu yapması normal değil hemde sakıncalı dedim yani böyle şeyler yazdım canım ,
canım sen test yaptınmııı. ben hamile olmadığımdan eminimm ondan bu çabamm..
ama varya soğan suyu önümde ben ona bakıyom o bana nasıl içecem ben bunuuu:çok üzgünüm::uhm:
evet canım ilk önce yoğun biçimde akıntı geliyomuş.. sonraa 1 2 gün içinde adet oluyomusun tabi bu süresi uzayanlarda var 5 6 gün falann... ama neticede düzene sokuyo bana araştırdm bunuu sadece burda okuduklarımla kalmadımm.. gerçektenn 2009 un sebzesii(ibrahim saraçoğlu öle diyo)canım 2kere idrar testi yaptım çıkmadı,, iç artık. sanki çok sevdiğin bi .çeceği içiyormuşsun gibi i.ç. soğan suyu getirir mi adetini?
evet canım ilk önce yoğun biçimde akıntı geliyomuş.. sonraa 1 2 gün içinde adet oluyomusun tabi bu süresi uzayanlarda var 5 6 gün falann... ama neticede düzene sokuyo bana araştırdm bunuu sadece burda okuduklarımla kalmadımm.. gerçektenn 2009 un sebzesii(ibrahim saraçoğlu öle diyo)
ne alakası var demodelikle bununun. bu bir elbise değil öyle değilmi insan sağlığyla ilgili özelliklede kadınlarla ilgiliii böğürtlen kökünü de kullanıyorumm seneye oda demode olacakk ozman içmeyecenmii ????yani demode olmus demektır..2010 şifaları lazım bıze..bögurtlen koku gıbı..zemuszemus
ne alakası var demodelikle bununun. bu bir elbise değil öyle değilmi insan sağlığyla ilgili özelliklede kadınlarla ilgiliii böğürtlen kökünü de kullanıyorumm seneye oda demode olacakk ozman içmeyecenmii ????
yani demode olmus demektır..2010 şifaları lazım bıze..bögurtlen koku gıbı..zemuszemus
banada öyle oldu kapadm açtım sayfayı ablaa.. site saldırı alıyooay oo kadar şey yazdım bu mesajına silindi siteye ne oluyor yaaaaaaaaaaaa
ay oo kadar şey yazdım bu mesajına silindi siteye ne oluyor yaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?