- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslarrrrrrr ya ben aşılama yaptırmak istiyorum ya belki ikizim olur bu arada adet olmadım nasılolcek belirtilerde gitti iyice kayboldu ağrı hissetmiyorum bugün dün akşam vardı biraz ama şimdi yok birtek bişi var dikkatimi çeken ağzımın tadı değişik başkada bişi yok valal uyku zaten var oda normal 1 de yattım dün gece ne bebeiş var nede kırmızı kart anlayacağınız ne olcek benim bu halim
ya kıslar siteye giremiyordum nasıl iş bu ya bunu yapanları allah bildiği gibi yapsın ne dertleri var ya bizi birbirimizden mahrum bırakıyorlar
cok iyyi dediler 2 kişi gitmiş amelıyat olmus cok memnun kaldıklarını söylediler balıkesırde amelıyat olacagım bi hastane yok git gel pahalıya patlıyor dogrusu doktora 2000 lira hastaneye 300 verdim yol parası falan 2500 buldu neden güvenmedıgını merak ettım
AYÇACIM bak bu gün dr. yine konuşup senden bahsetdim TÜPLERDEKİ İLTİHAP KOLAY AÇILIYORMUŞseninki yapışık olabilirmi acabaaaa BİRDE REGLİN KAÇ GÜN OLUYORRRRR TÜPÜ İLTİHAPLA TIKALI OLAN KİŞİNİN 1 YADA 2 GÜN OLURMUŞ gerçekden benimkide öyleydiii şimdi açıldı 3 gün net olduuuum canımmmya bir sürüde paran gitmişşşşlmaz:hadi baayyyyy:a015:
yaa rica ediyorums enden ve diğer arkadaşlardan üyük harfle yazmayın büyük yazıldığı zaman forum açk veriyo ve hackerlerin saldırmasıı daha kolay oluyoo ee öle oluncadaaa siteye giremiyozz .. lütfenn dikkat edinyaaaa kısslaaar nerdesiniz ben misafirim YANLIŞ TALDIM WAALLLAmafoldumben:sinifsinif:Çok üzgünüm çoook
:smiley-cool:
canım kuzunaz evet siteye giremiyoruz üzücü oldu CANIM yazılarını okudum üzüldüm ama birbirimize desdek vermeliyizzzzz KEŞKE ELTİNE SÖYLEMESEYDİM yani eşinin durumundan bahsetmeseydin hani bir söz vardır kol kırılır yer içinde kalır HADİ BİZLER NEYSE kendini açmaza alırsın çember büyür neyse artık söylemişin geçmiş olsun ama DİĞER ARKADAŞLARA KATILIYORUMMM eşini sakın geri çevirme 2 dak. zaten dayan gitsin sonra şık gecelikler kokular saçına fön çektir ona özel olduğunu belli et şişir gitsinnnnŞenizsositososito sabahlarıda perdeni çek geceymiş gibi düşün ANLADIN SEN ONU tamam canımmmm üzülme kesin düzelicek bazen beraber izlemeyi teklif et oradaki erkeklerle ilgili yorum yaaaap BAK NASIL BIRAKICAK İZLEMEYİ tabiii yorumların onu kızdırmasınnnn
allah allah bu nasıl iş ya biz siteye giremiyoruz bile geliyorum gidiyorum bu sümeyrat burda var bunda bişi ama ben çözicem merak etmeyin
sumeyrat bile yok
kimsecikler yok
yapayalnızım
ama ben cevap bekliyorum