Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar ben hani farlutal kullandımdaa hala adet olmadım yaa.. şimdide soğan suyunu deniycem ocağa koydum valla onuda içecemm.. yav yeter bi sinir bi sitres yapmaya başladı bendeki sormayınn. ara sıra ateşleniyom bile yaa.
ya kızlar ben hani farlutal kullandımdaa hala adet olmadım yaa.. şimdide soğan suyunu deniycem ocağa koydum valla onuda içecemm.. yav yeter bi sinir bi sitres yapmaya başladı bendeki sormayınn. ara sıra ateşleniyom bile yaa.
günaydın hoş geldinizz bayanlarr buraaya ilk ben girdiğim içinn pardon yaa sümeyrat burdaydı ben geldiğimde :) o yüzden ben karşılıyım sizii hoşş geldiniizz kızlarr
canım bekarken bende 2-3 ay adet olmadığım zamanlarda ateş basardı sinir stres ağlayacak olurdum hep anlıyorum seni farlutalın biteli kaç gün oldu canım adetin yakındır senin o yüzden bu kadar sendrom yaşıyorsun
canım sen test yaptınmııı. ben hamile olmadığımdan eminimm ondan bu çabamm..günaydın kızlar.. bende de aynı sorun var yaa, bi gelemedi gitti.
günaydın herkesee..
kuzunaz hala test yapmadın mııı
ben çatladım walla meraktan maaşaallah iyi dayanıyosun yap şu testi de sevinelim artık
canım sen test yaptınmııı. ben hamile olmadığımdan eminimm ondan bu çabamm..
ama varya soğan suyu önümde ben ona bakıyom o bana nasıl içecem ben bunuuu:çok üzgünüm::uhm:
ana soğan suyu dedikleri bumuymuşş bee bu böğürtlen kökünün suyundan civanperçemindennbenim içtiğim o onca bitki çayından daha iyii beeçok zor onu içmek bi aralar bende içmiştim
ardından hemen tatlı bişey at ağzına şeker falan bulundur
mümkünse naneli olsun yoksa miden hassassa benim gibi
çok kokuyor fena ediyo sonra insanı
canım sen test yaptınmııı. ben hamile olmadığımdan eminimm ondan bu çabamm..
ama varya soğan suyu önümde ben ona bakıyom o bana nasıl içecem ben bunuuu:çok üzgünüm::uhm:
ablacımöle düşünme yaa... eşinle tekrar konuştunmu akşamm.. anlatsana nolduu akşamm.seni çok iyi anlıyorum biliyomusunn inan çok üzüldüm senin adınaa ama ablacım be sana akıl vermek gibi olmasın ama kayranında ayşeninde dediği gibi senin elinde be ablacım unutma bak sen daha öncede ona ne demiştin hatırla hani bize sölemiştin çocuk içinn sennn boşalmana bakk falan demişsin yaa bilmiyorumm yaa abla belkide senin o tip düşüncelerin yüzündenndir. düşünsenee örneğin bi koca karısınaa amaann sen doğurmana bak falan dediğinii. ablacımm sen bence onunlaa bidaha konuşş sen çok çok akıllı birisinn bununn son defa olacağını bidaha olursaa affetmeyeceğini söle lmaz: ve bu davranışları yüzünden artık çocukta düşünmediğinii senin iyi bir baba olacağını sanmıyorum falan de odaa kesin direkk olarak tepki verecektir eğer çocuk istiyosaa. hayır olurum falan der... sen ispatlamasını vee yeniden sana bu konuda güven vermesini isteyebilirsinn.. ne bilimm yaa çok üzüldüm seniinn adınaacanım yapmadım valla öyle bir umudum olmadığı için ya nasıl sölesem ben bu kadar erken adet olmuyorum ama çok belirti verdi adet belirtisi olacam sandım ne gelen var ne giden akıntım bile tertemiz gelsede çoookkk az geliyor ağrılarımda zaman oluyor devam etmiyor ben hiç bişi anlamadım bu işten testi alıpta yapasım yok valla
dün de demiştim ya bende test bağımlılığı oldu galiba yerinde olsam en üç kere yapmıştım maşaallah valla.. bende senin gbi olsam keşke testlere verdiğim paranın haddi hesabı yok, eczaneler tanımasın die bi de her defasında farklı yerden alıyorum test almadık eczane bırakmadım yakınlarda :)kaydirigubbakcemile3
ana soğan suyu dedikleri bumuymuşş bee bu böğürtlen kökünün suyundan civanperçemindennbenim içtiğim o onca bitki çayından daha iyii bee
aymesciğim ya ben mesela ilk maydonoz suyu içmeye karar vermiştim tam içicem eşim geldi öööööö yaptı ya yapma diyorum tam ağzıma götürüyorum ööğğğ yapıyor bi içeyi dedim benn öğğğğğğ yaptım bu sefer baştan beni tiksindirdi ve zeytinyağı gibi boğazıma tıkandı baştan tiksinirse insan içemiyor ben soğan suyunu rahat rahat yudumluyordum ve tatlımsı bir tadı var rahatsız ederse bir tek kokusu eder oda yemeklerdede oluyor o koku zaten